Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Sync Windows 8 med Android telefon?

Synkronisering af din Windows 8-pc med din Android-telefon er en fantastisk måde at få dine data fra din computer til din nye smartphone. Synkroniseringen tillader også, at Android-smarttelefonen opdateres konstant, hver gang du tilslutter din Android-smartphone til Windows 8-pc’en. Alt du behøver er et USB-kabel, et par klik med musen og få minutter til at overføre dine filer til Android-smartphone. Desuden med Windows 8 gøres synkronisering meget lettere og enklere, da den er designet med desktop filhåndtering og synkronisering på tværs af flere platforme og enheder. Bare læs nedenfor for at kende disse nemme trin:

  • Tænd din Windows 8-pc og Android-telefon. Vent til begge at fuldføre deres opstartsprocedurer, før du fortsætter til næste trin.
  • Slut et USB-kabel til USB-porten på din computer, og sæt den anden ende i Android-smartphone. Nogle modeller af Android-smartphones vil have USB-porten bag en gummitætning. Hvis det er tilfældet, skal du pakke forseglingen og stik USB-stikket i porten nedenunder.
  • Klik på USB-lagerenhed, når din Windows 8-computer beder dig om en pop op-menu. Selvom du synkroniserer telefonen via Windows Media Player senere, skal du først autorisere din telefon til at fungere som en butiksenhed, efter at din Android-smartphone vises som et drevikon på skrivebordet.
  • Dobbeltklik nu på dit Windows Media Player-ikon i din “Start” -menu
  • Klik på fanen “Synkronisering“, der er placeret øverst, og dette vil vise en liste over alle de telefoner, der i øjeblikket er tilsluttet computeren
  • Klik derefter på den hvide boks og vælg “Indstil synkronisering” i rullemenuen, og indtast navnet på Android-smartphone (navnet, der blev givet af dig, da du først havde oprettet din Android-telefon).
  • Klik på “Afslut” -knappen, og vent bare på, at din Windows Media Player skal liste din musikdatabase på telefonen
  • Synkronisering af filerne mellem din computer og Android-smartphone starter nu

Efter få minutter bliver synkroniseringsprocessen afsluttet. Under overførselsprocessen skal du være forsigtig, og frakobl ikke telefonen ellers kan det ødelægge dit hukommelseskort på din Android-telefon, hvilket fører til tab af dine vigtige filer. Hvis du skal afbryde forbindelsen til telefonen, skal du genoprette forbindelsen og synkronisere Android-smarttelefonen så hurtigt som muligt. Hvis du overhovedet har trukket telefonen abrupt og har mistet dine vitale filer, behøver du ikke bekymre dig; Du kan gøre brug af Remo Recover for Android-hjælpeprogrammet. Denne software vil lade dig gendanne alle dine tabte eller slettede filer som billeder, video, musik og endda programpakkefilerne (.apk-filer) fra dine Android-enheder. Derudover kan du gøre brug af dette værktøj til at udføre gendan tabte billeder filer behandle på Windows-maskine. Få mere at vide ved at besøge givet link.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply