Hvordan man Stoppe Windows 10 Automatiske Opdateringer?

4 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Som du alle ved, er den grundlæggende hensigt med Windows-opdatering at sætte styr på operativsystemet mod eksterne trusler og sårbarheder på systemniveau. Windows 10 opdateringer er ikke en undtagelse. Men der er en ting, der adskiller Windows 10 opdateringer fra dem i Windows 7 eller 8. Kan du få øje på det?

I modsætning til sine forgængere kan du ikke deaktivere automatisk Windows-opdatering i Windows 10 via Kontrolpanel Windows Update-indstillinger. I det første udseende kan mange af jer måske ikke betragte dette som et alvorligt problem. Men nogle gange kan det være meget afgørende, end du tror.

Overvej denne situation - du vil slukke din Windows 10-pc. For det valgte du Power -> Shut Down indstilling. Her kommer de virkelige problemer - de downloadede Windows-opdateringer bliver installeret på din pc. Du har virkelig ikke tid til at vente på, at opdateringerne er færdige. Så du pressede kraftigt knappen Sluk på din pc for hårdt ned. Efter nogen tid tændte du din pc igen. Men denne gang ser du et Windows-logo på skærmen - uden at starte din Windows 10. Selvom du genstarter pc'en, ser du det samme. Hvad der skete er tydeligt fra disse resultater - din Windows 10 er styrtet.

Det er ikke nødvendigt, at din Windows 10 krasjer, hvis du kraftigt afbryder Windows-opdateringer. Men negative resultater kan forekomme, herunder tab af dine dyrebare filer. Selvom Windows 10 Filgendannelse Det er ikke en meget krævende opgave nu, det er bedre at tage forholdsregler for at undgå lignende situationer.

Og der kan være netværksproblemer, flash-pluginproblemer og lignende efter installation af nogle Windows-opdateringer. I sådanne situationer skal du muligvis gå til "Se installerede opdateringer" og manuelt finde ud af, hvilken opdatering der er ansvarlig for dit problem og afinstallere det for at løse problemet.

En sådan metode er imidlertid ikke altid mulig, især hvis du allerede har installeret hundredvis af opdateringer. I sådanne situationer ved du aldrig, hvilken opdatering der er den største skyldige bag dit systemproblem. Så det er på tide at finde et andet alternativ, selv om det er permanent at stoppe Windows-opdateringer.

Sådan Deaktiveres Windows Opdateringer i Windows 10?       

Vi har allerede diskuteret, at det ikke er muligt at slukke opdateringer i Windows 10 via Windows Update-indstillinger i Kontrolpanel. Men der er stadig en ekstra mulighed - Windows Update service.

Stoppe Windows 10 Automatiske Opdateringer

Sådan slukkes opdateringer via denne indstilling:

  1. Vælg Kontrolpanel -> Administrative værktøjer -> Tjenester.
  2. I vinduet Services finder du Windows-opdatering og åbner den.
  3. Skift opstartstype til deaktiveret

Det er det!

Under alle omstændigheder anbefaler vi dig aldrig at deaktivere Windows-opdateringer. Måske, hvorfor du ville vide - Microsoft har bragt en ny Windows som en servicemodel ved introduktionen af Windows 10. Alle de nye funktioner i Windows er kun tilgængelige via Windows Updates. For at installere sådanne nye funktioner skal du bruge ældre opdateringer. Hvis en større Windows-opdatering er tilgængelig, skal du installere alle tidligere opdateringer, før du prøver at få sådanne større opdateringer.

About the Author: Remo Software