Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Tre Vigtige Tjekliste til Gendanne Filer fra Harddisk

Harddiske er hjemmet til at gemme alle vores vigtige filer som fotos, videoer, dokumenter osv. At miste sådanne vigtige filer fra harddisken kan sætte dig i dybe problemer. Denne artikel giver dig en række tjeklister om vigtige trin, der skal følges, når du har mistet filer på harddisken. Guider dig også til nemt at gendanne filer fra harddisken.

Se denne video tutorial for at lære hvordan gendan filer fra harddisk:

Remo Recover er en prisvindende software til datagendannelse til at gendanne filer fra harddisken. Download Remo Gendan den mest betroede og prøvede løsning til at gendanne filer fra harddisken gratis. 

free-download-for-win

Tjekliste 1: Gendan filer fra harddisk, der er beskadiget

Tjekliste 2: Gendan filer fra harddisken, der ikke starter

Tjekliste 3: Gendan filer fra harddisk, der er gået ned

Tjekliste 1: Gendan filer fra harddisk, der er beskadiget

Forståelse af indikationer på korruption af harddisken:

 • Se efter gentagen frysning af computeren, når du får adgang til din harddisk:

Dette er den første indikation fra din computer om korruption af harddisken. Årsagerne til denne indikation kan være en malware-infektion eller et virusangreb, der kan gøre alle dine vigtige filer på harddisken forsvundet eller utilgængelige.

 • Kontroller, om der vises fejlmeddelelser, når du prøver at åbne filer:

Forskellige fejlmeddelelser dukker op, når du prøver at få adgang til filer på harddisken. En af de mest almindelige fejlmeddelelser, du støder på, er The file or directory is corrupted and unreadableKorruption til Master File Table resulterer i visning af denne fejlmeddelelse. når du prøver at få adgang til filer på harddisken.

Dette er nogle af de almindelige indikationer på en korrupt harddisk og årsager bag dem. Hvis du står over for et af de ovennævnte symptomer, er her en hurtig løsning til at rette din beskadigede harddisk.

Prøv at rette korrupt harddisk med Windows CHKDSK:

 • Tryk på Windows+Xpå din computer
 • Klik på kommandoprompt (administrator)
 • Endelig skal du starte følgende scanning for at starte scanningen og rette din harddisk

Kommando chkdsk [f]: /f /r, hvor [f] står for harddiskbogstavet, der skal scannes.

En vellykket kontroldiskscanning kan rette din beskadigede harddisk og også hjælpe dig med at gendanne filer fra harddisken.

Når CHKDSK-kommandoen udføres, ser den efter dårlige sektorer og flytter dataene om defekte sektorer til ledig plads på harddisken. I tilfælde af tabte datascenarier kan den ledige plads, der bruges til at rumme data om dårlige sektorer, muligvis stadig have gendannelsesdata, og de kan blive overskrevet. Som et resultat vil dette føre til permanent datatab. På grund af den høje risiko der er involveret, ville det være bedre at vælge en betroet datagendannelsessoftware som Remo Recover hvis du sikkert vil gendanne data.

Tjekliste 2: Gendan filer fra harddisken, der ikke starter

Forståelse af indikationer på ikke-startbar harddisk:

 • Computeren starter til BIOS hver gang:

Dette er en af de almindelige indikationer på en harddisk, der ikke kan startes. Dette sker, når din computer ikke finder nogen korrekt enhed til at starte. Derfor resulterer i opstart til BIOS hver gang du starter din computer.

 • Diskstartfejl ved opstart af skærmen:

Dette er en almindelig indikation af en ikke-startbar harddisk. Dette sker for det meste på grund af forkert opstartssekvensrækkefølge i BIOS. Når du starter din computer, forsøger BIOS at finde et drev i overensstemmelse med dets opstartsenheds rækkefølge. En forkert opstartsrækkefølge får din computer til at prøve at starte et drev eller en disk med en højere prioritet og viser en fejlmeddelelse.

2 måder at rette og gendanne filer fra harddisken, der ikke starter:

 • Ret forkert opstartsrækkefølge:

Følg disse enkle trin for at rette forkert opstartsrækkefølge:

 1. Genstart computeren
 2. Gå ind i Boot-menuen ved kontinuerligt at trykke på F12, (nøglen varierer for hver computer)
 • Gå til menuen Boot, og skift rækkefølgen for at gøre din harddisk som første prioritet
 1. Gem indstillingerne, og genstart computeren.
 • Udskift defekte datakabler:

Datakablerne, der bruges med harddiske, er tilbøjelige til at blive beskadiget med tiden. Også et beskadiget kabel kan ikke oprette forbindelse mellem harddisken og computeren. Kontroller derfor din ikke-startbare harddisk med et nyt sæt datakabler. Dette vil helt sikkert rette din ikke-startbare harddisk, hvis defekte datakabler er årsagen bag den.

Gendannelse af filer fra harddisken, der ikke starter:

Hvis du ikke løser den ikke-startbare harddisk med ovenstående rettelser. Det anbefales at gøre brug af pålidelige harddisk gendannelse software for at gendanne filer fra harddisken.

Remo-software er bygget med en kaliber til fuldstændig gendannelse af filer fra harddisken. Med en dyb scanningsalgoritme scannes og lokaliseres alle filer fra alle sektorer på den ikke-startbare harddisk og giver dig en tilfredsstillende datagendannelsesoplevelse.

free-download-for-win

5 enkle trin til at gendanne filer fra ikke-startbar harddisk:

Trin 1: Efter Downloading og Installing Remo Recover på din computer skal du klikke på Gendan drev på startskærmen

remo-recover-home-screen

Trin 2: Vælg nu Partition Recovery for at gendanne filer fra harddisken

recover-drives-home-screen

Trin 3: Vælg harddisken fra listen over viste drev, og klik på næste, dette starter scanningen

Trin 4: Efter afslutning af scanningsprocessen viser softwaren listen over filer, der er tilgængelige til gendannelse

remo recover file type view

Trin 5: Preview filerne, før de gemmes på den ønskede placering.

preview of recovered files

Tjekliste 3: Gendan filer fra nedbrudt harddisk

Forståelse af indikationerne for nedbrudt harddisk:

 • Hyppige fejlmeddelelser eller programmer, der går ned:

Dette er et almindeligt scenario for en almindelig computerbruger, der bruger harddisken i lang tid. Det er vigtigt at vide, at dette er en indikation af harddisknedbrud, og at tage backup forhindrer datatab. Dette er resultatet af at køre for mange programmer ad gangen, hvilket resulterer i overophedning og beskadigelse af harddisken.

 • Usædvanlig klik og slibning af lyd fra harddisken:

Der er forskellige årsager bag kliklyden fra din bærbare computer eller computer. Dette kan primært skyldes dårlige sektorer og blokke på harddisken. Dette er en indikation af et forestående harddisknedbrud, hvor sikkerhedskopiering af data er den første ting, du skal gøre.

 • Inkonsekvent ydelse af computeren:

Når din harddisk går ned eller er beskadiget, påvirker den direkte harddiskens ydeevne. Det tager lang tid at indlæse filer eller åbne et program. Det hyppige nedbrud af programmer er et symptom på et forestående harddisknedbrud.

Sådan repareres og gendannes filer fra nedbrudt harddisk?

Fastsættelse af harddisk er det første skridt mod at gendanne filer fra harddisken. Det er vigtigt at kende typer harddisknedbrud for at bedømme mulighederne for at gendanne filer fra harddisken. Der er to typer harddisknedbrud:

 • Fysisk harddisknedbrud:Dette sker på grund af fejl på harddiskens komponenter. Mange eksterne faktorer som strømstød og overophedning bidrager til dette problem. Almindelige indikationer på det fysiske harddisknedbrud er klik- eller slibelyd.

Forsøg på at rette den fysisk beskadigede harddisk vil gøre den mere sårbar over for fuldstændig fejl. For eksempel er det godt at tage en sikkerhedskopi af filer fra harddisken, når du ser symptomerne på et fysisk harddisknedbrud. Derfor er dette et vigtigt skridt, du tager for at undgå at miste dine vigtige filer permanent.

 • Logisk harddisknedbrud: Dette er let at diagnosticere harddisknedbrud, hvor de fysiske dele af harddisken fungerer fint, men dit operativsystem kan ikke finde din harddisk eller filer, der er gemt på harddisken. For at rette det logiske harddisknedbrud skal du først gendanne filer fra harddisken til en anden enhed og derefter formatere harddisken. Desuden skal du gendanne filer fra harddisk til en anden enhed, du har brug for en betroet harddiskgendannelsessoftware.

Remo Recover er din hurtigste måde at gendanne filer fra harddisken på. Med en kraftig dyb scanningsalgoritme genkender og gendanner softwaren mere end 300 filtyper. Det være sig beskadiget, kan ikke startes eller en nedbrudt harddisk, Remo-harddiskgendannelsessoftware fungerer problemfrit til sikkert gendanne filer fra harddisk.

free-download-for-win

Afsluttende tanker om gendannelse af filer fra harddisken:

Som nævnt i ovenstående artikel er der flere faktorer, der forårsager filtab på harddisken. Tag en regelmæssig sikkerhedskopi af dataene for at undgå at miste filer. Men når du ikke har nogen sikkerhedskopi af dataene, eller hvis du ved et uheld slettede filer fra harddisken, kan du altid gøre brug af Remo hard recovery software. Fortæl os dine tanker om gendannelse af filer fra harddisken i kommentarerne nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply