Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Slette en GPT Beskyttet Partition eller EFI System Partition på Windows

Der er nogle partitioner på drevet, som er beskyttet og kan ikke slettes ligesom. Dette er EFI-systempartition eller GPT-beskyttende partition. For eksempel reserverer eller opretter Mac 200 MB partition på tidspunktet for opsætning af Time Machine-backup på et eksternt drev.

Når du forsøger at bruge Disk Management Tool til at slette disse partitioner, vil du se, at funktionen Slet volumen ikke fungerer. Men du kan stadig fjerne det. Læs videre for at vide, hvorfor de er beskyttede og hvordan de skal slettes.

Prøv ikke dette på det interne drev på dit Mac-system. Hvis du bruger Boot Camp til at starte Windows fra din Mac, så vil du se en EFI-systempartition, når du starter din Mac-maskine. Rør ikke ved det. Opdelingen er påkrævet og er forseglet af en grund. Så prøv ikke at fjerne det.

På den anden side oprettes en ‘GPT-beskyttende partition’ eller ‘EFI-systempartition’ ved starten af ​​det eksterne drev af Mac OS X, når du opsætter Time Machine. Hvis du bruger den 200 MB-partition til Time Machine-backup, så lad det være.

Der er kun en grund til, at du vil have den partition. Når du er færdig med Time Machine backup og ikke længere bruger den til det samme. Og når du forsøger at slette det, nægter det simpelthen. Du skal prøve noget mere end Disk Management Tool for at få den 200 MB partition til genbrug.

Metoden, som vi taler om, sletter ikke partitionen alene. Det tørrer hele det eksterne drev ud. Dette vil rense hele data fra drevet og starte igen med en ny partitionstabel. Tag en kopi af alle dine dokumenter, inden du begynder at tørre drevet. Hvis sikkerhedskopierne er i Time Machine-format og ikke har adgang til din Mac-maskine, kan du gendanne dem på Windows.

Lav en notat af disknummeret

Der er en brug af Disk Management Tool i denne proces. For at notere det disknummer, du vil slette. Nummereringen af ​​diske starter fra 0 (Zero). Systemet viser muligvis det eksterne drev, du vil fjerne som disk 2, men faktisk det tredje fra listen. Så vær forsigtig, mens du skriver disknummeret. Hvis du indtaster et forkert disknummer, vil du selvfølgelig fjerne den forkerte disk.

For at åbne Disk Management Tool hit Windows + R og skriv diskmgmt.msc. i dialogboksen og tryk på Enter. Du kan gøre dette på alle Windows-versioner.

Rengør partitionstabellen

For at slette den EFI-beskyttede partition skal du slette hele drevet sammen med andre partitioner på drevet. Hele partitionstabellen fjernes. Og senere kan du omskille den igen.

Lad os starte processen ved at åbne kommandoprompt (Admin). På Windows 8 og 10 skal du højreklikke på Windows-ikonet og vælge Kommandoprompt (Admin). Hvis du bruger Windows 7, skal du søge efter genvejstast i kommandoprompt i startmenuen og vælge Kør som administrator.

Når Windows åbner skriv diskpart og tryk Indtast. Dette vil starte diskpart-kommandoen, hvor avanceret partitioneringsopgave er udført.

Skriv list disk og tryk Indtast for at se listen over diske, der er tilsluttet systemet. Husk, at du brugte Disk Management Tool til at notere ned nummeret, og samme disknummer skal også afspejles her.

Indtast select disk efterfulgt af diskens nummer. For eksempel vil du skrive select disk 2, da vi har valgt disk 2 fra ovenstående eksempel.

Skriv derefter kommandoen Clean. Dette vil tørre hele drevet ren. Så vær meget, meget forsigtig med det disknummer, du vælger til at udføre denne handling.

Dette slutter rengøringsprocessen. Alle partitioner, herunder den EFI-beskyttede partition, fjernes fra drevet, der efterlader dig med et stort tomt stykke af drevet.

Og endelig skal du skrive exit og komme ud af kommandoprompt ved at lukke vinduet.

Oprettelse af nye partitioner

Gå nu tilbage til Disk Management Tool og højreklik på den tomme disk og vælg Initialiser disk. Vælg derefter enten GPT eller MBR partitionstabellen, og det vil begynde at fungere som andre diske. Du kan også oprette partitioner. du er nu fri fra den EFI-beskyttede partition.

Konklusion

Hvis du vil fjerne partitionerne, der ikke bliver slettet let, eller vil partitionere drevet, kan du bruge diskpart clean kommando til det. Hvis du sletter den forkerte partition og mistede dine data, er det kun den eneste løsning, der køber en genoprettelsessoftware. Der er mange pålidelige værktøjer, der gør et utroligt arbejde af data opsving efter diskpart ren kommando. Så uden at spilde tid og fidle med disken, få partition genopretning software straks og genoprette dine tabte partition data.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply