Tips til Bruge Outlook Effektivt

Microsoft Outlook er en af de bedste e-mail klienter til etablering af intern kommunikation via mails i virksomheders virksomheder. Effektiv brug af Outlook applikationen hjælper dig med at spare din indsats og dit arbejde. På denne side kan du finde nogle af tips til bruge Outlook effektivt for at spare meget af din tid.

Genveje: Brug af tastaturgenveje kan øge arbejdshastigheden ved at bruge Outlook, og desuden kan du spare meget af din tid. Derfor bør brugere, der bruger Outlook, i det mindste lære nogle af de grundlæggende tastaturgenveje, såsom Ctrl+R (afspil til e-mail), Alt+W (videresend e-mailen), F9 (for at sende eller modtage alle e-mails) osv.

Marker e-mails: Du kan markere de e -mails, som du mener er vigtige, så du kan skelne de markerede e-mails meget hurtigt, mens du søger i e-mails i en rigelig e-mail liste.

Opret søgemappe: Hvis du ofte får adgang til eller roaming rundt i den samme mappe, er det bedre, at du opretter søgemappe. Fordi ved at oprette søgemappe kan du hurtigt få adgang til dine ofte tilgængelige ting, og søgemappen giver dig desuden mulighed for at udføre tilpassede søgninger i søgemappen

E-mail filtrering: Ved at bruge indstillingen Filtrer e-mail kan du holde uønskede e-mails væk fra indbakke mappen. Med denne funktion ankommer de fleste e-mails, der er markeret som uønsket, ikke til indbakken og sendes til en separat mappe. Derudover kan du oprette dit eget filter for at slippe af med irriterende e-mails.

Kategoriser: Outlook giver dig mulighed for at kategorisere bestemte mails på grundlag af farve, ved at gøre det hurtigt at sortere og identificere de mails, der er i en bestemt kategori

Opret ny mappe for at gruppere lignende mails: Opret en ny mappe ved at trykke på “Faneblad” og i “Ny” vælg “Ny mappe”. Ved at oprette denne nye mappe kan du gruppere e -mails, der er identiske eller modtaget fra identiske modtagere.

Disse er nogle af de tips, der hjælper let og effektiv arbejde af Outlook ansøgning. Mens du grupperer e -mails eller filtrerer dem, skal du være forsigtig, da en simpel fejltagelse kan føre til sletning af Outlook e-mails. Hvis du har slettet e-mails, skal du bare bruge Remo Repair Outlook (PST) værktøjet til at gendanne slettede e-mails sikkert. Det understøtter gendannelse af e-mails fra alle tilgængelige Outlook versioner.

Tips til Bruge Outlook Effektivt was last modified: november 26th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*