Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Synkroniser Spotify til iPod

Selv i dag forbliver Apple iPods de mest foretrukne enkeltstående musikkenheder, og de findes i forskellige modeller som iPod Touch, iPod Nano, iPod Classic og iPod Shuffle. Afhængigt af modellerne kan musik streames eller få adgang til offline. Spotify er kun andenplads til Apple-musik som en streamingtjeneste på iPods. Brugere har rapporteret, at synkronisering af deres Spotify-musiknumre til forskellige iPod-modeller som iPod Nano og iPod Touch er en voksende bekymring.

Faktisk kan Spotify Free-brugere kun streame musik med internetforbindelse, og de kan ikke lytte til spor offline. Mens Premium-brugere kan downloade Spotify-sange og lytte til den offline, enten på iOS- eller Android-enheder ved hjælp af Spotify-appen.

Hvordan Synkroniser Spotify til iPod?

Bemærk: De nedenstående trin er kompatible med forskellige modeller af iPod, såsom iPod Nano, iPod Classic og iPod Touch og gælder kun for premiumbrugere.

Du kan følge nedenstående trin for at synkroniser Spotify til iPod:

Trin 1: Download Spotify-applikation på dit system og Launch det.

Spotify-applikation sammen med App Store og Google Play Store er også kompatibel med den nyeste version af Windows og MacOS

Bemærk: Luk iTunes på din computer, inden du åbner Spotify-applikationen, da begge applikationer er i konflikt.

Trin 2: Slut din iPod til din pc ved hjælp af et belysningskabel.

Bemærk: Første gang, hvis du forbinder Spotify til din iPod, vises en dialogboks, der beder dig om at slette din iPod og synkronisere den med Spotify.

Trin 3: Vælg Erase iPod and sync with Spotify valgmulighed, der vises i Spotify-vinduet.

Bemærk: Når Spotify sletter din iPod, vises der to muligheder:

  • Synkroniser al musik til denne iPod:

Denne mulighed giver dig mulighed for at synkronisere al den eksisterende musik til din iPod.

  • Vælg afspilningsliste manuelt at synkronisere:

Ved hjælp af denne mulighed kan du manuelt vælge blandt listen over afspilningslister, der findes i Spotify-applikationen.

Trin 4: Vælg den relevante indstilling, og klik på OK knap. Din iPod begynder nu sin synkroniseringsproces.

Trin 5: Når synkroniseringen er afsluttet, kan du sikkert skubbe din iPod ud af systemet.

Hvis du ikke vil installere eller bruge Spotify Premium, kan du direkte bruge iTunes til at købe den krævede musik eller bruge Apple-musikabonnement til at downloade musik i appen og afspille dem offline. Lokale sange kan flyttes direkte til iPod, hvis de allerede findes på din computer ved hjælp af iTunes-programmet.

Kan du Hent Spotify på iPod Nano?

Desværre kan du ikke installere Spotify-mobilapplikationen på iPod Nano. Kun iPod Touch har den mulighed, hvor man nemt kan installere mobilapplikationen fra butikken og lytte til lokale spor. Det skal dog bemærkes, at Spotify-applikationen ikke er kompatibel med den første generation af iPod Touch.

I tilfælde af, hvis du finder nogen problemer relateret til iPod-synkronisering, frysning osv., Så reparation synkronisering problemer med iPod at afspille dine foretrukne Spotify-sange uden nogen begrænsning.

Hurtig Bemærk: Gør brug af en pålidelig iPod recovery software, hvis du søger at gendanne musikfiler fra død iPod med et par klik.

Bemærk: iPod Nano kan ikke genkende eller afspille sange, der downloades fra Spotify-applikationen, da de er i .ogg-filformat og DRM-beskyttet. iPod Nano understøtter kun MP3-, M4A- eller WAV-formater. Hvis du vil afspille Spotify-sange på iPod Nano, skal du downloade sange fra Spotify i et af de ovennævnte formater. Det er her, en Spotify Music Converter kommer ind i billedet, som har mulighed for at downloade Spotify-sange og afspilningslister i MP3-, M4A- eller WAV-format. Imidlertid giver applikationen dig kun mulighed for at downloade sange, hvis du er premiummedlem.

Spotify Music Converters kan også fungere som lydkonvertere. Du kan også gendanne lydfiler som tilhørte din gamle samling, hvis du har mistet dem for nylig i stedet for at afregne med en konverter. Spotify Music Converters er tredjepartsværktøjer, og det anbefales, at brugeren verificerer ægtheden, inden de prøver nogen af applikationerne.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply