Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Tips og tricks til at bruge MacBook Pro

Apples Mac Book pro laptops tilbyder masser af tricks og tips, der er indbygget til at hjælpe dig med at fremskynde dit arbejde flow. De fleste af de opgaver, du vil gøre, kan øges ved at anvende disse genveje eller hurtige tricks. Derudover hjælper nogle af disse tips også dig med at kende din MacBook Pro bedre. Et eksempel på MacBooks skjulte strøm er dens knappe pad-pad. Med dette kan du klikke på enhver side, lodret glide dine to fingre til at rulle op og ned eller endda flip gennem fotos ved kun tre finger swipes osv. Forestil dig bare, om en track pad kan gøre alle disse så hvad kan alle gøres med andre tricks.

Her er nogle af de tip og tricks, der er specifikke for MacBook Pro, og det hjælper dig med at få mest muligt ud af din nye computer.

Optagelse af øjebliksbillede

På dine Windows-pc’er har du “PrntScr” -knappen, der giver en praktisk funktion til at tage et øjebliksbillede af siden, som MacBook Pro mangler. Du kan dog nemt gribe snapshots på din MacBooks skærm ved at bruge “Kommando + Skift + 4” tastekombinationen samtidigt. Så snart du har trykket på disse nøgler, vises et firkantet ikon på skærmen. Bare træk firkanten over et ønsket område “for at fange og gemme det” på din harddisk. Det er en hurtig måde at optage billeder af skrivebordet på.

Track Pad

Tidligere MacBook Pros Trackpad kan ikke klikes i modsætning til din pc-track pad. Faktisk er “Klik” indstillingen til Trackpad OFF som standard. Derfor skal du tænde det i systemindstillinger. Til dette skal du blot åbne “Tastatur og mus” skærmbilledet; Klik på fanen “Trackpad” og aktiver både valgmuligheden “Klikker” og “For sekundære klik” ved at markere de tilsvarende felter. Dette gør din track pad til venstre klikbar med en finger tryk og højreklik med to.

Gå til mappe

Det fører til Gå til Mappe dialogboksen, hit Kommando + Skift + G i Finder, dette giver den hurtigste måde at navigere dybt ind i dit OS X filsystem. Med funktionen Fuldførelse af afslutningen behøver du ikke engang at skrive de fulde stier. Dette tip fungerer endda i dialogboksen “Åbn og Gem” og er en af ​​de mest nyttige tastaturgenveje til Finder.

Opret “On the Pane” placering

Mac OS X på din MacBook har en placeringsmanagerfunktion. Med dette kan du faktisk slukke Wi-Fi-netværket automatisk på bestemte steder. For eksempel, hvis det oprettede “On the Plane” -sted hedder det, der grundlæggende slukkes Airport og al netværk. På den måde søger MacBook ikke konstant et Wi-Fi-netværk. Da det er et sted, kan jeg nemt skifte til det under Apple-menuen, og når jeg lander, kan jeg skifte tilbage til min “Automatiske” placering.

Andre genveje

  • Screen Inversion: For at omgå dine skærmfarver skal du bare holde “Kommando + Ctrl + Alt + 8” nøglerne og gentage sekvensen igen, hvis du vil skifte tilbage.
  • Udskriv et dokument: For at udskrive dit dokument skal du højreklikke på et dokument og klikke på “Udskriv” for at udskrive det uden at åbne det eller trække det til dit printerprogramvindue.
  • Vis skjulte filer: Du kan nogle gange indstille nogle af dine filer eller mapper som skjult i Åbn og gem Dialog Windows. Derfor, for at vise eller let skifte med disse skjulte filer, brug “Kommando + Skift + Periode” i et hvilket som helst dialogvindue.
  • Låse skærmen: Du kan straks låse din MacBook Pro skærm ved at trykke ” Ctrl + Shift + Udstøde” på samme tid.

Sikkerhedskopier dine data

Time Machine er et Mac OS X-værktøj, der er tilgængeligt fra version 10.5 og nyere. Dette værktøj giver dig mulighed for at oprette komplette systembackups og endda gendanner dataene fra disse sikkerhedskopier, med en intuitiv brugergrænseflade. For at sikkerhedskopiere dine data, skal du tilslutte et andet harddisk til din Mac eller endda bruge tilgængelige ledige USB- eller FireWire-drev.

Faktisk vil første gang du tilslutter et eksternt drev til din Mac, scanne det for kapacitet, og spørg om du vil bruge det som backup-drev. Så klik blot på “Brug som sikkerhedskopieringsdisk”, og dette vil danne et øjebliksbillede af din nuværende Mac. Når du tilslutter den disk tilbage til din Mac, scanner Time Machine og opdaterer eventuelle filer, der er ændret.

Dette er nogle af de grundlæggende tips og tricks, der hjælper dig med at bruge din MacBook Pro nemt og sikkert. Et andet vigtigt punkt er, at du altid gemmer backupen på en ekstern enhed, der kan startes, så du nemt kan bruge dine data, uanset hvor du befinder dig. Er det ikke sejt? Bare tilpass disse tips for at gøre din Mac-oplevelse mere fantastisk. Glem ikke at gøre brug af det sidste tip. Det hjælper dig virkelig med at få dine data tilbage. Hvis du glemmer at tage data backup, kan du miste dine data i enhver situation. I sådanne tilfælde skal du bare gøre brug af Remo Gendanne Software; Du vil nemt få dine hele tabte data tilbage, selv uden backup. Desuden er dette værktøj praktisk til Gendan data efter Mac-opgradering fra lavere version til højere.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply