Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan slette din Mac og Geninstaller macOS

Bliver din Mac gammel, og det er på tide at dele væk med det, men ikke i stand til at gøre det? Det er forståeligt. Det er svært for nogen at dele væk med ting, der har været med dig i lang tid. Selvom du får noget bedre i bytte, er det bare for svært. Hvad med at give din Mac en lille sminke? Jeg mener at slette harddisken og geninstallere en ny macOS. Det lyder godt, ikke? Læs videre for at finde ud af, hvordan du sletter og geninstallerer macOS.

Før du begynder, skal du sørge for at kopiere filerne til en ekstern harddisk eller en anden computer. At have en sikkerhedskopi af dine filer er altid en god ide.

Start din Mac fra en Installer eller Gendannelsestilstand

Gendannelsestilstand i Mac er en bunke af gavnlige værktøjer og den bedste måde at slette og starte geninstallere fra stivelse. For at starte op i gendannelsespartitionen skal du slukke for din Mac og starte den ved at holde Kommand + R-tasterne nede.

Hvis din Mac er ældre end 2010, kan du muligvis ikke bruge Recovery Mode. For disse maskiner skal du holde nøglefunktionerne nede, når du starter din computer og vælger genoprettelsespartitionen.

Hvis disse to metoder ikke synes at fungere, skal du ikke bekymre dig, du har stadig et par muligheder tilbage. Du kan få adgang til opsving minus partition ved at bruge Network Recovery; Hold Command + R + Shift, mens du starter computeren, og det går at hente Recovery-komponenterne. Hvis dette også ikke virker, kan du lave en bootbar USB-installer til macOS Sierra og starte fra den ved at trykke på Valg-tasten, mens du tænder for din maskine.

Når du er i Gendannelsestilstand på nogen måde, er du nu klar til at slette din Mac sikkert.

Slet Harddisken

Dette trin er valgfrit. Hvis du vil have alle dine data på plads og kun geninstallere operativsystemet, kan du springe over dette trin. Alle dine filer og brugere forbliver uberørte, kun OS’et bliver overskrevet. Det anbefales stærkt at sikkerhedskopiere din Mac, før du fortsætter med at geninstallere. Dette vil spare dig for at miste dine data fra eventuelle uventede hændelser.

For en ren installation skal du slette harddisken. Du kan sikkert slette en harddisk på din Mac i genoprettelsesfunktion.

Lad os komme i gang: Klik på ‘Diskværktøj’. Afhængigt af, hvordan du indtastede genoprettelsesfunktionen, får du mulighed for at se Disk Utility-option med det samme. Du skal søge efter Diskværktøj i menulinjen. Klik først på Hjælpeprogrammer-fanen, og derefter på Diskværktøj.

Nu får du listen over diske til rådighed. Vælg den primære disk og klik på Slet. Hvis det er et mekanisk drev, dukker et vindue op. Vælg Sikkerhedsindstillinger. Du kan undgå dette trin, hvis din Mac har SSD. Solid State Drive sletter filerne sikkert.

For at skrive dataene på hele drevet skal du flytte opkaldet. Du skal kun gøre dette en gang for at slette det sikkert, men hvis du er bange, kan du slette den tre eller fire gange. Når du er tilfreds, kan du klikke på OK. Og igen: Hvis din Mac har SSD, kan du springe over dette trin. Giv blot navnet på drevet og klik på Slet. Dette vil starte overskrivningsprocessen.

Sletning af dit drev vil tage mindst en halv time til en time, hvis du har brugt opkaldet én gang. Hvis det er 3 eller 4 gange, lad det være bedre at overlade det til at gøre sit job.

Geninstaller macOS

Nu hvor du har slettet harddisken sikkert, kan du nu geninstallere MacOS. Klik på Geninstaller macOS-nøgle, hvis du er startet fra gendannelsespartitionen for at starte installationsprocessen.

Hvis du har brugt USB-installationsprogrammet, skal du klikke på Fortsæt for at flytte til installationsprogrammet. Du bliver bedt om at vælge det drev, som operativsystemet skal installeres på. Vælg den, som du har nævnt i det foregående trin. macOS vil nu begynde at installere.

Dette vil tage imens. Når det er gjort, bliver du bedt om at oprette en konto. Du har nu alle nye Mac med dig. Du kan kopiere alle data tilbage til din nye maskine, som du har sikkerhedskopieret. Hvis i tilfælde af at du ikke har det, skal du ikke bekymre dig, der er masser af værktøjer, der gør datagendannelsen jobbet for dig. Find et værktøj til gendanne data efter geninstallation Mac og du vil få dine filer tilbage på computeren ligesom før.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply