Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan undgår du USB stick tab af data?

USB-stik er en af ​​mindste lagringsenheder, der kan gemme data i stor mængde, og det er behageligt i bærbarhed. For det meste bruger mange brugere USB-stik til at overføre data fra et system til andre eller for at bevare backup af vigtige data. Som lagring genoptager, portefølje, fotos, dokumenter eller hvad som helst, på en USB-stick og bringer den til printerbutik for at tage udskrift af dem og finde ud af, at der ikke er data i den. Lad det ikke ske for dig. Gå igennem nedenstående foranstaltninger for at bevare USB-stick data intakt.

  • Udskift altid USB-sticks med “Safe Remove” -indstillingen

Når du udskriver USB-stikket fra tilsluttede systemer uden at bruge “Safe Remove” -alternativet, der fører til USB Stick-korruption, fordi når du fortæller din pc, at du sikkert fjerner tilsluttet USB Stick, advarer du i det væsentlige OS’et, som du vil skubbe det ud. Derfor skriver den alle anmodninger i cachen til disken og fortæller alle baggrundsapplikationer, der går ud på at stoppe adgangen til den. Hvis du ikke venter, indtil denne handling er færdig, resulterer det i et korrupt filsystem, og data gemt på det vil blive tabt. Derfor skal du altid øve USB Stick ved hjælp af “Safe Remove” -indstillingen.

  • Overfør ikke data uden scanning ved hjælp af opdateret antivirusværktøj

Antag at du flyttede en vis mængde data til USB-stick til anden pc. I tilfælde af, at flyttede data påvirkes af virus og malware trusler, påvirker det al data, der er gemt på den, og resulterer i USB-stavfilkorruption. Endelig kan alle data forsvinde, da de er hårdt ramt af trusler. Så før du flytter eller kopierer data til din USB Stick, skal du sørge for, at der ikke er virusinfektion ved at scanne ved hjælp af opdateret antivirusprogram.

  • Sæt ikke USB-stikket ofte ud og ud, når det ikke genkendes, så snart du tilslutter det

Dette er en af ​​fejlene, der kan gøres af de fleste USB stick brugere og mister deres data gemt på den. Nogle gange, når du tilslutter USB-stik til computer eller bærbar computer, genkender den ikke din USB-stick hurtigt eller måske ikke genkender. I en sådan situation vil brugeren have travlt og udskubbe igen for at gøre det genkendeligt, men gentagelse af denne proces gentagne gange vil føre til utilgængelig USB-stik og resultere i tab af data.

Antag selvom følgende ovennævnte forholdsregler for at forhindre data fra USB-pind, hvis du har mistet dine vigtigste data, og du ønsker at genoprette dem, så rolig ikke, fordi Remo Gendanne Windows ansøgning kommer praktisk til at udføre USB Datagendannelse fra forskellige mærker af USB-sticks på simpel måde.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply