Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Synkroniser Spotify Musik på iPod Nano

Indtil videre er de bedste musikafspillere til at afspille sange offline iPods, og disse modeller er blevet brugt af mere end 390 millioner mennesker. Imidlertid har mange Spotify-brugere rapporteret, at synkronisering af deres Spotify-musikspor til iPod Nano ikke sker før. Her er et sådant problem udgivet på Spotify officielle side:

“Jeg har en iPod Nano, men jeg kan ikke synkronisere den med Spotify for at afspille mine musiknumre. Jeg er i stand til at placere min Spotify-musik der, men jeg forstår slet ikke processen! Ved tilslutning af min iPod til desktopversionen genkender appen ikke enheden og dukker ikke op nogen muligheder for at synkronisere sange til Spotify. hvordan synkroniser Spotify musik på iPod nano?

Jeg er bare forvirret!”

Faktum er, at for Spotify Free-brugere er det obligatorisk at have internetforbindelse til afspilning af Spotify-sange, og offline lytning er ikke tilgængelig. Mens der for Premium-brugere kan de downloade Spotify-sange til offline lytning enten på pc med Spotify desktop-app eller på iOS eller Android med Spotify-app. De downloadede sange er dog Ogg Vorbis-filformat med DRM-beskyttelse og kan ikke genkendes eller afspilles på iPod Nano.

Opløsning

Nå, iPod Nano kan kun afspille MP3-, M4A- eller WAV-sange. Hvis du vil synkroniser Spotify musik på iPod nano, du bliver nødt til at downloade Spotify-sange i disse formater. Det er her, en Spotify Music Converter kommer ind i billedet, som har mulighed for at downloade Spotify-sange og afspilningslister som MP3, M4A eller WAV. Det bevarer desuden alle ID3-tags som sangtitel, album, kunstner, genre, illustrationer, år osv. Uanset om du bruger Spotify Free eller Spotify Premium.

Trin til Synkroniser Spotify Musik på iPod Nano

Hent den gratis prøveversion af Spotify Music Converter for at prøve, som kan konvertere 3 minutter af hver sang.

“Til gendan musikfiler fra en død iPod, hent og installer en pålidelig iPod-gendannelsessoftware, der kan gendanne data på få minutter.”

Trin 1: Start Spotify Music Converter

Start Spotify-musikdownloaderen, og Spotify-programmet startes også automatisk. Glem ikke at fortsætte med at køre Spotify og ikke lukke det under download og konvertering.

Trin 2: Tilføj dine foretrukne Spotify-sange, album eller afspilningslister

Det er let at trække sange, album eller afspilningslister direkte fra Spotify til Spotify Music Converter, eller du kan gennemse din yndlingssang, album eller afspilningsliste i Spotify og derefter højreklikke for at få linket til sangen, albummet eller afspilningslisten og derefter indsæt linket i søgefeltet i bunden af programmet efterfulgt af at klikke på + eller Tilføj-knappen.

Spotify Music Converter analyserer dit input og åbner en dialogboks for at bede dig om at vælge, hvilke sange du vil downloade. Som standard downloades alle sangene, og du kan fjerne markeringen af de sange, du ikke vil downloade.

Trin 3: Vælg outputmusikformat til iPod Nano

Spotify Music Converter understøtter MP3, M4A, WAV eller FLAC som outputformat, og MP3, M4A eller WAV kan afspilles på iPod Nano. Vælg en af dem afhængigt af dit behov. Som standard bruger Spotify Music Converter 320 kbps og 44100 Hz MP3 som outputformat.

Klik om nødvendigt på Indstillinger for at ændre outputformat under fanen Avanceret.

Trin 4: Start downloading Spotify music

Nu skal du blot klikke på Konverter-knappen for at downloade Spotify-musik til computeren. Alle ID3-tags i Spotify-sange bevares. Når du er færdig med konvertering, kan du klikke på knappen Historie og åbne outputmappen for at finde output-sangene.

Trin 5: Overfør downloadede Spotify-sange til iPod Nano

Sæt din iPod Nano til computeren med et USB-kabel. Start iTunes, og tilføj de downloadede Spotify-sange til iTunes-biblioteket, opret en afspilningsliste, og tilføj Spotify-sangene til den, og synkroniser derefter til iPod Nano via iTunes.

Hvis du ikke vil installere eller bruge iTunes, er der mange iPods-overførselsprogrammer, som kan hjælpe med at overføre lokale sange til iPod Nano direkte i stedet for at bruge iTunes. Generelt vil sådanne iPod-overførselsprogrammer være meget mere bekvemme end iTunes.

“Hvis du er en Mac-bruger og ønsker at gendan musikfiler fra iPod til Mac, benyt derefter Remo-programmet til fotogendannelse og udfør opgaven i få enkle trin.”

Ved at bruge, enten måde, kan du reparere synkroniseringsproblemer med iPod og afspil dine foretrukne Spotify-sange på iPod uden nogen begrænsning.

Spotify Music Converter er nem at bruge software og er tilgængelig for både Mac- og Windows-brugere. Det understøtter endda den nyeste macOS High Sierra og Windows 10. Via Spotify Music Converter kan du gendan lydfiler fra Spotify som sange, album og afspilningslister som MP3 / M4A / WAV-sange med enten gratis eller premium-konto, kan du gemme de offline Spotify-sange med bedre lydkvalitet, hvis du har Spotify Premium-abonnement.

Hvad mere er, med Spotify Music Converter kan du ikke kun nyde Spotify-sange på iPod Nano, men også på andre iPod-modeller som iPod Shuffle, iPod Classic og iPod Touch samt andre MP3-afspillere.

“Hvis af en eller anden grund din iPod blev ødelagt og ikke i stand til at få adgang til musikfiler, derefter er det nyttigt at gendanne musikfiler fra den iPod ved hjælp af Remo Photo Recovery Program.”

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply