Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Før eller senere din harddisk vil dø! Her er hvordan du kan beskytte dine data

Den gennemsnitlige levetid på en konventionel harddisk er fra seks til otte år, det kan virke meget mere end det, eller det kan klare sig ud før gennemsnittet. Men det ville være tilfældet, når enten drevet oplever nogle ydre skader, eller producenten har lavet noget blunder. Indstil et spejlvendt lydstyrke og beskytt dine oplysninger!

Liv af en harddisk

Du har muligvis set harddisken på din computer for at gøre chirp-lyde under arbejdet; dette forventes fra en harddisk, der har været funktionel fra lang tid. En harddisk har så mange mekaniske dele, at noget eller andet skal løsne sig i så lang driftstid.

Da harddisken slides ud, bliver det nødvendigt at sikre alle dataene i den. En meget god idé er at indstille et spejlvendt volumen på din harddisk eller en ekstern lagerenhed. Hvis du har afspejlet det på en ekstern harddisk, er den også truet af korruption eller sletning. Selv om det ikke er umuligt at udføre genopretning af ekstern harddisk partition at genvinde dine filer.

Så vi er helt sikre på harddiskens død, før eller senere kommer det, og du ved ikke helt sikkert, hvornår det vil stoppe med at arbejde. Men vi skal altid redde integriteten i vores arbejde, fordi det er værdifuldt for os. Så hvad er begrænsninger i spejling af din harddisk? Lad os kigge på det.

Hvorfor fejler harddiske?

Din computers harddisk kan mislykkes på grund af flere årsager. Nogle gange på grund af forventede årsager og andre på grund af uventede. Her er nogle af de almindelige fejl, en harddisk kan opleve.

 • Over Opvarmning – dette er et af de mest almindelige problemer med en harddisk. HDD’erne har en varmegeneration på grund af mekaniske dele, mens SSD’er har mindre varmeudvikling på grund af statisk halvleder. Men begge er ret sårbare over for varme. Hvis de fejlagtigt udsættes for varme, er de ret i fare for at blive beskadiget.
 • Fysisk skade – Et øjebliks fysisk skade kan i høj grad medføre skade på harddisken. Når SSD’er er sikrere til jerks og små turbulenser, er HDD’erne ret følsomme, en lille jerk til din computer kan forårsage alvorlig skade på din harddisk.
 • Pludselig skift – En pludselig og hyppig skift af computer kan medføre stor skade på harddiskens funktionalitet. Dette anbefales altid af fabrikanten. Selv om det ikke er en stor skade, men ofte skifter computer, vil harddiskens død blive forårsaget.
 • Overspænding – En strømstigning kan føre til ultimative død på din harddisk. Dette er en afgørende faktor for alle computere. Så det er meget nyttigt at opretholde en konstant strømforsyning og en meget god overspændingsbeskyttelse for at undgå fejl.

Bortset fra disse problemer opstår nogle af de fælles problemer på grund af rigorøs diskdefragmentation, som eventuelt kan føre til dysfunktionelle harddiske.

Sådan opsættes en spejlstyret lydstyrke

At holde et spejlvendt volumen på din harddisk er meget nyttigt til beskyttelse af alt dit arbejde og data der er forbundet med det. Det vil hjælpe dig med at spare en stor del af din indsats i krisetider. Her er tips til opsætning af et spejlvendt lydstyrke;

 • Denne teknik bruges til at beskytte data mod diskfejl, så vi foreslår at bruge mere end en disk til at afspejle data fra harddisken. Så hvis et drev fejler, kan data hentes fra en anden disk i brug.
 • Det er en metode til at sikkerhedskopiere det tilbagevendende arbejde, så det, der er skrevet på en disk, er også skrevet på en anden eller en parallel disk.
 • Det er gjort ved hjælp af enten hardware eller software skema, i hardware, er RAID controllere brugt til at interface flere harddiske til computeren og gøre parallel drift.

Mens softwarebaseret spejling bruger applikationer, der kan gemme dataene parallelt med harddisken. Dette er billigere og mere fleksibelt end hardware spejling.

 • Start spejling ved at beslutte, om du vil gøre det på din computers harddisk eller en separat ekstern harddisk.
 • Partitioner disken, hvor du vil spejle din harddisk.
 • Formater diskpartitionen, hvor du vil udføre spejling.
 • Vælg det drev, hvor du vil spejle fra listen over alle partitionerne, og fortsæt.
 • Vælg placeringen for at gemme din spejlkopi, og klik på Fortsæt for at starte spejlet.
 • Efter det er overstået, skal du starte computeren og åbne det nye drev for at sikre de kopierede eller spejlede filer.

Således kan et spejlvendt volumen være meget nyttigt for sikkerheden af dine data, hvis din harddisk fejler. Livet på en harddisk er usikkert, uanset hvor meget forsigtighed vi tager. Arbejdet er værdifuldt, og datasikkerhed er afgørende for os alle. Lad os prøve at spejle harddisken og dele måder fra bekymringerne for harddiskfejl.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply