Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Sync Windows 10 med iPhones, iPod eller Android

Uanset om det er en treårig iPhone, iPod eller en Android-enhed, kan du nu Synkronisere Windows 10 med alle disse mobile enheder. Det er indlysende i denne multi-enhed verden, du er knyttet til din iPhone, iPad eller enhver Android telefoner – du foretrækker din oplevelse at gå, hvor du vil. Det er grunden til, at Microsoft har designet en speciel app, hvor du nemt kan synkronisere indhold mellem Windows 10 PC og dine mobiler.

Med Microsofts telefonkompatibilitetsprogram kan du få adgang til den samme afspilningsliste, billeder, videoer og dokumenter på Windows 10 PC samt på Apple eller Android-telefoner. Ikke kun dette, du kan kopiere billeder, videoer og andre ting automatisk fra telefon til pc, installer mobilversionen af ​​MS Office på din iPhone eller Android-sæt, læg Cortana på Android eller iPhone og lyt til de samme sange på din pc og mobil enheder.

Enkle trin til at synkronisere Windows 10 med iPhones, iPod eller Android?

Det første, der skal gøres, er at forbinde din enhed (iPhone, iPod eller Android-telefon), der skal synkroniseres, til din computer. Søg nu efter MS Phone Companion under Windows App Store, download og lancere den.

Ansøgningen skal automatisk forbinde til din tilsluttede telefon og skal fortælle dig om lagerpladsen i brug og hvor meget der er ledig som ledig plads. Du vil blive præsenteret med muligheder for at importere fotos og videoer fra mobilenhed til Windows PC og også at overføre andre filer med File Explorer.

Sync Windows 10 med iPhones, iPod eller Android

Klik nu på “importer billeder og videoer“. Et vindue med alle billeder og videoer af din telefon vil blive vist. Vælg dem, du vil flytte til din computer, og så markeres alle de valgte filer i mappen Windows Pictures. Når du vælger “Overfør andre filer med File Explorer“, bliver exploreren lanceret og viser din tilsluttede telefon. Vælg og kopier de filer, du ønsker at overføre til din pc.

“Under denne proces, hvis du overhovedet har slettet alle vigtige videofiler gemt på pc fejlagtigt eller ved et uheld, så husk du kan gendan slettet video fra papirkurven mappe nemt.”

Derefter skal du klikke på “Skjul” og skjule den nederste halvdel af applikationen. Nu kan du gennemgå mulighederne en efter en og installere forskellige apps på din telefon.

Først og fremmest skal du sørge for, at du bruger den samme Microsoft-konto på din pc såvel som din telefon eller tablet. For at gøre dette skal du klikke på knappen Kom godt i gang for Cortana for at installere talestøtte på din enhed. Efter at have bekræftet, at du bruger den samme MS-konto på begge enheder (PC og Telefon), skal du udfylde de næste par skærmbilleder. Log ind på Cortana på din enhed, når downloadet bliver gennemført.

Dernæst vil der være en mulighed, der er beregnet til at få din Windows 10 PC til at forbinde de fotos, du tager med din telefon automatisk. For at udføre denne opgave, klik på “Kom i gang” og udfyld de nødvendige skærmbilleder, der dukker op. Det er det, nu vil alle videoer samt billeder fra din telefon blive sendt til OneDrive-opbevaring og også til Windows-mappen.

Derefter vil den allerbedste mulighed være at kopiere sange. Du kan lytte til sangene, der er gemt på en hvilken som helst enhed på din Windows-pc. Derefter vil du blive vist med File Utforsk Windows, hvor du kan kopiere alle sange på pc til OneDrive musikmappe. Form OneDrive musikmappe, kan du nemt få adgang til alle sange via “Windows Groove” app.

Kommer til næste mulighed handler det om at synkronisere dine OneNote-data blandt OneNote-appen på din pc og den mobile version på din enhed. Bortset fra disse vil der være separate muligheder for at synkronisere med Skype-versionen af ​​din mobil. Selv du kan få adgang til Word, Excel og PowerPoint på telefonen på pc.

Så præcist kan vi sige, at det er muligt at få adgang til alle de tilgængelige apper på din telefon via Windows PC ved at synkronisere dem via Windows Phone Companion-applikationen.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply