Slette og Genskabe OST Fil for at Gendanne Emails fra Outlook

7 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

OST-filen er placeret på din computers harddisk, og den fungerer som en lokal kopi, der gemmer ændringer, der er foretaget i Outlook i mangel af internetforbindelse ved aktivering af cachelagret udvekslingstilstand. Da OST-filen består af e-mails, indstillinger, påmindelser osv. Er det vigtigt for OST-filen at synkronisere med udvekslingsserveren for at afspejle de ændringer, du har foretaget offline.

Derfor kan gendannelse af e-mails fra en OST-fil være vanskelig, hvis OST-filen bliver utilgængelig. I denne opskrivning lærer du hvordan slette og genskabe OST fil og endelig gendanne e-mails fra offline-opbevaringstabel (OST) ved hjælp af forskellige sikre og pålidelige metoder.

Er det Sikkert at Slette Outlook OST Fil?

Generelt anbefales det at slette OST-filen, når den er korrupt eller utilgængelig. Sletning af Outlook OST-fil har sine egne fordele og ulemper. Den ene store fordel ved at slette OST-filen er, at den hjælper dig med at oprette en ny sund OST-fil. Da den nyoprettede OST-fil indeholder de eksisterende data, kan denne proces med at slette og genskabe OST-fil også betragtes som en måde at reparere OST fil. Men nogle gange kan sletning af OST-filen have dårlige konsekvenser.

Hvorfor foreslås det ikke at slette og genskabe OST fil?

Manuel sletning og nulstilling af OST-fil er altid kompliceret og mere risikabelt sammenlignet med den pålidelige metode ved hjælp af Remo Konverter OST til PST-værktøj.

Gendannelse af e-mails fra OST-fil ved at slette og genskabe OST-filen har nogle ulemper. For eksempel kan sletning af OST ikke downloade OST-fildata, som ikke blev synkroniseret med Exchange-serveren. Dette betyder, at alle data, du har tilføjet til det, såsom e-mails, kontakter osv., Før dets korruption ikke kan gendannes. Derfor kan det føre til at miste e-mails sammen med alle de andre data i Outlook OST-filen.

Brug altid Remo Konverter OST til PST-software til at gendanne Outlook-data som e-mails, kalender, påmindelser, kontakter osv. Uden at slette og genskabe Outlook OST-fil.

(Hurtig bemærk: Gå videre til den anden metode for at få adgang til OST-fildata uden at slette og genskabe OST-fil i Outlook 2019, 2016, 2010, 2007 osv.)

En Pålidelig Metode til at Slette og Genskabe OST Fil i Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007

Kan slette og genskabe OST fil for at gendanne emails fra Outlook?

Ja, du kan gendanne e-mails fra korrupt OST-fil efter sletning og genskabelse af den. Hvis din OST-fil er utilgængelig eller korrupt. Lad os derefter dykke direkte ind i den komplette guide til at slette og genopbygge OST-filen Outlook 2016, 2019, 2013, 2007 og andre versioner for at gendanne e-mails sikkert.

Sådan Slettes OST Fil?

Vigtig bemærk: Sørg for, at du har taget en sikkerhedskopi af OST fil inden du sletter det for at undgå permanent datatab. Og sørg også for, at du har lukket Microsoft Outlook-applikationen.

Følg trin til slette og genskabe OST fil for at få adgang til e-mails og andre Outlook-data.

 1. Klik på Window key + R for at åbne Run box.
 2. Kopiere og indsætte %LOCALAPPDATA%\Microsoft\Outlooki boksen Kør og derefter klikke på OK 
delete and recreate OST file

 1. Dette vil tage dig til den OST data file
 2. Nu, Locate og Right-click på den korrupte OST-fil, som du vil slette
 3. Klik på Delete 
delete corrupt OST file

Bemærk: Nu, ved Åbning dit Microsoft Outlook-program, genskaber Exchange-serveren automatisk OST-filen, hvis der ikke er noget synkroniseringsproblem.

Hvordan Gendannes OST Fil i Outlook?

Følg trinene for at genskabe OST-fil:

 1. Åbn Microsoft Outlook og klik på File 
 2. Vælg Info mulighed og klik på Account Settings.
 3. I vinduet Kontoindstillinger skal du vælge Email fanen og vælg Microsoft Exchange.
 4. Nu vil systemet vise Change Email Account, klik på More Settings 
 5. I vinduet Microsoft Exchange skal du vælge Advanced og klik på Offline Folder File Settings.
 6. Type stien til OST-filen i File fieldog klik på OK.
 7. Systemet navngiver OST-filen som ost.

Bemærk: Hvis der findes en fil med samme navn, beder den om et nyt filnavn.

 1. Klik på OK, og klik derefter på Finish.

Efter at have udført ovenstående metode, genskaber systemet OST-filen, efter at både Outlook og serveren er synkroniseret.

Sådan får du Adgang til Outlook Mails uden at Slette og Genskabe OST Fil?

Brug Remo Konverter OST til PST-software til sikker adgang til OST-fildataene i PST-format. Gendan nemt e-mails fra OST-filudsigterne uden at genopbygge eller genskabe OST-filen og endda overføre Outlook til ny PC.

Ved at konvertere OST-filen til PST-fil ved hjælp af Remo-software kan du nemt få adgang til e-mails, vedhæftede filer, kalender, kontakter, noter, vigtigst af alt mappestruktur, sammensatte e-mails, regler og alle andre OST-attributter. Download Remo Konverter OST til PST software nu!

Gendan emails ved at konvertere korrupt OST fil til PST fil

Følg trinene for at konvertere korrupt OST-fil til sund PST-fil og få adgang til dine komplette Outlook-data.

 1. Hent og lancering Remo Convert OST to PST
 2. Vælg Find OST Filemulighed, og i det næste skærmbillede, skal du klikke på Find knap for automatisk at finde din korrupte OST-fil.
select find OST option to locate corrupt ost file automatically

 1. Klik nu på din korrupte OST-fil, og klik på Next 
select the corrupt OST file

 1. Klik på Browse knappen for at vælge destinationsstien for at gemme den konverterede PST-fil.
select the destination to save converted PST file

 1. Klik på Convert mulighed for at konvertere OST-fil til PST-fil.

Efter at have udført ovenstående trin kan du importere den konverterede PST-fil til din Outlook-konto for at få adgang til alle dine e-mails, kontakter, kalender, påmindelser, vedhæftede filer og mange flere.

Nogle af de almindelige årsager til OST-korruption eller skader

 • Alvorlig virusinfektion.
 • Dårlige sektorer på harddisken.
 • Forkert opsigelse af Outlook.
 • Problemer eller sammenbrud under synkronisering af OST-datafilen med Exchange-serverdataene.
 • Utilstrækkelig lagerplads og mange flere.

Konklusion:

Hvis der ikke er noget synkroniseringsproblem mellem din OST-fil og Microsoft Exchange Server, kan sletning og genskabelse af OST-filen hjælpe dig med at få adgang til e-mails. Men hvis OST-filen er alvorligt korrupt, er den eneste måde at gendanne dine e-mails eller Outlook-data ved at konvertere OST-fil til PST-fil ved hjælp af Remo Convert OST til PST-værktøjet.

About the Author: Remo Software