Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

To Mest Praktiske Tilgange til Genskabe Data fra Slettet Partition

Sammenfattet med effektive metoder, vil denne opskrivning fremlægge to praktiske metoder til at gendanne slettet partition og gendanne slettet partition data som angivet nedenfor:

En partition i en computer er en logisk segmentering af det fysiske lagerplads på harddisk. Således slettes filerne i det tildelte rum, der er mærket med et drevbogstav, når du sletter en partition.

Partition tab som følge af sletning er ejendommelig, fordi de slettede partitionsdata ikke ender i papirkurven. Dette indikerer, at du vil have brug for avancerede metoder til at gendanne slettet partition.

Remo Recover Pro bruger en simpel beskrivende brugergrænseflade, der implementerer en unik dyb scanningsalgoritme for at søge efter slettede filer ud over filsystem og partitioner. Det tager kun 5 enkle klik med Remo skillevæg opsving software at genoprette partition data.

 

Hvad sker en partition efter at være slettet?

Så snart du sletter en partition, fjerner operativsystemet på computeren enhver information med hensyn til dataplacering og adressering af det slettede logiske drev.

Derfor er vigtige oplysninger som type filsystem, partition størrelse osv. Fjernet fra partitionstabellen. Nu, da partition ikke længere er genkendt af operativsystemet.

På grund af manglen på ovennævnte oplysninger mærkes partition som ufordelt. Dette ikke-allokerede rum består af alle partitionsdataene og forbliver på den måde, indtil en ny partition er oprettet med et nyt filsystem (formateret).

Derfor kan du gendanne data fra slettet partition i Windows 10, så længe den slettede partition ikke overskrives af nye drevoplysninger.

Nærme sig 1:

Sådan genskabe data fra slettet partition ved hjælp kommandoprompt?

Selvom kommandoprompten er ret kompleks med hensyn til udnyttelse, kan det vise sig at være ret effektiv for at kunne nulstille en partition. Anvendelse af Diskhåndtering er en af de mest almindelige metoder, der er involveret i at slette en partition. Som forklaret ovenfor svarer det ikke-allokerede rum til alle tidligere eksisterende data på partition.

Skridt til at gendan data fra slettet partition gratis (ved hjælp af CMD):

 • Skriv i Create and format hard disk partitionsi søgefeltet på proceslinjen og vælg indstillingen fra de forslag, der læser det samme.

 • Nu åbner et Disk Management-vindue op med at notere alle de logiske drev, herunder den slettede partition som ikke-allokeret plads.
 • Noter partitionsstørrelsen, der er navngivet som ufordelt.

 • Skriv nu CMD i søgeknappen og højreklik på forslaget som vist herunder for at vælge Run as Administrator mulighed

 • I kommandoprompt vinduet type diskpart og ramte Enter

 • Holde trykke Enter som du skriver nedenstående kommandoer på en ordnet måde:
  Skriv listdisksom indeholder alle de fysiske diske, der er knyttet til computeren. Nu vælger du den disk, der havde den slettede partition, ved hjælp af kommandoen fra de listede diske select disk x hvor “x” henviser til nummeret på listen. For at finde den slettede partition bruger vi kommandoen list volume som vil liste alle de partitioner, der findes på den valgte disk. Find de slettede lydstyrker fra listen ved at henvise til størrelsen noteret i tredje trin og bruge kommandoen select volume y (y er nummeret på den slettede mængde, der er angivet i computeren). Nu for at gendanne partition i Windows bruger vi kommandoen “assign letter=k” at lade Windows 7/10 genkende det, så at genoprettede data fra slettet partition kan fås ved hjælp af filopkalder.
 • Luk Luk Kommandoprompt genstart computeren, og brug senere filopkigeren til at kontrollere, om den delte proces har været succesfuld.

Ulemper at gendanne slettet partition ved hjælp af CMD:

 • Da CMD er et kommandobaseret værktøj, kan udførelse af ønskede operationer til en nybegynder computerbruger være udfordrende.
 • Operationer på diskhåndtering som den ovenstående skal udføres med stor forsigtighed, da der er meget store chancer for tab af data eller OS-korruption.
 • Den slettede partition ses ikke i systemet, hvis den har en boot-partition til GPT-stil, og du kan ikke gendanne partition ved hjælp af CMD i dette tilfælde.

Nærme sig 2:

Remo Recover: Et sikkert og nemt værktøj til at hente data fra slettet partition:

Designet med en robust kode, der kan søge data, der findes på harddisk uden hjælp af partitionstabel eller filsystemreference, kan Remo Recover nemt finde slettede partitioner på både ekstern og intern harddisk og liste dem til genopretning.

Softwaren er kraftfuld og en integreret løsning til datagendannelse efter slettet partition, omformateret partition og re-partitioned drev.

Dette program til gendannelse af partition lader dig filtrere de genvindbare data ved hjælp af filtype visning eller datatype visning. Du kan også bruge Smart Scan, en unik funktion, der søger slettede partitionsdata på harddisk sektor efter sektor.

Enkle trin til at gendanne data fra harddisk efter at have slettet partition:

Trin 1: Downloade og installer Remo Recover på computeren, hvorfra du har slettet partition

Trin 2: Vælg Recover Drives” fra hovedskærmen

Trin 3: Fra næste skærmbillede vælger “Partition Recovery” at gendanne slettet partition fra pc

Trin 4: Select lagerenheden eller disken fra listen og click på pilen til højre nederst for at fortsætte

Trin 5: Efter scanning, click på hvert emne for at tjekke partitionsstørrelsen som vist nedenfor og find den slettede partition ved hjælp af oplysninger erhvervet i trin 2 i tilgang 1, klik på den næste pil

Trin 6: På den næste skærm kan du enten vælge de filtyper, du ønsker at gendanne eller springe over

Trin 7: Endelig er de genvundne data fra slettet partition angivet i form af filer, vælg Smart Scan hvis du har brug for en dybere scanning eller markér de filer, du ønsker at gendanne, og gem dem til et sted ved at søge på harddisk placering.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply