Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Slet Duplikerede Foto fra iPhoto

Resumé: Er du i tvivl om, hvordan du finder og fjerner dublerede fotos på iPhoto-biblioteket? Med denne artikel vil du være i stand til at finde og slette duplikerede billeder fra iPhoto på din Mac-computer ved hjælp af en Duplicate File Remover til Mac. Med mere end millioner brugere over hele kloden er Remo Duplicate File Remover det bedste valg for dig. Download værktøjet nu. 

Apples iPhoto-bibliotek var deres mest anvendte applikation blandt Apples brugerfællesskab, indtil de besluttede at fjerne det fra App Store. Apple erstattede iPhotos-applikationen med ny software med mere avancerede funktioner kaldet fotos.

Selvom det er gået 5 år siden fjernelsen af iPhoto-applikationen fra App Store, er der brugere, der stadig bruger iPhoto-software med deres tidligere versioner af Mac OS. Når du bruger et sådant værktøj, skal du vænne dig til problemer, der følger med det.

Et sådant problem med iPhoto er en kopiering af fotos. Dette problem optager det meste af diskpladsen på din Mac. Hvis det ikke handles hurtigt, kan det komme til et punkt med at bremse ydeevnen på din Mac-computer.

Bare rolig, denne artikel hjælper dig med at finde og slette dem duplikerede fotos på iPhone nemt.

Kan Mac iPhoto Finde Duplikerede Fotos?

Ingen Mac-computere har ikke en dublet fotofinder indbygget. Selv den seneste fotoapplikation har ikke en mulighed for det slet dubletfiler på Mac. Hvis du tænkte på manuelt at finde og slette duplikerede billeder, skal du være opmærksom på, at du sætter dine dyrebare data i fare.

Du kan ikke skelne mellem et lignende foto og et duplikatfoto efter udseendet af det. Derfor, mens du forsøger at manuelt finde og fjerne duplikerede fotos, er chancerne for at slette andre fotos store. Så det bringer til spørgsmålet hvordan slette duplikerede fotos på Mac computer.

Hvordan Slet Duplikerede Foto fra iPhoto?

For at slette duplikatfotos på iPhoto eller en hvilken som helst lydstyrke på din Mac-computer skal du bruge en duplikatfotoverfjerning, der kan finde og fjerne et stort antal duplikater på ingen tid.

Remo Duplicate Photo Remover til Mac er et eksklusivt værktøj bygget med en avanceret scanningsmekanisme, der kan hjælpe dig med at finde og slette duplikatfotos af enhver størrelse og antal i kun 2 klik.

Med denne førsteklasses software, der er tilgængelig for brugere til den mest overkommelige pris, er Remo Duplicate Photo Remover det bedste måde at fjerne duplikerede fotos på Mac- og Windows-brugere. Klik på knappen nedenfor for at begynde at slette dine duplikerede fotos fra iPhoto-biblioteket nu.

Trin til fjerne duplikerede foto fra iPhoto ved hjælp af Remo Duplicate Photo Remover

For at finde og slette duplikerede fotos på dit iPhoto-bibliotek, hent og installer Remo duplikerede foto fjerner til Mac og følg nedenstående trin:

  • Start værktøjet, og klik på Select Folders and Start Scanfra hovedskærmen.

  • Vælg Picturesmappe sammen med din Mac-lydstyrke og tryk på Scan for at starte processen med at fjerne duplikerede fotos.

  • Klik på Scan knappen udfører værktøjet en nøjagtig scanning på dit iPhoto-bibliotek, der identificerer kopien af den samme fil.
  • Når scanningen er afsluttet, vises fotos i Exact and Similarkolonne

  • Kontroller sæt fotos i overensstemmelse hermed, og klik på Finishfor at fuldføre den duplikerede fjernelse af foto.

Bemærk – Hvis du er iPhoto, er biblioteket utilgængeligt eller beskadiget, lære hvordan reparere iPhoto biblioteket går ned ubesværet.

Hvorfor vælge Remo Duplicate Photo Remover til Mac?

  • Slet stort sæt duplikater med et enkelt klik:

Remo Duplicate File Remover Mac er bygget med sin proprietære Dedupe-algoritme, du kan være sikker på at slette ubegrænset antal duplikatfiler med et enkelt klik. Mere antallet af slettede dubletter, mere er mængden af plads, der er sparet på din computer.

  • Tilgængelig på tværs af platforme:

Remo Duplicate File Remover er ikke kun begrænset til Mac-brugere, men også tilgængelig til Windows, Android og endda iOS. Faktisk har Remo Duplicate Photo Remover mere end millioner downloads i Google Play Store.

  • Teknisk support døgnet rundt:

Hos Remo tror vi på at betjene kunden bedst, og derfor antager vi ikke, at vores job er udført, når du downloader vores software. Remo tilbyder et uddannet teknisk supportteam, der hjælper dig med at slette duplikerede fotos.

Afsluttende tanker:

Decluttering af din lagerplads er et dagligdags behov i denne datagenererende teknologidrevne livsstil. Værktøjer som Remo Duplicate Photo Remover kan hjælpe dig med at finde duplikerede fotos og slette dem let. Fortæl os, hvis det lykkedes dig at slippe af med duplikatfotos på iPhoto ved hjælp af denne artikel i kommentarfeltet nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply