Stor størrelse PST Fil kan være dit værste mareridt! Her er hvorfor?

4 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Så lad mig gætte.

Når du begynder at bruge Outlook, troede du sikkert, at det ville være det nemmeste at gøre, og du holdt ved at sende og modtage e-mails i årevis, indtil ...

En dag da du kiggede på dine Outlook-datafiler, var det til din overraskelse vokset til en stor 125 GB fil, og problemerne var begyndt at dukke op ud af det blå.

Det skulle være simpelt. Det skulle være let. Det skulle være problemfri.

Men er det det?

For de fleste af os var det sket eller stadig, du kan være på randen for at begå den samme fejltagelse.

Enhver kan støde på problemer, hvis de ikke gør det lær at styre PST filer.

Det er sjovt, hvordan vi forventer så meget fra Outlook og aldrig bekymrer os om sine begrænsninger. Outlook har sin egen andel af reservationer, der er nødvendige ud fra sit præstationssynspunkt. Taler om data, den første ting der ofte rammer min sind er Outlook PST-filer. Hvis vi antager regelmæssig Outlook, vil brugerne være opmærksomme på dens betydning og rolle, lad os diskutere de overordnede Outlook PST-filer og dets fordele og ulemper i detaljer.

Helt ærligt er der ingen fordele - kun ulemper, når man taler om store PST-filer. Det anbefales ikke at gå ud over eller overstige 50 GB baren, når det kommer til overdimensionerede PST-filer. Hvis det gøres, forringes udførelsen af Outlook, og flere problemer høstes, hvilket gør det svært for brugeren at få adgang til og håndtere Outlook.

Lad os se på alle de problemer, der skyldes overdimensionerede PST-filer, en efter en.

  1. Ubehagelig adgang: Reaktionstiden for en overdimensioneret PST er omhyggeligt langsom. Adgang til kontakter og e-mails kan være ret hovedpine.
  2. Gentaget crash: Din Outlook bliver ved at blive styrt igen og igen. MS Outlook gør brug af en speciel beholder, som kun er den personlige opbevaringstabel. Det gemmer e-mails, kontakter, noter og andre nyttige Outlook-elementer. Denne tabel har en fast opbevaringsgrænse. Hvis grænsen er krydset, vil den gå ned.
  3. Filkorruption: Det har ofte været observeret, at store PST-filer bliver ødelagt eller beskadiget i mellemtiden. Når det sker, er det næsten umuligt at få adgang til dem.
  4. Midway Hang-ups: Din Outlook-applikation står over for flere længerevarende pauser, mens du har adgang til dem eller arbejder på dem. Det gør faktisk en masse ulejlighed og spild af tid.
  5. Baggrundssynkroniseringsfejl: Fejl som "Opgave Microsoft Exchange Server-rapporteret fejl (0x00040820):" Fejl i baggrundssynkronisering...." Opstår af brugere, når de forsøger at få adgang til deres postkasser.

Microsoft har givet sine brugere en indbygget facilitet "Indbakke reparationsværktøj" for at løse problemer som følge af Outlook-filkorruption. Men desværre er dette værktøj ikke nok til at løse eller løse alle de problemer, en overordnet PST-fil forårsager. I stedet kan du vælge komprimering og opdeling af PST-filer. Enten af de to vil tjene deres formål.

Lær hvordan effektivt kompakte overdimensionerede PST-filer.

Advarsel: Før du forsøger at komprimere eller splitte, anbefales det at tage en sikkerhedskopi af dine PST-filer. Du ved aldrig hvad og hvornår tingene kunne gå galt.

"Glad udseende"!

About the Author: Remo Software