Det ser ud som om nogle af dine filer er gemt som standard på Mac OS X Sierra. Du kan få din Mac til at vise de skjulte filer eller skjule nogle flere filer ved at ændre nogle af indstillingerne manuelt. Det kræver kun få trin.
For dem, der for nylig har opgraderet til Sierra og villige til at kende processen til at vise / skjule skjulte filer, er de to nemme og forenklede tilgange.

# Metode 1: Nogle gange er det bedre at tage en lang vej hjem!
Så her går vi med den lange vej til at vise eller skjule Mac OS Sierra skjulte filer…
- Vælg “Finder” icon på Mac dockingstationen, og gå derefter til Programmer > Hjælpeprogrammer og vælg Terminal ikon
- Indtast kommandoen “defaults write com.apple.Finder AppleShowAllFiles YES” i terminalvinduet, og tryk indtaste
- Vælg “Afslut terminal” fra terminalmenuen og vend tilbage fra terminalprogrammet
- Tryk og hold ‘Option / alt’-tasten nede, og højreklik derefter på Finder-ikonet i docken og klik på Relaunch som vist nedenfor
Dette skal vise alle de skjulte filer. For at fortryde denne proces, hvilket betyder at skjule filerne igen, skal de samme trin overholdes, men med en ændret Terminal-kommando, som er:
‘defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles NO’
# Metode 2: Brug af aliaser
Nå er et alias en simpel genvej til en eller flere kommandoer.
I denne metode skal du først opsætte kommandoen alias for at gemme og vise filerne på Mac Sierra. Senere kan du bare bruge det alias navn som kommando et hvilket som helst antal gange. Derved reduceres den lange vej. Nedenfor er fremgangsmåden for at gøre de lange kommandolinjer, der skal udføres i en enkelt kommando:
Her er opsætningen for at oprette aliaskommandoer: Dette er engangskrav, bare sæt det op og brug alias hver gang du vil skjule / vise filer:
- Åben terminal
- Skriv kommandoen – sudo nano ~/.bash_profile
- Indtast din Macs administratoradgangskode, hvis det er nødvendigt, og tryk derefter på retur
- I bunden af den åbne .bash_profile-fil skal du skrive kommandoen –
‘alias showFiles=’defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles YES; killall Finder /System/Library/CoreServices/Finder.app’
- Skriv derefter – ‘alias hideFiles=’defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles NO; killall Finder /System/Library/CoreServices/Finder.app’
- Tryk nu på ctrl + O og tryk på Retur for at gemme filen
- Tryk derefter på ctrl + X for at afslutte filen og vende tilbage til kommandolinjen
- Skriv kommandoen – ‘source ~/.bash_profile’ for at opdatere din profil og gøre aliaserne tilgængelige
Fra nu af, når du vil vise skjulte filer, er det bare at skrive “showFiles” i Terminal og “hideFiles” for at skjule filerne tilbage.
Dette er ikke kun 2 terminale kommandoer på Mac, hvis vi graver lidt dybere på Terminalkommandoer finder du mange sådanne tricks, hvor du kan tilpasse din Mac og master over Mac Terminal. Faktisk er det også muligt at få din Mac automatisk genstart efter et nedbrud! Her er kommandoen for at gøre dette:
‘sudo systemsetup –setrestartfreeze’
“Nogle gange kan et Mac-nedbrud blive et stort problem, som følge af, at der er chancer for at miste vigtige data. Hvis du vil springe over gråt og råbe i denne situation, skal du bruge Remo Data Recovery software til Mac og Gendan data fra en nedbrudt Mac harddisk i enkle trin. “
Terminalkommandoerne, der præsenteres i denne artikel, vil øge dit arbejdsstrøm, og du kan bruge disse kommandoer på OS X El Capitan og Yosemite sammen med Sierra. De kommandoer, der bruges i den første metode, synes at være det længste sæt af instruktioner, men det er værd at bruge nogle minutter. Hvis du ønsker at skjule / vise filer meget ofte, vil metode #2 være den bedste opt.