Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Tre Vigtige Tjeklister for at Gendanne Filer fra Harddisk

Harddiske er hjem til at gemme alle vores vigtige filer som billeder, videoer, dokumenter osv. At tabe sådanne vigtige filer fra harddisk kan sætte dig i dybe problemer. Denne artikel giver dig en række tjeklister om vigtige trin, der skal følges, når du har tabt filer på harddisk og vejleder dig om nemt at gendanne filer fra harddisk.

Se denne video tutorial til at lære at gendanne filer fra harddisk:

Remo Recover er en prisbelønnet data opsving software til at gendanne filer fra harddisk. Downloade Remo Recover den mest betroede og forsøgte løsning til at gendanne filer fra harddisk, som er helt gratis at prøve.

Tjekliste 1: Gendan filer fra harddisk, der er beskadiget

Tjekliste 2: Gendan filer fra harddisk, der ikke starter

Tjekliste 3: Gendan filer fra harddisk, det er styrtet

Tjekliste 1: Gendan filer fra harddisk, der er beskadiget

Forståelse af indikationer på korruption på harddisk:

 • Se efter gentagne frysning af computeren, når du får adgang til din harddisk:
  Dette er den første indikation fra din computer om harddisk korruption. Årsagerne til denne indikation kan være en malwareinfektion eller et virusangreb, der kan gøre alle dine vigtige filer på harddisk forsvinder eller utilgængelige.
 • Kontroller, om der vises fejlmeddelelser, når du forsøger at åbne filer:
  Der vises forskellige fejlmeddelelser, når du forsøger at få adgang til filer på harddisk. En af de mest almindelige fejlmeddelelser du kommer på tværs af er Filen eller mappen er beskadiget og ulæseligKorruption til Master File Table resulterer i visning af denne fejlmeddelelse, når du forsøger at få adgang til filer på harddisk.

Dette er nogle af de fælles indikationer på en korrupt harddisk og forårsager dem. Hvis du står over for nogen af de ovennævnte symptomer, er det en hurtig løsning til at rette din beskadigede harddisk.

Prøv at reparere korrupt harddisk med Windows CHKDSK:

 • Trykke Windows+Xpå din computer
 • Klik på Kommandoprompt (Admin)
 • Nu skal du starte scanningen og rette harddisk ved at indtaste følgende kommando

Kommando chkdsk [f]: /f /r, hvor [f] står for harddiskbrevet, der skal scannes.

En vellykket tjek disk scan kan rette din beskadigede harddisk og hjælpe dig med at genskabe filer fra harddisk.

Når CHKDSK-kommandoen udføres, ser den efter dårlige sektorer og bevæger dataene på defekte sektorer for at frigøre plads på harddisk. I tilfælde af tabte datascenarier kan det ledige rum, der bruges til at optage data på dårlige sektorer, stadig have genindvindingsdata, og de kan blive overskrevet. På denne måde er dataene tabt for evigt. På grund af den høje risiko involveret, ville det være bedre at vælge en betroet data opsving software som Remo Recover hvis du ønsker at gendanne data sikkert.

Tjekliste 2: Gendan filer fra harddisk, der ikke starter

Forståelse af indikationer på ikke-startbar harddisk:

 • Computer støvler til BIOS hver gang:
  Dette er en af de almindelige indikationer på en ubørbar harddisk. Dette sker, når din computer ikke finder nogen passende enhed til at starte. Derfor slutter det opstart til BIOS hver gang du starter din computer.
 • Diskstartfejl ved opstart af skærmen:
  Dette er en almindelig indikation af en ikke-startbar harddisk. Dette skyldes for det meste på grund af forkert opstart rækkefølge i BIOS. Når du starter din computer, forsøger BIOS at finde et drev i overensstemmelse med sin opstartsenhed. En ukorrekt startordreordre vil gøre din computer forsynet med at starte et drev eller en disk med højere prioritet og viser en fejlmeddelelse.

2 Måder at reparere og gendanne filer fra harddisk, der ikke starter:

1) Reparere Forkert Boot Ordre:
    Følg disse enkle trin for at ordne forkert opstart:
          i) Genstart computeren
          ii) Indtast Boot menu ved at trykke kontinuerligt F12, (nøglen varierer for hver computer)
          iii) Gå til Boot-menuen og skift ordren for at gøre harddisk til første prioritet
          iv) Gem indstillingerne og genstart computeren.

2) Udskift defekte datakabler:
Datakablerne, der bruges med harddiske, er tilbøjelige til at blive beskadiget med tiden. Når de er beskadigede, undlader de at etablere en forbindelse mellem harddisk og computeren. Kontroller derfor din unbootable harddisk med et nyt sæt datakabler. Dette vil rette din ubørbare harddisk, hvis defekte datakabler er årsagen bag den.

Gendannelse af filer fra harddisk, der ikke starter:
Hvis du undlader at rette den ubørbare harddisk med ovenstående rettelser. Det anbefales at gøre brug af pålidelige harddisk opsving software at gendanne filer fra harddisk.

Remo software er bygget med en kaliber til helt at genoprette filer fra harddisk, der er intern, ekstern eller unbootable. Med en dyb scanningsalgoritme scannes alle filerne og placeres fra alle sektorer af den ubørbare harddisk og giver dig en tilfredsstillende dataåbningsoplevelse.

5 Enkle trin til at gendanne filer fra ikke-startbar harddisk:

Trin 1: Når du har downloadet og installeret Remo Recover på din computer, skal du klikke på Recover Drives på startskærmen


Trin 2: Vælg nu Partition Recovery for at gendanne filer fra harddisk


Trin 3: 
Vælg harddisk fra listen over viste drev, og klik på næste, så starter scanningen

Trin 4: Efter afslutningen af scanningen viser softwaren listen over filer, der er tilgængelige til genoprettelse

Trin 5: Preview filerne før de gemmes på den ønskede placering.

Tjekliste 3: Gendan filer fra harddisk, det er styrtet

Forstå Indikationerne af styrtede harddisk: 

 • Hyppige fejlmeddelelser eller programmer krasjer:
  Dette er et almindeligt scenario for en almindelig computerbruger, der bruger harddisk i lang tid. Det er vigtigt at vide, at dette er en indikation af et harddisknedbrud, og at tage backup vil forhindre tab af data. Dette kan ske, når du forsøger at køre for mange programmer ad gangen. Dette medfører også overophedning af harddisk, som igen beskadiger din harddisk.
 • Usædvanlig klik og slib lyd fra harddisk:
  Der er forskellige grunde til at klikke støj fra din bærbare computer eller computer. Dette kan enten skyldes dårlige sektorer og blokke i harddisk. Dette er en indikation af et forestående harddiskkrasch, hvor du tager backup af dataene, er det første du skal gøre.
 • Inkonsekvent ydelse af computeren:
  Når harddisk er nedbrudt eller beskadiget, har den direkte indflydelse på harddisks ydeevne. Tiden til at indlæse filer eller åbne en applikation vil være for lang. Den hyppige nedbrud af programmer er et symptom på et forestående harddisknedbrud.

Sådan repareres og gendanne filer fra harddisk?
Før du flytter på opløsningen for at rette harddisk sammen. Det er vigtigt at kende de typer af harddisknedbrud for at bedømme mulighederne for at genoprette filer fra harddisk. Der er to typer harddisknedbrud:

 • Fysisk harddisknedbrud:Dette sker på grund af fejlen i harddisks komponenter. Mange eksterne faktorer som strømforstyrrelser og overophedning bidrager til dette problem. Almindelige indikationer på det fysiske harddisknedbrud er at klikke eller slibe lyden.
  Forsøg på at reparere den fysisk beskadigede harddisk vil gøre den mere sårbar over for fuldstændig fejl. Det anbefales at tage backup af filer fra harddisk, når du ser symptomerne på et fysisk harddisknedbrud. På den måde kan du undgå at miste dine vigtige filer permanent.
 • Logisk harddisknedbrud: Det er nemt at diagnosticere harddisknedbrud, hvor de fysiske dele på harddisk fungerer fint, men dit operativsystem undlader at finde din harddisk eller filer, der er gemt på harddisk. For at løse det logiske harddiskkrasj skal du først genoprette filer fra harddisk til en anden enhed og derefter formatere harddisk. For at genoprette filer fra harddisk til en anden enhed skal du have en tillid til harddisk genopretning software.

Remo Recover er din hurtigste måde at genoprette filer fra harddisk. Softwaren er designet med en kraftig dyb scanningsalgoritme genkender og genopretter mere end 300 filtyper. Uanset om det er beskadiget, ustartbar eller en styrt harddisk, fungerer Remo harddisk genopretning software problemfrit for sikkert at gendanne filer fra harddisk.

Endelige tanker om at gendannelse af filer fra harddisk:

Som nævnt i ovenstående artikel er der flere faktorer, der forårsager filtab i harddisk. Det anbefales at tage en regelmæssig backup af dataene for at undgå at miste filer. Men når du ikke har nogen sikkerhedskopiering af dataene, eller hvis du ved et uheld slette filer fra harddisk, kan du altid gøre brug af det Remo Harddisk Gendannelse Software.

Default image
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Articles: 38

Leave a Reply