Sluk Uønsket Windows 10 Apps Kører i Baggrunden

3 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

I dagens travle verden er det altid rart at få en meddelelse om en ny email eller et vækkeur, der minder om en aftale. Ja, Windows 10 har denne fantastiske funktion ved at køre disse apps i baggrunden. Disse apps bliver opdateret med live-fliser, og de sparer dig for at spare tid, mens de venter på at få nye data. Sandt nok har det gjort mange ting nemt, og nogle apps skal køre i baggrunden. Men skal alle apps være i gang i baggrunden? Er det virkelig nødvendigt? Jeg mener, hvor meget af batteriet bliver drænet ud med alle disse apps, der kører i baggrunden.

Det er helt klart, at det har været en bekymring, især når dit arbejde bliver strandet, simpelthen fordi batteriet bliver drænet ud. Men hvad hvis du kunne have de vigtige nødvendige apps stadig kører i baggrunden, og alle de andre apps kan stoppes. Nå, det ville helt sikkert holde batteriet kørende længere. Men er det muligt at gøre det? Ja, men hvordan? Er ivrig efter at vide, så fortsæt med at læse artiklen.

Stop Windows 10 apps fra at køre i baggrunden:

Det er ret simpelt, så følg bare disse enkle trin, og du kan stoppe alle uønskede apps fra at køre i baggrunden.

1. Gå til start og klik på Indstillinger.

2. Klik på Beskyttelse i vinduet Indstillinger.

3. I vinduet Beskyttelse af personlige oplysninger, på den venstre side af vinduet nederst, er baggrundsapplikationer klik på det.

4. På venstre side af vinduet vises en liste over alle de apps, der kører i baggrunden. Ved siden af apps er et ON / OFF-skifte. Husk, at hver app vil være som standard på dette tidspunkt. Så du bliver nødt til at slukke dem.

5. Som tidligere nævnt kan du vælge hvilken app du vil køre i baggrunden, og ja, apps som e-mail, vækkeur, kalender er vigtige, men du kan altid afbryde apps som candy crush, musik apps osv.

Konklusion: Nu hvor du kan slukke de uønskede apps og beholde de vigtige træk, der er på, er batteriets udtømningshastighed definitivt reduceret.

I mellemtiden, hvis du eksperimenterer med nogle få indstillinger og har oplevet tab af filer eller utilsigtet har formateret drevet, så husk det Gendanne mistede filer fra desktop er muligt.

About the Author: Remo Software