Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Split Zip Fil

Afsendelse af store filer over internettet har mange forhindringer på grund af manglende støtte til store filer. Zipping af en fil er en meget god mulighed, der kan hjælpe dig med at komprimere og dele filerne på tværs af e-mails eller andre applikationer. Sørg derfor for at kodeordbeskytte ZIP filer mod nysgerrige øjne. Men når filstørrelsen overstiger grænsen, selv efter zip-filen, kan du opdele zip-filen

Zip-filformat er et arkiveret filformat; den indeholder en eller flere komprimerede filer. Windows kan zip og pakke filer hurtigt ud, men for at gøre mere end det skal du bruge tredjepartsprogrammer som WinZip, 7zip. I denne artikel bruger vi 7zip-værktøjet til at opdele zip-filen gratis.

Hvad er en Split Zip Fil?

Split zip-fil er en opdelingsfunktion, der kan bryde enorm zip-fil i mindre stykker. Opdelingsfunktion bruges generelt, når du prøver at e-maile en stor zip-fil, der overstiger din grænse, du kan opdele en zip-fil og e-maile dem separat. For at opdele zip-filer (.zip eller .zipx) i mindre stykker kan du bruge 7Zip.

Et par scenarier, der fører til opret split Zip fil er nævnt nedenfor:

 • Brug en split zip-fil som et alternativ til den zip-fil, der spænder over på CD / DVD (for at lave flere kopier af zip-fildata på disken).
 • Det kan være svært for dig at downloade meget store zip-filer fra websider, FTP-sider osv. Du kan opdele store filer i mindre stykker ved hjælp af split-zip-funktionen.
 • Normalt begrænser e-mail vedhæftningsstørrelsen; Hvis du vil sende en e-mail, der har en stor zip-fil, der overstiger din grænse, kan du opdele den i mindre stykker og e-maile dem separat.

Hvordan Split Zip Fil i Mindre Stykker på Windows?

 1. Right-click the fileat du ønsker at split, rulle musen over den 7-Zip, og klik derefter på Add to Folder.

screenshot of splitting zip file using 7zip

 1. Når du tilføjer at arkivere en menu popper op for at komme ind i detaljer som name of the fileog nævne size of the file eller vælg size from a drop-down menu, sørg for at beholde .zip extension.

specify the details of the zip file that needs to be split

 1. Klik på OK. Du får vist et statusvindue, der viser status. Afhængigt af filens størrelse tager det noget tid.

Bemærk: Læs hvordan udpak flere RAR filer i en enkelt fil.

Hvordan til Split en Eksisterende Zip fil i Mindre Stykker på Mac?

 1. Åbn Terminalprogram i hjælpeprogrammet.
 2. Navigateto den mappe, hvor ZIP-filen er gemt, som du vil opdele.
 3. For at ændre filer skal du bruge cd (skift mappe) kommando. Indtast f.eks. “cd Documents” for at skifte fra din hjemmemappe til mappen Dokumenter.
 4. For at skifte til en mappe med et mellemrum i navnet skal du indtaste cd My\ Folder; backslash undgår pladskarakteren og forhindrer den i at blive fortolket som begyndelsen på en ny ordre.
 5. For at vende tilbage til den forrige mappe skal du skrive cd. For at søge i det aktuelle bibliotek skal du indtaste pwd (nuværende arbejdsmappe) kommando.
 6. Indtast ovenstående kommandoer i kommandolinjen og tryk på enter, disse kommandoer tager en input af en zip-fil og deler den i små stykker, disse stykker eller segmenter har titlen i form af SplitArchive.zip, SplitArchive.z01, SplitArchive.z02.

Nu hvor du har delt zip-filen, kan du dele den via e-mail. Uddrag det og derved gøre de vitale detaljer uopnåelige. Dette kan skyldes forskellige aspekter, såsom headerfejl, CRC-fejl, virusangreb.

Split zip-filen kan ikke åbnes ved hjælp af 7Zip-værktøjet. Når du forsøger at pakke indhold ud af ødelagte split-zip-filer, viser 7Zip også fejlmeddelelser.

For at løse sager som denne kan du bruge Zip reparation software af Remo. Remo giver en enkel og praktisk brugergrænseflade til reparation af beskadigede eller beskadigede split zip-filer. Du får også 24 * 7 teknisk support til at rette korrupt eller beskadiget split Zip-fil ved hjælp af Remo Repair Zip.

Prøv værktøjet gratis til at reparere zip-filer, aktivere produktet for at gemme den reparerede zip-fil til den ønskede placering. Hent nu.

Download Word File Repair tool for free

Reparer Korrupt eller Beskadiget Split Fil ved Hjælp af Remo Repair Zip

 1. Download og installer derefter lancering Remo Repair Zip.
 2. Klik på Browse valgmulighed, skal du vælge Zip file (.zip eller .zipx), og klik på Repair

select corrupt or damaged split zip file you want to repair

 1. Previewden reparerede zip-fil for at kontrollere reparationsprocessen.

preview the repaired zip file

 1. Til save gendannede data, aktiver produktet og gem den reparerede split zip-fil til den ønskede placering.

Bemærk: Hvis du ved et uheld slette eller miste zip-filer, anbefales det at gøre brug af en pålidelig data recovery software som Remo Gendan Windows.

Konklusion:

Generelt, hvis du står over for et problem med store filer, selv efter at du har komprimeret dem, bliver det vanskeligt at dele en e-mail, og herefter ender du med at opdele zip-filen. Split zip komprimerer hver fil separat, så chancerne er, at kun en fil vil blive påvirket, hvis en split zip-fil er beskadiget, og resten split zip-filer er korrupte fri. Håber, at denne artikel hjalp dig med at opdele zip-filen, kommentarer nedenfor, hvis du har spørgsmål.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply