Tip til Del Filer og Mapper Hjælp af Google Drive

Hvis du undrer dig over at dele en fil blandt dine holdkammerater på tværs af forskellige geografiske placeringer, tager Google Drive din fil til modtagerens skrivebord til tiden. Deling af filer og mapper i google drev er let og praktisk end andre cloud storage-platforme.

Google Drev-funktioner såsom, nem adgang fra modtageren, filsikkerhed, tilgængelighedskontrol tillader også brugeren at del filer og mapper af enhver størrelse med en anden Gmail eller endda brugere af andre e-mail-tjenesteudbydere.

Når vi uploader en ny fil til vores google-drev, opdateres den i Google Drev-synkroniseringsmappen (Google Backup og Sync skal installeres på pc’en) og omvendt. Dette giver os mulighed for at dele filer og mapper fra enhver enhed, der er logget ind med Google-konto. Der er to sådanne måder at del filer og mapper hjælp af Google Drive.

  • Brug af Google Drive-synkroniseringsmappen på din pc
  • Brug af webgrænsefladen på Google Drev.

Hvordan deler jeg filer og mapper ved hjælp af Google Drev-synkroniseringsmappe på skrivebordet?

Når du har installeret og begyndt at bruge tilbage- og synkroniseringsapplikation, oprettes der som standard en google-drev-synkroniseringsmappe på dit pc-skrivebord.

Step 1: Åbn Google synkroniseringsmappe -> find den fil, der skal deles -> Højreklik og hold markøren på Google Drev

Step 2: Nu får du tre følgende muligheder at vælge

  1. Del:Når du klikker på dette, åbnes en dialogboks med en mulighed for at indtaste e-mail-id for personer, som du vil dele filen med. Du kan også vælge, hvad de kan gøre med filen ved at vælge Kan redigere eller Kan kommentere eller Kan se. Ved at vælge forhåndsmulighed får du et nyt vindue med følgende muligheder
  • Link til deling med folk:Du kan dele et link med folk, men den, der har dette link, kan se eller redigere eller kommentere filen baseret på kontrolindstillinger. Dette link er også tilgængeligt i opstartsvinduet
  • Filtilgængelighed kan ændres ved hjælp af Privat – Kun dig kan få adgang til indstillingen:Vælg en af følgende muligheder 1) Til – Offentlig på nettet 2) Til – Alle med linket 3) fra – specifikke personer. Bemærk, at hver indstilling kan begrænses ved hjælp af Can View eller Can Edit eller Can Comment muligheder
  1. Vis på nettet:Når du har valgt denne mulighed, åbner den filen direkte i Google Drev. Senere i denne artikel har vi diskuteret dette detaljeret om, hvordan du deler filer og mapper ved hjælp af google drevs webgrænseflade.
  • Kopier link til udklipsholder:Hvis du vælger denne mulighed, kopieres det respektive link til filen i dit udklipsholder. Du kan dele dette link med brugerne og sende det på internetplatforme. Men alle kan kopiere dette link og dele efter deres ønske. Din fil er usikker og åben.

Ved at følge ovennævnte trin kan du nemt dele filer og mapper ved hjælp af google sync-mappen. Dette giver dig mulighed for lokalt at få adgang til drevfilerne og dele.

Hvordan deler jeg filer og mapper ved hjælp af Googles webgrænseflade?

De fleste af Google Drive-brugere har for vane at bruge google webgrænseflade til at arbejde på Google Docs, Sheets eller Slides. På den samme grænseflade er der mulighed for at dele filer og mapper med en individuel person eller til en gruppe mennesker.

Under Mit drev vises alle filerne, og derfra kan du vælge den fil, der skal deles. Right click på filen, og der er en delingsmulighed tilgængelig. En anden måde er, når du åbner en fil, i øverste højre hjørne er der tre lodrette prikker tilgængelige. Når du klikker på det, kan delingsmulighed findes anført i menuen.

Herfra er proceduren den samme, da den forklares under google sync-mappen.

Google Drive delte med mig:

Denne mulighed er angivet på venstre side af Googles webgrænseflade. Delt med mig-indstillingen er tilgængelig for brugerne til at kontrollere listen over filer og mapper, der deles med dem. Ved at bruge denne mulighed kontrollerer du dokumenterne og administrerer de delte filer og mapper for at få en bedre Google Drive-oplevelse.

7 hacks til sikker deling af Google Drev-filer og mapper med brugerne for nem tilgængelighed:

  • For at slå automatiske opdateringer af de Docs eller ark, du har delt med brugerne. Go to file -> Publish on the web -> Published content & settings -> Uncheck Automatically republish when changes are made.
    For at stoppe udgivelsen. Go to file-> Publish to the web -> Published content & settings -> stop publishing
  • Hvis du ikke vil give personer adgang til at tilføje flere brugere. Go to file -> Share -> Advanced -> Check Prevent editors from changing access and adding new people
  • At gøre en anden til ejer af en fil. Go to file-> Share -> Advanced -> Click down arrow next to that person’s name -> Select Owner and Save changes.
  • Hvis du vil stoppe med at dele en fil. Go to file -> Share -> Advanced -> Click down arrow next to that person’s name -> Select remove and Save changes.
  • For at stoppe brugere med at downloade, udskrive eller kopiere filen. Go to file -> Share -> Advanced -> Uncheck Disable options to download, print, and copy for commenters and viewers
  • At give en bestemt fil en udløbstid. Go to file -> Share -> Advanced -> hover cursor over the person name and Click Set expiration.For at indstille antal dage skal du klikke på antallet af dage for at ændre udløbsdatoen ud for Access udløber. Du skal vælge en dato inden for et år.
  • En Google Drive-fil eller mappe kan deles med 200 people. Mere end 100 personer kan se en fil, men kun 200 people. Mere end 100 personer kan se en fil, men kun 100 peoplekan kommentere på samme tid.

Ulemper ved Google Drive:

  • Mens du deler en fil, kan du ikke beskytte Google Drive-filer og mapper med en adgangskode
  • Da filerne og mapperne er synkroniseret på tværs af flere enheder, er der chancer for duplikering af filer i Google Drive. For at gøre denne opgave enkel er der en gratis duplikat fil fjerner værktøjtilgængelig online for at finde og slette dubletter med få enkle klik
  • Vi kan se filer og mapper, der deles med os, men vi har ikke mulighed for at administrere filer og mapper, der deles med andre.
Tip til Del Filer og Mapper Hjælp af Google Drive was last modified: september 28th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*