Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Smart Funktioner Microsoft 365 har Brug for at Vide

Kunstig intelligens og maskinlærings hurtige udvikling gør ikke kun dine liv lettere på arbejdspladsen, men hjælper dig også med at innovere og forbedre produktiviteten. Microsoft imødekommer dette behov gennem samarbejde mellem OneDrive for Business og SharePoint for at hjælpe dig med at forbedre din produktivitet, træffe mere informeret beslutningstagning og forbedre din sikkerhed. Denne artikel er et indblik i smart funktioner Microsoft 365 gør det til det smarteste sted at gemme dine data.

Hvad er Smart Funktioner Microsoft 365:

 1. Søg effektivt efter billeder, lydbånd og videoer: Du har en enorm mængde data gemt i OneDrive og SharePoint i form af billeder, lydbånd og videoer. Nu, med hjælp fra kunstig intelligens, henter Microsoft dig detaljerne i billeder som hvor billedet blev taget, genkender tekst i billedet og genkender også objekter i teksten.
  Du kan bruge ovenstående parametre til at søge i dine billeder, lige som du søger efter et dokument. Denne funktion gælder for lyd- og videofiler, der er gemt på OneDrive og SharePoint.
 2. Skriv smart i PowerPoint: Microsoft har forbedret form og tekstgenkendelsesfunktioner i PowerPoint for at hjælpe dig med at skabe mere indhold på en naturlig måde. Med dette kan Microsoft 365-brugere konvertere alle håndskrevne bogstaver eller ord til tekst og bruge dem i diasene. Ikke kun tekster, du kan tegne eller tegne hele dit dias og konvertere alle dine tegninger til dias. Kreativitet får sin plads i professionelt arbejde.
 3. Håndskrift i Word: Vi bruger alle berøringsskærmenheder for at få mest muligt ud af det Microsoft 365-brugere kan nu bruge håndskrevne tekster i deres Word-dokument. Du kan nemt opdele afsnittene i flere linjer og også indsætte ord mellem eksisterende ord.
  Alle disse kan gøres ved hjælp af en penbaseret gestus, der hjælper dig med at arbejde naturligt med dokumenterne og også giver dig mulighed for hurtigt at redigere dem.
 4. Audio- og videotransskriptioner: Microsoft ved hjælp af kunstig intelligens, der er tilgængeligt i Microsoft Stream, er klar til at lancere en ny funktion, der leverer automatiserede transskriptionstjenester til video- og lydfiler, der er gemt på OneDrive og SharePoint.
  Når videoen er uploadet til Microsoft Stream, vil den være tilgængelig i hele organisationen. Sammen med transskriptionstjenesterne får du også ansigtsgenkendelse i video og automatiske billedtekster. Ingen tredjepartstjenester er inkluderet her, og sikkerheden af dine data er taget hånd om, da dine data ikke går ud af Microsoft cloud.
 5. Anbefalinger til smarte filer: Microsoft kommer med den nye filvisning til OneDrive og Office startside, der anbefaler relevante filer til dig. De forslag, du modtager, er baseret på intelligens fra Microsoft Graph, som forstår, hvad du arbejder, med hvem du arbejder, og også baseret på din aktivitet på det indhold, der deles på tværs af Microsoft 365.
  Kunstig intelligens tager din arbejdsoplevelse med Microsoft 365, da den smart anbefaler dig de filer, der er gemt på OneDrive og SharePoint, der forstår sammenhængen med det, du arbejder.
 6. Smart deling: Forestil dig, at du er i et møde planlægningsstrategier på en tavle, og du tager et billede af det i din mobilapp. OneDrive-appen giver dig et forslag om at dele billedet med dine kolleger i mødet baseret på Outlook-kalenderen.
  Andre tilfælde som at dele en præsentation med deltagerne foran hvem du lige har præsenteret den, er denne måde at dele enhver fil på tværs af Microsoft 365 blevet lettere og smartere. Denne form for intelligent deling er kun tilgængelig for de data, du har gemt på OneDrive og SharePoint, som giver dig mulighed for hurtigt at dele information på tværs af arbejdspladsen for at holde alle informeret.
 7. Filindsigt: Microsoft forstår det faktum, at ingen kan lide at læse langt indhold, og de fleste af jer vil kun fokusere på højdepunkterne i indholdet. Derfor frigav de denne nye opdatering, der giver adgangsstatistikker for enhver fil, der er gemt på OneDrive og SharePoint. Dette giver dig mulighed for at se på, hvem der har set filen, handlinger, der er foretaget på den fil, og dette hjælper dig med at tage din næste handling.
  Microsoft planlægger at bringe denne funktion ind i native Office-applikationen senere på året. Sammen med dette vil indsigten også give dig et indvendigt kig på indholdet af filer, der giver dig vigtig information med et øjeblik som læsetid og nøglepunkter fra dokumentet for direkte at gå ind i den krævede del af dokumentet.
 8. Filer gendannes til OneDrive: Sikkerhed er blevet den største bekymring for alle i verden, hvor ransomware-angreb bliver meget almindelige. For at beskytte dig mod denne type angreb frigav Microsoft OneDrive-filer gendannelse integreret med Windows Defender Antivirus til personlige og forretningsbrugere. Dette vil ikke kun beskytte dig mod ransomware-angreb, men hjælper dig også med afhjælpning og filgendannelse. Du kan holde dine bekymringer om sikkerhed i skak med maskinindlæring og 30 dages filhistorik til rådighed for at beskytte dig mod eventuelle angreb. File Restore og Windows Defender Antivirus-integration er tilgængelig for Office 365 Home, Office 365 Personal og OneDrive for Business-brugere.

Alle disse nye funktioner i Microsoft sigter mod at gøre din Microsoft 365 / Office 365-oplevelse bedre. Der er mange problemer, som brugerne står over for, når de bruger Microsofts cloud storage-tjenester som OneDrive a SharePoint. Et sådant problem, der er tydeligt af Microsofts brugerfællesskabsforum, er duplikatdata i OneDrive. Der er mange grunde bag genereringen af duplikatdata på din OneDrive, men den almindelige løsning, som alle mener, er at slette alle duplikater en efter en. Processen med fjerne duplikerede filer OneDrive er ikke en let opgave, som Microsofts intelligente AI og maskinindlæring skal arbejde på for at give brugerne en løsning.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply