Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

SSD VS HDD: Hvilken er den bedste

Inkluderingen af solid state-drev i nye computere i de seneste år har sat spørgsmålstegn ved anvendelsen af de konventionelle harddiske. Denne nye lagringsenhedsteknik har krævet mange diskussioner, analyser og sammenligninger af SSD vs HDD.

SSD VS HDD

En SSD (Solid State Drive) er blevet populær i de sidste par år. Og efter implementeringen i nye computere er der startet antagelser om dens fordele over de konventionelle harddiskdrev (HDD).

På en måde er der ingen sammenligning mellem lagringsteknologierne, da de selvstændigt er fremragende i deres egne aspekter. Men for at få et klart billede af disse to Drives, lad os diskutere deres ligheder, forskelle og dyder. Lad os sætte en god ide til at diskutere SSD vs HDD.

Solid State Drev (SSD)

I de første dage af SSD var der rygter om upålideligheden af ​​datalagring og andre øjeblikkelige misforståelser. Men da teknologien skar gennem rygterne, viste det sig at være en stor fremgang i lagringsteknologiens verden. Og nu kan du lagre data i mere end 200 år i en SSD. Før du sammenligner det med harddisken, lad os få et overblik over, hvad der virkelig er en SSD.

SSD og HDD

Solid State Drives er statiske lagringsenheder, der blev anerkendt omkring år 2013. Siden da er brugen udbrudt, og nu har vi så mange lagringsenheder, der implementerer SSD-teknologi. Mange computere i Apple bruger nu SSD sammen med mange andre eksterne lagerenheder.

En Solid State Drive bruger halvlederoplagringsenheder, der styres ved hjælp af en controller. Oplysningerne gemmes i disse halvledere, som kan være sikre, sikre og varige i naturen. SSD’ernes stigende popularitet skyldes mindre computer- og pc-størrelse og krav om hurtigere behandling. SSD’en bruger en SATA-grænseflade til interaktion med computersystemet.

Harddiskdrev (HDD)

Den traditionelle harddisk blev introduceret i 1956, og den har varet i mere end seks årtier. HDD’ens ydeevne og teknologi er fremragende fra et klassisk synspunkt. Disse harddiske er i brug, siden computeren begyndte at kommercialisere.

HDD’er er harddiskdrev, der bruger mekaniske dele til at gemme data. De har roterende magnetisk disk, der kan gemme data og læse ved brug af plade. De er i stand til at lagre en enorm mængde data og kan sluttes til en computer ved hjælp af en SATA-grænseflade. De konventionelle harddiske, der anvendes i dag, roterer ved omkring 5400RPM, mens grænsen kan overstige op til 15.000 omdr./min. Jo hurtigere magnetisk disk roterer, hurtigere bliver databehandlingen.

Sammenligning af SSD til HDD

Her vil vi lave nogle sammenligninger på basis af teknisk karakter af SSD vs HDD. Husk nogle parametre som hastighed, lagerkapacitet osv.

  • Kapacitet– Kapaciteten til at gemme data i en SSD, lidt lav og er begrænset til maksimalt 1TB for laptops og 4TB til computere, sammenlignet med HDD, der kan levere 2TB til bærbar computer og op til 10 GB til computere.
  • Boot Tid – Her fører SSD en føring med en gennemsnitlig opstartstid på 10 til 15 sekunder, mens HDD har en starttid på 30-40 sekunder.
  • Strømforbrug – SSD har brug for omkring 2 – 4 watt strøm, hvilket gør det effektivt, HDD har brug for en væsentlig højere effekt på omkring 6-8 watt.
  • Varmeproduceret – opvarmningseffekten er et af hovedproblemerne ved at bruge en harddisk. Men en HDD producerer ikke nogen varme, den genereres ud af bevægelige dele og den strøm, den trækker. Mens der i SSD er forholdsvis mindre varme, der genereres på grund af dets drift.
  • Støj effekt – nogensinde undret sig over, hvorfor din computer begynder at lave klik og spinde støj, når den er startet? Den er udstyret med en harddisk og diskpladen gør lejlighedsvis at klikke støj og spins. Sammenlignet med det gør SSD aldrig nogen støj, da der ikke er nogen bevægelig del.
  • Vibrationer – En SSD giver ingen vibrationer, da der ikke er nogen bevægende del involveret, mens HDD oplever vibrationer på grund af mekaniske dele.
  • Skriv / Læs hastighed – Skrivhastigheden for en SSD er generelt 200MB / s, og den kan skubbes op til 550MB / s, hvor harddisken kan skrive med en hastighed på op til 120MB / s.
  • Omkostninger – Omkostningerne pr. GB for disse drev kan ikke estimeres korrekt på grund af flere overvejelsesparametre, men generelt er prisen for en moderne SSD højere end den for en harddisk.
  • Effekt af magnetisme – Det er vigtigt at overveje dette punkt på grund af, at en magnetisk disk er truet, når den udsættes for magnetfelt. Dette bringer brugen af ​​HDD under konstant trussel om sletning af data. Mens en SSD er sikker fra magnetisk effekt.

Disse mange punkter forklarer parametrene for at sammenligne brugen af Solid State-drev og harddiskdrev. Hvor HDD’erne mangler bagud i så mange aspekter, har de deres egen fordel. Så vidt magnetfeltet ikke påvirker dit harddisk, kan du i så fald have brug for en kortfattet beskrivelse guide til genoprettelse af filer fra ekstern hdd. Bortset fra dette er begge SSD’erne og HDD’erne ikke helt sikre på sletning af data.

Til sidst skal vi overveje scenarierne, hvor du måske vil bruge SSD eller HDD. Hvis du leder efter et stort lagerplads med en sammenlignende lavere pris og kompromitteret hastighed, så er HDD at foretrække, mens SSD er det perfekte valg, hvis du leder efter en betydelig høj hastighed og mindre lagerplads med højere pris.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply