Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Teknisk Vejledning: RAID 0, 1, 3 & 5

RAID er Redundant Array of Independent Disks. Formålet er at forbedre ydeevnen og øge data redundans. Det betegnes også som overflødigt arrangement af billige disketter. Det er generelt rettet som RAID-array, selvom en matrix allerede er inkluderet i navnet.

Det er en virtuel datalagringsteknologi, der bruger flere fysiske datalagringsenheder til at danne enkelt virtuel lagring. RAID kombinerer en række fysiske lagre for at skabe et logisk lager.

Hvorfor har vi brug for RAID?

RAID-teknologien har set mange transformationer, forbedringer og forbedringer i de forløbne år. Der er nogle meget interessante konceptuelle forbedringer inden for RAID fra det tidspunkt, det blev introduceret. Der er flere niveauer af RAID, hvormed drevene er låst sammen. De betegnes med respektive niveau, disse niveauer er betegnet med tal.

RAID blev introduceret som en hjælp til informationsverdenen og stræber efter mere og mere plads. Når diskene var mindre rummelige og meget dyre, kom RAID-teknologien som et utroligt mål for at opfylde behovet for hurtig drift og fejltolerance.

Det betyder også, at RAID, almindeligvis kendt som RAID array, er lig med data backup? Svaret ville være en straight denial. RAID betyder ikke nogen form for data backup, det er anderledes end det.

RAID giver dig ikke beskyttelse mod datatab på grund af virus, malware, datatyveri, data korruption eller nogen naturlig fejl. Så det har ikke noget at gøre med at sikkerhedskopiere data. Men det giver bestemt sikkerhed mod hardwarefejl. RAID er simpelthen et mål for fejlbeskyttelse. I sådanne tilfælde kan hardwareen mislykkes, men arrayet forbliver intakt og dermed beskytter dine oplysninger.

Der er visse niveauer af RAID betegnet med respektive tal, lad os se på disse RAID niveauer;

RAID 0

teknisk vejledning RAID array

Raid 0 er udformet til at distribuere dataene på tværs af drevene. Dette giver højere læse- og skrivehastighed. 0 angiver den højere hastighed for læsning og skrivning. De separate blokke flytter dataene på tværs af flere drev for at forbedre driftshastigheden. Dette betegnes som stribet.

Selv om der er en meget vigtig faktor, som man bør huske på. RAID 0 tilbyder ikke nogen beskyttelse mod drevfejl. Så på et tidspunkt af kørselsfejl forlader computeren mange tabte data. I et tilfælde, hvor du bruger et eksternt drev eller et alternativt drev til RAID 0, kan du miste vigtige data. Så når en ekstern harddisk bliver til utilgængelig, får man en vej til brug software til gendanne ulæselige data det er gået tabt.

Her er nogle af funktionerne i RAID 0 listet;

 • Det kræver mindst 2 diske.
 • Har ingen data redundans, da der ikke er nogen paritet eller spejling involveret.
 • Undgå at bruge dette til kritiske eller følsomme systemer.
 • Det giver en fremragende præstation på grund af de stribede blokke.

RAID 1

Raid 1 involverer par drev til at læse og skrive data under drift. Denne metode kaldes også som spejling. De involverede drev er parallelle under hver operation og deltager ligeligt. I tilfælde af drevfejl kan paralleldrevet bruges på tidspunktet for udskiftning af det beskadigede drev.

Det er det nemmeste og enkleste at implementere RAID og oprette en sikkerhedsforanstaltning for drevfejl. RAID er også en af de mest bekvemme måder til fejlbeskyttelse, og det tager en halv del af det samlede rum på implementering. Du kan have så mange par RAID-drev som du vil. De vil være nyttige til sikring af dine data.

Brug og Implementering af RAID array

Nogle af funktionerne i RAID 1 kan optages som;

 • Det kræver mindst 2 diske
 • Det leverer en god præstation.
 • Der er ingen paritet involveret og ingen striber gjort.
 • Stor grad af redundans, da drevene spejles.

RAID 3

Teknisk Vejledning til Brug og Implementering af RAID array

Dette er en af fremskridtene i RAID-teknikken, hvilket resulterer i diskdrevets ydeevne. RAID 3 bruger ikke datablokke, men bruger i stedet et separat drev til at gemme paritetsoplysningerne. RAID 3 har dedikerede drev til data og bruger striber på tværs af blokkene og et dedikeret drev til lagring af paritet. Dette øger pålideligheden.

Nogle af funktionerne i RAID 3 er;

 • Bruger flere diske til data og en separat disk til at gemme paritet.
 • En god præstation på grund af sekventiel læsning og skrivningsteknik.
 • Det bruger en byte med byte striping, dette hjælper med at øge ydeevnen.

RAID 5

Denne tilstand giver både data redundans og ydeevne. RAID 5 indebærer brugen af tre diske til udførelse og bruger en tredjedel plads til paritetsinformation. I RAID 5 læser det data og skriver på tværs af flere diske ved brug af paritetsdatafordeling i alle drevene ved hjælp af en matrix.

teknisk vejledning RAID array

“En paritetsdata er en lille mængde matematisk afledte data, der repræsenterer den større mængde data, det har evnen til at gendanne de store data.”

Nogle af de vigtige aspekter af RAID 5 kan udnyttes som;

 • Det kræver mindst tre diske til RAID 5 driftstilstand.
 • Det giver en god præstation på grund af stripning.
 • På grund af fordelt paritet er dataredødningen udestående.
 • Reduceret pris for levering af høj ydeevne og data redundans

Der er nogle andre teknikker til rådighed og er i praksis som RAID 4, RAID 1 + 0, RAID 2, RAID 6. Således er udviklingen af RAID-teknologi en af de bedste tiltag til forbedring af ydeevnen. Det er en af de bedste måder at sikre data redundans på.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply