Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Slet og Formatere Harddisk

Der er tidspunkter, hvor du skal slette alt indhold på harddisken og formatere drevet. Denne situation kan opstå, når du sælger din computer, installerer et nyt operativsystem eller opsætter en sikkerhedskopi til din computer. Under alle omstændigheder skal du slette og formatere harddisken for at bevare integriteten af dine data. Læs nedenfor for at finde ud af, hvordan du kan gøre det.

Når du vil installere et nyt drev til din computer, skal du formatere harddisken med et bestemt filsystem. Det varierer med et operativsystem, du bruger på din computer. Hvert operativsystem bruger et filsystem til at opretholde data i din maskine. Nogle af de populære filsystemer er NTFS, FAT, HFS osv. Det er vigtigt at vide, at din harddisk skal formateres med et kompatibelt filsystem.

Her er nogle af de mest anvendte filsystemer til din harddisk:

Filsystem

NTFS – Dette er et standard filsystem til Windows operativsystem. De fleste af de harddiske, der bruges i Windows, har NTFS-filsystemet. Du kan bruge NTFS formateret drev i Mac OS eller Linux, men de er i stand til kun at læse NTFS, du kan ikke skrive på harddisken med disse operativsystemer.

FAT32 – Dette er et af de tidligere filsystemer, der bruges på Windows-operativsystemet. Du kan bruge dette filsystem på Windows, men de nyeste versioner af dette operativsystem er ikke kompatible med dette filsystem. Bortset fra dette kan du kun bruge en filstørrelse på 4 GB eller mindre med dette filsystem.

ExFAT – Dette ligner meget FAT32-filsystemet, men er avanceret end det. Lageret til ExFAT er mere end 4 GB filstørrelse. Dette filsystem kan bruges både på Windows og Mac OS / OS X.

HFS Plus eller HFS+ – Dette filsystem er standardfilsystemet til Mac OS / OS X. Mac-systemerne kan betjene, læse og skrive på dette filsystem. For at kunne bruge dette filsystem med Windows-operativsystem, skal du bruge noget tredjepartsværktøj.

Siden du har forstået begrebet filsystemer på harddisken, lad os fortsætte med trinene til formatering af din harddisk:

Hvis du vil slette alt indhold på harddisken på computeren, skal du få nogle værktøjer som bootable DVD / CD, noget tredjeparts værktøj, hvis du har et bestemt formål. Med din computer skal du begynde at foretage forskellige justeringer.

Formatere harddisk på Windows

For Windows skal du få adgang til BIOS Setup-programmet på din computer og foretage justeringer i indstillingerne. Sådan kan du gøre det:

1 – Tag en sikkerhedskopi af alle dine data fra harddisken.

2 – Hvis det bliver bedt om at trykke på en vilkårlig tast, skal du trykke på den. Hvis det ikke virker, skal du få adgang til BIOS’en ved at trykke på F2, F12 eller Slet under opstart.

3 – Indsæt den cd / dvd, der har installeret og slet værktøjet eller operativsystemet, og tryk på enter.

4 – Følg instruktionerne, og vælg dit drev for at slette.

5 – Giv et filsystem til din harddisk og tryk på næste.

6 – Når det er gjort, vil det bede om at installere operativsystemet.

Det er meget vigtigt at bemærke, at du skal have en sikkerhedskopi af alle dataene i din computer, før du går til dette. Der er en række computere og har bestemte nøgler for adgang til BIOS-opsætningen.

Formatere på Mac OS

Hvis du bruger en Mac-computer og vil slette alt indhold på harddisken, skal du få en cd / dvd til din computer og geninstallere operativsystemet.

Mens du genstarter computeren, skal du vælge indstillingen for at installere fra bunden. Denne indstilling vil bruge installationsprogrammet til at slette dit komplette harddiskindhold. Formateringen kan udføres ved at definere et filsystem, helst HFS X til Mac-systemer.

Det er en af de nemmeste procedurer for at slette harddisken på både Mac og Windows. en ting, der skal tages hånd om, ville være at få en ordentlig sikkerhedskopiering af dine data. Når det er slettet og formateret, er det meget svært at Gendan dine formaterede data. Så dit første skridt, når du tænker på formatering, skal få en sikkerhedskopi.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply