Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Tip til at Mestre Photoshop Klon Stempel Værktøj

Hvis du bruger Photoshop regelmæssigt, er du muligvis bekendt med Clone Stamp værktøj. Det er et værktøj, der bruges til at kopiere dele af et billede fra et område til et andet.

Fordelen ved at bruge et klonstempel i Photoshop er, at det erstatter pixels og gør retouchering bemærkelsesværdig. At bruge clone stamp, vælg clone stamp tool fra værktøjslinjen, og vælg de ønskede børsteindstillinger. Vælg derefter et område, der skal klones, og kopier det til det ønskede sted på dit billede.

Selvom disse trin lyder enkle, kræver det meget praksis at udføre et godt stykke arbejde med kloning. I denne artikel giver vi nogle tip til at mestre Photoshop klon stempel værktøj.

  1. Klon på et nyt lag

Opret først et nyt lag på dit billede, før du bruger clone stamp værktøj. Så alt hvad du gør med clone stamp vil være på det nye lag og påvirker ikke dit originale billede. Når ændringerne er foretaget, og du er tilfreds med resultaterne, kan du flade billedet.

  1. Zoom in

Når du bruger klonestempelværktøjet, er dit mål at gøre ændringerne ikke synlige i det endelige billede. For at opnå dette er et trick at zoome det område, du arbejder på. Ved at arbejde på et så indviklet detaljeringsniveau sørger du for, at de ændringer, du foretager, ikke bliver synlige, når du zoomer ud.

  1. Klon, inden du foretager andre redigeringer

Hvis du planlægger at klone, er det en god praksis at gennemføre det, før du foretager andre redigeringer som farve, kontrast, skarphed osv.

  1. Eksperimenter med børster

Mange Photoshop-brugere bruger kun en blød, rund børste til kloning, men eksperimentere gerne med andre slags børster. Der er mange muligheder, inklusive oprettelse af din egen tilpassede børste.

Sørg for, at du ikke indstiller din penselstørrelse for stor, da dette kloner områder, som du ikke har til hensigt. Dette kan få det endelige billede til at se unaturligt ud.

I lighed med din børstestørrelse kan du også indstille hårdheden på din børste. Hvis du indstiller hårdheden for høj, forbliver kanterne definerede og skarpe. Det er bedst at starte med en blød børste, så klonen kan smelte sammen. Derefter kan du øge hårdheden om nødvendigt.

  1. Vælg ikke dine pixels fra et tilstødende rum

Hvis du vælger dine pixels fra et tilstødende område, kan seeren muligvis bemærke det let. Et smart træk er at vælge dine pixels fra et område, der er væk fra, hvor du vil indsætte det. Dette vil sikre, at seeren ikke umiddelbart bemærker forskellen.

  1. Resampling

I de områder, hvor du kloner, er sømme normalt efterladt. Så sørg for at resample billedet ofte for at undgå sømme, hvor du kloner.

Dette er effektive teknikker, som du kan bruge til mestre Photoshop klon stempel værktøj. Men husk, at klonstempling er en rodet proces og kræver en række prøveversioner og fejl for at få det perfekte billede.

Reparation af Photoshop-fil

Hvis du til enhver tid støder på en pludselig nedlukning af Photoshop, kan den muligvis efterlade din fil korrupt. I sådanne tilfælde kan du miste dage eller uger med hårdt arbejde. For at undgå denne situation kan du bruge PSD-reparationsværktøjer som det fra Remo Repair.

Henvise reparation Photoshop CS6 foto for flere detaljer om produktet og reparationsprocessen. Værktøjet fungerer på en sådan måde, at dit originale billede ikke ændres, så du ikke behøver at tænke to gange om at bruge værktøjet. Download en prøveversion og reparer din PSD-fil gratis!

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply