Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

En Starte til Slut Guide på Sådan Organiserer og Styrer du Videofiler

I dag er optagelse og lagring af videoer mere eller mindre et let job for de fleste af os, takket være den stadig voksende digitale teknologi. Vi ved, at der er smartphones som iPhone 6S eller Nexus 6P, der kan skyde 4K eller Ultra HD-videoer. Samtidig betyder filstørrelser af denne 4K-video virkelig noget, hvis vi løber tør for lagerplads.

En 4K-video optaget med 30 billeder / sekunder vil typisk have omkring 400 MB filstørrelse!

Tænker på en iPhone 6-brugers synspunkt, er forskellige lagringsmuligheder tilgængelige fra 16 GB til 128 GB. Men er det nok?

Det er frustrerende, når vi søger efter en bestemt videofil fra en stor liste, der kan være tilfældet med tilfældig sletning af filer fra en stor mappe. Og jeg tror, ​​at de fleste af jer bruger en slags backup procedure til dine videoer. Gør du? Hvis du ikke har en backup-strategi endnu til opbevaring af de tusindvis af billeder, vil du alvorligt fortryde det senere.

Så hvad skal vores tilgang til at organisere og styre stort antal videofiler?

Læs videre…

Rekreative video-grafere behøver ikke at bekymre sig om forskellige filtyper imellem videoredigering. Hvis du tilhører denne kategori, behøver du kun at opretholde røde billeder af videoer, du har optaget. (Håber, du ville vide, at råfiler er ubearbejdede videoer, du har skudt). Og hvis du vil gå til redigering af dine rå videoer, skal du ikke glemme at lave en kopi af råfilen, før du redigerer.

Hvordan Administrere dine Video Filer?

Digitaliser dine VHS-bånd

Nogle af jer har stadig en samling af gamle, ikke-digitale VHS-kassetter. Hvis du vil konsolidere alle dine videoer, kan du endda tænke på digitalisering af dine VHS-optagelser. Der er flere digitale tjenester til rådighed, som vil hjælpe dig med at konvertere videofil til forskellige format. Nogle af disse tjenester giver dig mulighed for at konvertere VHS til enten DVD-format eller online-opbevaring.

Brug af YRMODA-format i filnavngivning

De fleste af dagens kameraer tillader sortering af videoerne automatisk på datoen de blev skudt. Det vil være nyttigt for dig at kende den nøjagtige dato, hvor en video blev taget. Nogle gange bliver datoen tilføjet til navnet på videoen. Tag dig tid til at omdøbe disse videoer til YRMODA (År / Måned / Dato) format.

Brug tags til at identificere videoer

Der er digitale mærkningsprogrammer til automatisk tagging af dine videoer med forskellige attributter. Denne mærkning indebærer enten et lille søgeord eller en kort kommentar til at organisere videoer på forespørgsel. Disse tags vil være meget nyttige, hvis du har en masse billeder.

Lagring i forskellige mapper

Nogle gange bliver det svært at mærke hver video, du har. I sådanne situationer kan du oprette en bænk af mapper i henhold til den kategori, du vil have, og træk og slip dine videofiler i den. For eksempel opretter du en ny mappe og sætter alle de videoer, du har taget under din sidste ferie ind i den. Det vil være mere bekvemt, hvis du opretter yderligere mapper baseret på årligt og flytter resten af ​​mapperne til den.

Indpakning den op …

Hvis du har en stor samling videofiler, er det godt at organisere dem på en ordentlig måde. Uanset om du er en hobbyist eller professionel videograf, kan du følge visse teknikker til at styre dine videofiler. Omdøber videoer, tilføjer passende tags til dem, klassificerer under forskellige mapper osv. Er nogle af de metoder, du kan gøre for at klassificere dine videofiler. Reparation beskadiget videofiler hvis det kræves. Det er også godt at centralisere videofiler fra dine forskellige enheder til en enkelt platform.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply