Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Time Machine Vil ikke Sikkerhetskopiere

Time Machine er et program, der hjælper brugeren med at tage en rettidig sikkerhedskopi af dataene fra computeren til et foretrukket sted, såsom ekstern harddisk, en ekstra partition på den interne disk eller tidsmaskinkapsel. Lejlighedsvis kan du finde problemer med Time Machine, der ikke sikkerhedskopierer data eller sidder fast ved forberedelse af sikkerhedskopi. Årsagerne kan skyldes Time Machine Backup-fejl 109, fejl i backup-drevet eller utilstrækkelig lagerplads. Uanset årsagen til, at Time Machine ikke sikkerhedskopierer, kan du bruge denne detaljerede vejledning til at løse Time Machine-sikkerhedsproblemer.

Her er et par kontroller, du skal udføre, før du går til trinene til fejlfinding.

  • Sørg for, at Mac-softwaren er opdateret
  • Genstart Mac, og kontroller, om Time Machine ikke sikkerhedskopierer igen
  • Hvis du bruger Airport Time Capsule, skal du opdatere firmwaren på Airport Time Capsule
  • Kontroller, om din Mac er sluttet til det samme netværk som backupdrevet. For eksempel, hvis du prøver at tage backup af data ved hjælp af AirPort Time Capsule eller serveren, skal du sørge for, at du har forbindelse til det specifikke enhedsnetværk.
  • Hvis dit drev er tilsluttet en port på din Mac eller AirPort Extreme Base Station, skal du sørge for, at drevet er tændt.
  • Tilslut drevet direkte til din Mac eller basestation, hvis du bruger en USB-hub.
  • Hvis du sikkerhedskopierer til et eksternt tredjepartsdrev, skal du sørge for, at drevets firmware er opdateret eller kontakte drevproducenten for at få hjælp.

Hvordan Reparerer Time Machine Vil ikke Sikkerhetskopiere

Følg rækkefølgen af nedenstående trin for at løse Time Machine og ikke sikkerhedskopieringsproblemet.

Trin 1: Stop den aktuelle sikkerhedskopi

Hvis din Time Machine vil ikke sikkerhetskopiere, følg instruktionerne for at stoppe den aktuelle sikkerhedskopi. Klik på Apple menu> vælg System Preference> klik på Time Machine ikonet. Hvis sikkerhedskopieringen er i gang, vil du være i stand til at finde en meddelelse om, at ‘Forbereder sikkerhedskopiering’. Klik på ikonet (X) ved at gøre det, kan du stoppe den aktuelle sikkerhedskopieringsproces.

Trin 2: Ekskluder Spotlight fra indeksering af Time Machine-backup

Spotlight-applikationen hjælper dig med hurtigt at få adgang til dokumenter, musik, billeder og applikationer på Mac. Til tider sikkerhedskopierer Time Machine muligvis ikke, fordi Spotlight-applikationen muligvis indekserer de data, der findes på disken.

Derfor, ved at udelukke denne applikation fra indeksering af Time Machine, kan sikkerhedskopieringsprocessen ske hurtigere. Følg instruktionerne for at gøre det. Klik på Apple menu> vælg System Preference> klik på Spotlight-ikonet> klik på Privacy fane> vælg (+) for at søge efter sikkerhedskopimappen.

Trin 3: Genstart Time Machine

Det sidste trin til at rette Time Machine-sikkerhedskopieringsfejl er at genoprette sikkerhedskopieringsprocessen manuelt. For det er her hvad du skal gøre:

  • I vinduet Finder skal du navigere til /TimeMachineBackupDrive/Backups.backupdb/Backup Name
  • Her er Backup-navnet navnet på den tildelte sikkerhedskopi.
  • I backupdbmappesøgning efter en fil med filtypenavnet, .inProgress og slet filen.

Trin 4: Genstart Mac og tænd Time Machine igen.

Når filen er slettet, skal du genstarte computeren og tænde Time Machine igen. Denne gang starter Time Machine sikkerhedskopiering af filerne igen og vil reparation Time Machine vil ikke sikkerhetskopiere fejl.

Selv efter at have gennemgået ovenstående proces, hvis din Time Machine ikke sikkerhedskopierer, er chancerne for, at der er et problem med backupdisken. Hvis dette er situationen, skal du overveje at udskifte drevet. Hvis du kun har visse data på backup-drevet, skal du handle smart og bruge en datagendannelsessoftware til at hente disse data. Desuden er det ret vanskeligt at gendanne den slettede Backup af Time Machine.

Dette skyldes, at ethvert forsøg på at gendanne data fra beskadiget drev manuelt kan føre til datatab, hvis det ikke gøres på den rigtige måde. Dog effektivt datagendannelsesværktøj såsom Remo Mac datagendannelse software forstår den måde, hvorpå Time Machine tager backup af dataene. Derfor er det meget mere effektivt og sikrere at hente data ved hjælp af professionel datagendannelsessoftware.

“Remo Mac harddiskgendannelsessoftware gør din opgave let at hente data fra et beskadiget backupdrev. Softwaren er integreret med deep scan-motor, der fuldstændigt kan scanne den beskadigede harddisk og henter data sikkert. Brug desuden softwaren til at hente data fra alle mærker af eksterne harddiske som Western Digital, SanDisk, Kingston og mange flere. Download og prøv softwaren gratis nu.”

free-download-for-mac

Hvordan gendannes data, når Time Machine ikke sikkerhedskopierer?

Tilslut backup-drevet til Mac. Installer Remo datagendannelsessoftware og følg instruktionerne nedenfor.

Start applikationen, og klik på Recover Volumes/ Drives > vælge Volume Recovery > Vælg det backup-drev, der skal gendannes> klik på Advance Scan > vælg den filtype, der skal gendannes, og klik på Næste> Vælg den gendannede fil, og klik på Preview øverst til højre for at validere> Klik Save og søg efter et sted for at gemme dataene.

Konklusion

Regelmæssig sikkerhedskopiering ved hjælp af Time Machine kan være pålidelig i tilfælde af datatab. Men hvis Time Machine-programmet er defekt, og der ikke sikkerhedskopieres data fra Mac, kan du aldrig være forberedt. Derfor kan du undgå en sådan situation ved at have Mac-OS og drive firmware opdateret. På trods af at du har taget de forebyggende foranstaltninger, skal du bruge Mac-datagendannelsessoftwaren, hvis din Time Machine ikke sikkerhedskopierer data. Denne software vil effektivt gendanne Mac partitioner når din Time Machine-backup ikke gør det.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply