Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Tager du Awesome Selfie med din Budget Smartphone

Selfie! En af de mest berømte aktiviteter i den nuværende verden. Du skal have taget selfies med dine venner og familie meget ofte. Enten du eller nogle af vennerne bliver så begejstrede for at klikke på flere og flere billeder. Mere eller mindre er der en Selfie-kultur, der har fanget os alle sammen. Lad os diskutere hvordan man tager bedre Selfie og klikker på vores øjeblikke på en bedre måde.

Selfie’s historie

At tage en Selfie er sjovt, samtidig er det en kunst og en teknik også. Vi bliver for involveret i at nyde øjeblikket, og nogle gange taber vi fokus på sin kunstneriske del. Nu en dag har vi så mange mobiltelefoner af god kvalitet og mange applikationer til at behandle den klickede Selfie.

For at indsamle alt, vil vi gennemgå nogle af de mest interessante aspekter ved at tage Selfie. Ved tilfælde har du muligvis ikke indset de teknikker, du brugte. På den anden side er der mange ting, som du bare forsømmer at redde sjovet ved at klikke Selfie.

Her er din vejledning om, hvordan du tager bedre selv

Der er en række mobiltelefoner, der flyder rundt på markedet i disse dage. Hvad er trending, er den usædvanlige kvalitet front kamera. Vi behøver ikke spørge hvorfor? Selvfølgelig vil vi alle gerne tage Selfie, når vi får en chance. Her er nogle af de faktorer, der kan forbedre din Selfie og kunsten at tage godt Selfie.

Lys overvejelse – Den første ting at overveje med hvert billede er lys. Du skal have set så mange mobiltelefoner, der taler om at tage gode billeder, Selfie i svagt lys. Nogle telefoner har endda en frontflash til Selfie. Men lys er en af ​​de mest afgørende faktorer for at tage billeder.

 • Giv betydning for lys og udkig efter et bedre lys hver gang du vil klikke på en Selfie.
 • Prøv at gå til naturligt lys, det har altid en bedre effekt på billeder. Det viser bedre farver i dit foto og gør fotografiet smukt.
 • Undgå at bruge flash så meget som muligt. Det fremkalder nogle unødvendige refleksioner i billedet.
 • Det ville være bedre, hvis du kan bruge filtreret lys. Filtreret med et gardin eller diffunderet af et eller andet aspekt. De fleste sensorer er digitale og kan udsættes op til deres grænser. Et diffust lys hjælper med at udvikle et godt billede.

Undgå spejle – Prøv at klikke på Selfie uden at bruge et spejl. Undgå det så meget som muligt. Spejle afspejler ikke et perfekt billede og har en tendens til at forvrænge lys. Hvis du tager et billede med spejl, vises din mobiltelefon / kamera. Det vil også vise en blænding i billedet. Hvis spejlet ikke er helt rent, har dit billede alle slags snit og glares.

Hvis du vil tage en fuld længde Selfie, skal du prøve at strække dine arme eller bruge en Selfie-pind. Prøv at vippe kameraet på en sådan måde, at der vises dit fotografi i fuld længde.

Baggrund Gør spørgsmål – selvfølgelig er Selfie for dig, men at tage baggrunden i betragtning er meget vigtig for dit billede.

 • Prøv at vælge en bedre baggrund for dit billede. Kig rundt en gang før du begynder at klikke på strenge Selfie.
 • Placering er et andet aspekt, hvis du har en meget god baggrund, og du ikke har placeret dig selv foran, så udnytter du ikke baggrunden.
 • Baggrunden gør en stemning i dit billede.

Brug gode filtre – Med så mange forskellige behandlingsapplikationer er telefonerne fyldt med et stort antal effekter og filtre. Prøv at bruge passende og færre filtre til dit billede.

 • Brug kun én effekt og afgøre, hvilken er korrekt for din situation.
 • Post klik, brug færre filtre, som du kan. Brug af flere filtre vil have en omvendt effekt på kvaliteten af ​​dit billede.
 • Brug enkle filtre, der gør mindre brug af farver som monokrom, sepia osv., De forbedrer billedkvaliteten.

Find en god vinkel – Brug af frontkameraet på din smartphone er et godt valg. Der er så mange smartphones, der giver en meget god frontkamera i disse dage.

 • Vip kameraet i forskellige retninger og prøv at opfatte nogle af de bedste vinkler med nutidigt lys.
 • Prøv at rotere dit ansigt i forskellige vinkler og find nogle af de bedste funktioner i dit ansigt.
 • Brug en Selfie-pind og kig på forskellige sider af scenen. Det vil give dig en meget god ide, hvor du kan klikke på de bedste billeder af dig selv.

Fokus på de bedste funktioner – Kameraet skal altid have detaljer at fokusere på. Med alt andet bør der være et punkt at vise i Selfie.

 • Hvis du vil vise nogle nye funktioner ligesom nye piercinger, haircuts osv., Så prøv at fokusere på en bestemt funktion.
 • Hvis du har tilbehør, har du lige fået ny nuancer, juveler osv. Gør det til et glimt for din Selfie.
 • Prøv at finde de bedste pletter eller dele af dit ansigt, og vinklen hvor den ser bedst ud.

Blomstrer billedet med et smil – Et smil vil altid tilføje mere skønhed til dit billede. Så når du tager billeder, skal du vise dit muntre udtryk.

 • Uanset hvad fokus er, vil dit smil altid hjælpe billedet til at blive attraktivt.
 • Udtryk gør billederne mindeværdige, elskelige og interessante. Så giv dine bedste udtryk, mens du tager en Selfie.

Medtag dine venner – Medtag dine venner nogle gange, ring andre til at dele en del af din Selfie. Det forbedrer billedets lykke.

Med så meget plads i smartphones er vi tilbøjelige til at klikke så mange fotos som vi ønsker. Men at have gode og klare fotos er lige så vigtigt som at klikke på et stort antal fotos.

Endelig vil jeg foreslå dig at prøve at lave Selfie videoer med venner nogle gange, det er en ganske god oplevelse. Det giver dig også en fantastisk mulighed for at observere vinklerne og forskellige scenarier af lys. Der er også problemer med at sikre billederne, ligesom at klikke på dem. Antallet af klikkede billeder og optagede videoer skal opbevares omhyggeligt.

Bemærk – Det er mest almindeligt at bruge internettet i smartphones, som gør dine billeder og videoer sårbare. Selvom du er i stand til at gendanne dine tabte videoer og fotos, er de en konstant trussel om korruption. Lær om gendannelse af reparerede mov-filer.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply