Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Tips til Stor Thanksgiving Fotografering

Der har været forskellige historier omkring begyndelsen af Thanksgiving Day. Men de fleste af disse historier er på en eller anden måde knyttet til efteråret 1621, hvor pilgrimme fejrede en dag til at takke for deres overlevelse efter en vanskelig vinter. Og de fejrede denne første Thanksgiving Day med indianere, der hjalp dem i de vanskelige dage.

Historien er nok. Nu, hvad kommer i tankerne, når du hører om denne dag? Nå, dagen er ændret som en uofficiel start til ferie shopping sæsonen. Men der er stadig familier, der forventer en ferie sammen med en lille fest af kalkuner og græskar. Denne sammenhæng og glæde af familier ville være det særlige element, du får ved at fange disse øjeblikke med dit kamera – måske en af de mest lovende lejligheder til familiefotografering.

Tag bedre familie billeder på Thanksgiving

Hvis du virkelig er interesseret i at producere mindeværdige taksigelsesbilleder, vil disse retningslinjer være til gavn for dig. Disse instruktioner er enkle og vil ikke tage meget af dig.

1. Kom ind i anledningen til anledningen

Vi ved, at sammenhold og sammenhæng i familier på en Thanksgiving-dag kan være et afgørende element, der spred dagens ånd. For at få den ånd, vil det ikke være en dårlig ide at starte fra dit spisebord. Portræt af en stor udskårne kalkun sammen med dens beskæringer ville være i dit sind nu. Men det bliver ret kedeligt, og du får ikke den såkaldte ånd på dit billede. Under alle omstændigheder kan du føje livet til billedet ved at gøre dine familiemedlemmer samlet omkring spisebordet – sammen med vores udskårne kalkuner og trimmings. Det ville være fantastisk, hvis kameraets fokus er på vores udskårne kalkun, når din familie i baggrunden.

2. Få indstillet til en udendørs portræt

Et udendørs familieportræt ville være en god tilføjelse til din taksigtsfoto samling. Og den største fordel er muligheden for at inkludere flere personer i ét billede. Hvis du ikke kan skyde hele din familie omkring et bord, vil dette udendørs portræt hjælpe dig. Kandidatfotografier ville være bedre her end at arrangere din familie som soldater. Fortæl nogle mennesker at stå, nogle til at sidde, og hvis du også kan medtage dine familie kæledyr. For store portrætter ville et stativ være en god mulighed. Der er en anden god grund til at bruge stativ – du kan indstille en timer på dit kamera og være en del af billedet, der bliver taget.

3. Brug de bedste kameraindstillinger

Det ville være en god oplevelse at skyde i vinterlys uden at bruge kameraets flash. Og med en bred åben blænde som f/1.8 eller f/2.0 kan du reducere dybdeskarpheden maksimalt som muligt. En langsom lukkertid kan være et godt supplement til en passende blænde. Det er altid godt at holde sig til de laveste ISO-niveauer i dit kamera for at bevare den bedste billedkvalitet. I mange af de nye kameraer er der en “auto ISO” -tilstand, der vil være fantastisk i omgivelser med lavt lys.

4. Hvad er udstyret du bruger?

Nå behøver du ikke at skaffe en professionel DSLR til at optage taksigelsesbilleder. Selv et godt mobil kamera ville være tilstrækkeligt. Men sørg for at den har en aftagelig flash. Selvfølgelig ville det være fantastisk, hvis du har en DSLR med et zoomobjektiv, der er i stand til at opfange hurtige vinkelspændende optagelser. Men det er ikke obligatorisk. Selv du bruger et mobil kamera, juster dets indstillinger for at matche den scene, du vil fange.

5. I sidste ende organisere dine billeder godt

Uanset om du er en professionel fotograf eller en hobbyist, er det godt at følge en solid fotobackupstrategi, da det vil hjælpe dig med at styre alle dine taksigelsesbilleder på bedst mulig måde. Og vær ikke tilbageholdende med at fjerne uønskede eller dårlige billeder fra din samling. Nogle af de bedste billeder kan være indrammet og hængt på din stue væg eller kan sendes trykte kopier til dine familiemedlemmer.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply