Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

SD Kortet Er Tomt Eller Har Ikke Understøttet Filsystem

“SD kort er tomt eller understøttet filsystem” – Når du pludselig indser, at dit sd kortet er tomt eller har ikke understøttet filsystem, betyder det ikke, at dine data går tabt. Hvis du er en SD-kortbruger, er du muligvis stødt på denne fejlmeddelelse på et eller andet tidspunkt, mens du prøver at få adgang til dine fotos, videoer og andre mediefiler via din smartphone, digitalkamera eller en tablet. Generelt set, når smarttelefon, kamera eller en tablet ikke læser SD-kortet, kan det vise, at SD-kortet er tomt, eller dine data mangler fuldstændigt. Det kan også bede os om at formatere kortet for at løse problemet. Dette sker generelt på grund af korruption på SD-kort.

Indholdsfortegnelse

  1. Kør CHKDSK for at rette blankt og ikke-understøttet SD-kort i tilfælde af mindre korruption
  2. Vis skjulte filer, hvis filerne på SD-kortet er beskadiget
  3. Geninstaller diskdrivere, hvis SD-kortet er beskadiget alvorligt
  4. Gendan data fra tomt SD-kort med Remo Recover

BEMÆRK: Hvis data er din første prioritet end at rette dit SD-kort, anbefales det, at du fortsætter med at gendanne filer fra det tomme SD-kort med Remo Recover, en pålidelig software til datagendannelse.

SD-kort bliver korrupte på grund af alvorlige virusangreb, pludselig fjernelse af kortet fra enheden under brugen og forkert brug af SD-kortet. Alle disse faktorer påvirker hvrodan gendanne sd kort er tomt eller understøttet filsystem har ikke, og som et resultat kan det blive til et RAW-drev. Da et Raw-drev ikke kan genkendes af din Android-telefon, kamera, computer og andre enheder, vises dataene på SD-kortet ikke.

BEMÆRK: Hvis du bruger SD-kort på en Android-telefon, og telefonen ikke genkender SD-kortet eller vises som tom SD-kortfejl, skal du kontrollere SD-kortets filsystem. Android-enheder kender kun filsystemerne exFAT, FAT32, EXT3 og EXT4. Hvis SD-kortet er formateret med NTFS eller et andet filsystem, genkender din Android-enhed ikke SD-kortet, og du sidder fast med et blankt SD-kortproblem.

SD-kort bliver ubrugeligt, indtil du retter tomt og viser tomt SD-kort eller ikke-understøttet filsystemfejlmeddelelse. Selvom formatering af SD-kortet kan være en god løsning, sletter det dataene på SD-kortet. Nu er spørgsmålet hvordan gendanne sd kort tomt eller har ikke understøttet filsystem udstede og gendanne filer fra tomt SD-kort.

Heldigvis kom vi ud med fire sikre løsninger til at rette problemet med “SD-kort er tomt eller har ikke-understøttet filsystem”. Prøv disse rettelser for blankt SD-kortproblem.

Hvrodan Gendanne SD Kort Er Tomt Eller Understøttet Filsystem Har Ikke:

Løsning 1: Kør CHKDSK for at rette blankt og ikke-understøttet SD-kort

Trin 1: Tilslut dit SD-kort til dit system via kortlæser

Trin 2: Åbn Windows Command Prompt

Trin 3: Skriv Chkdsk g: / f (f repræsenterer det drevbogstav, der er tildelt dit SD-kort), og tryk Enter

chkdsk f command

Det chkdsk /f kommandokontrol og reparationsproblemer med diskdrevet for at gøre det læsbart igen.

Fjern nu dit SD-kort fra computeren, og sæt det tilbage i din smartphone eller en tablet for at kontrollere, om det fungerer fint. Hvis problemet stadig vedvarer, skal du fortsætte med den næste gendanne sd kort tomt eller har ikke understøttet filsystem kortproblem.

Løsning 2: Vis skjulte filer

Den anden løsning tester dit tomme SD-kort for at kontrollere, om der findes skjulte filer i det. Årsagen til denne test er at kontrollere, om skadelige skjulte filer forårsager et problem for SD-kortfunktionalitet. For at gøre dette skal du følge nedenstående trin:

BEMÆRK: Proceduren nedenfor gælder for Windows 10 OS, og det varierer lidt for de andre versioner af Windows-operativsystemer.

Trin 1: Tilslut dit SD-kort til en computer via kortlæser, og kontroller, om det registreres af din computer. Hvis det registreres, skal du gå til Trin 2.

Trin 2: Nu, Åbn Control Panel, og klik på Programs

Trin 3: Klik på under Programmer Appearance and Personalization i venstre rude

Trin 4: Klik nu på File Explorer Options fra højre rude og vælg View Tab

Trin 5: Vælg derefter den radioknap, der er knyttet til Show Hidden Files, folders, and drives

Trin 6: Klik nu på Apply, og ramte OK knappen for at gemme ændringerne

Frakobl nu SD-kortet fra din computer, og sæt det tilbage i din digitale enhed. Hvis dit SD-kort viser alle de filer, der er gemt i det, er problemet løst, og du SD kortet er tomt eller har ikke understøttet filsystem. Hvis du står over for den tomme SD-kortsituation, kan du prøve den næste løsning.

BEMÆRK: I mellemtiden kan fejlfinding af det defekte eller beskadigede SD-kort føre til datatabsproblem. Så det er bedre at gendanne data fra blankt SD-kort med Remo Recover Software gratis. Softwaren er tilgængelig til gratis download. Hent det og gendan dine filer gratis.

recover files from SD card saying empty recover and fix SD card is blank or has unsupported file system

Løsning 3: Geninstaller diskdrivere for at rette “SD-kort er tomt eller har filsystem, der ikke understøttes”

Opdatering af diskdrivere er en af de hyppigst anvendte fejlfindingsmetoder til et flytbart drev som SD-kort eller enhver anden USB-enhed. Følg disse trin for at rette tomt SD-kort ved at opdatere diskdrivere.

Trin 1: Skriv cmd i søgefeltet og højreklik på “Command Prompt”, og vælg derefter “Open as Administrator

Command Prompt Run As Administrator

Trin 2: Skriv nu set devmgr_show_nonpresent_devices=1 ved kommandopromptgrænsefladen. Indtast derefter “start devmgmt.msc”, og tryk Enter

Trin 3: Dette vil åbne “Device Manager”. Her Klik på “View” Fanen, og vælg “Select hidden devices

Trin 4: Nu, udvide “Universal serial bus controller” afsnit

Trin 5: Hvis du finder nedtonede poster> Højreklik på det> Vælg “Uninstall

Uninstall Drivers

Genstart nu din computer, der automatisk geninstallerer driverne. Tilslut nu SD-kortet til din smartphone eller en tablet, og det skal fungere fint. Under alle omstændigheder er hvrodan gendanne SD kort er tomt eller understøttet filsystem har ikke. Men formatering sletter alle data, der er gemt på SD-kortet. Så inden du formaterer SD-kortet, skal du gendanne filer fra tomt SD-kort med et pålideligt og betroet datagendannelse software.

Løsning 4: Gendan data fra tomt SD-kort med Remo Recover

Selv efter at have prøvet ovenstående tre løsninger, hvis du står over for fejlmeddelelsen “SD-kortet er blankt eller har et filsystem, der ikke understøttes”, hvad skal man så gøre? Bare rolig! Stadig kan du gendanne SD kort tomt eller har ikke understøttet filsystem sikkert med Remo Recover software, og formater derefter SD-kortet for permanent at løse problemerne med dit SD-kort. Download den professionelle Remo SD-kortgendannelsessoftware, og installer den gratis på din computer. Efter vellykket installation af softwaren skal du følge nogle få enkle instruktioner nedenfor for at gendanne data fra blankt SD-kort:

recover files from SD card saying empty recover and fix SD card is blank or has unsupported file system

Trin 1: Hent og installer Remo Recover på din computer og følg nedenstående trin for at gendanne data fra tomme SD-kort.

Trin 2: Fra hovedskærmen skal du vælge dit drev, hvorfra du vil gendanne filerne.

select the drive

Trin 3: Klik på Scan mulighed for at starte scanningsprocessen.

Bemærk: Når Quick scan er afsluttet, starter værktøjet automatisk Deep Scan. Du kan klikke på Dynamic Recovery View for at se genoprettelsesresultatet.

initiate the scan

Trin 4: Gå til Lost and Found Files i den Tree structure og find dine mistede filer på SD-kort.

Trin 5: Til sidst skal du vælge de tabte filer, som du vil gendanne, og klikke på Recover mulighed

Efter en vellykket gendannelse af filer fra et tomt SD-kort, skal du fortsætte med at formatere det defekte SD-kort for at gøre det brugbart igen. Nu har du med succes gendannede filer fra et tomt SD-kort og løst et tomt SD-kortproblem.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply