Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Trin til Løser Nikon Autofokus problemer

Kameraets autofokus er den rigtige motor bagved justering af kameralinsen og opnåelse af præcis fokus på motivet. Men med enhver produkt eller funktion, der er fremstillet, er der altid en chance for, at det kan være defekt. Som følge heraf kan vi se mange Nikon DSLR’er med defekte AF’er. Faktisk drejer det sig om, at spørgsmålet, der holder op og forårsager sorg blandt Nikons brugere, drejer sig om autofokusproblemerne.

Er disse Nikons AF-problemer håndgribelige, og skal du være bekymret? Ja, du bør helt sikkert være bekymret, hvis du er en professionel fotograf. Her er nogle hurtige fejlfindingsmetoder til løsning af Nikon Autofocus-problemer. Følg disse trin i denne rækkefølge:

#1 Kontroller, om linsen er ren

Fjern linsen. Undersøg front- og baglinsaspekterne for snavs og støv. Kontroller også, om der er sket skade på objektivet såvel som filtre på objektivet. Hvis du finder snavs eller fnug på linsen, skal du sørge for at fjerne den med linseklud sammen med en rengøringsløsning. Men blæs ikke på linsen, da det kan beskadige linsen på grund af farlige syrer, der er til stede i den menneskelige vejrtrækning. Hvis du overhovedet føler at blæse, så brug pære blæser med en børste.

Kontroller også nuberne og sørg for, at nubberne er rene, og de har en fjeder fastgjort til dem. Hvis støv er fundet, skal det rengøres med en rengøringsopløsning. Kan du altid fokusere på dit kamera nu? Hvis ja, er problemet løst. Hvis nej, så fortsæt med at læse.

#2 Kameraet skal indstilles til Autofokus, men ingen Manuel

Se, at din linser samt kameraafbrydere er indstillet til autofokus. Kameraet skal sættes i AF-tilstand, men ikke til manuel tilstand. Mens linsen kan indstilles til M / A-tilstand, som lader dig bruge begge muligheder.

#3 Sørg for, at back-knappen ikke er låst

Der er chancer for, at du let kan dreje drejeknappen mod Lock (L) mode, især når du har travlt. Så kontroller drejeknappen, om den peger mod kameraikonet i stedet for L-tilstand.

Sørg også for, at knappen AEL / AFL ikke er i låseposition. Hvis du klikker på knappen én gang, låses autofokusfunktionen. Så klik på det en gang til og låse den op.

#4 Kontroller kameraets indstillinger

Nogle gange vil AF’en stoppe med at arbejde, hvis der er problemer med kontrastaspektet, mens du bruger flere sensorer. Sæt så kameraet til Single Area AF og vælg for centralt autofokuscenter. Og bekræft nærmeste emneprioritet, Autoområde eller 3D er deaktiveret.

#5 Søgeren

Undersøg kameraets søger. Sørg for, at der ikke er nogen flekker eller olier til stede på den. Hvis søgeren er snavset, vil det syn, du fokuserer ikke påvirkes, men du får ikke lov til at fokusere noget på billedet. Så rengør søgeren med rengøringsopløsning, før du bruger den.

Ikke kun disse, men der er ting, du kan se efter: Er der variationer fra side til side på linsen? Er der et fjernrelateret problem? Etc.

“Eksklusivt til Nikon-kameraer er NEF et råfilformat, der er standardbilledformatet til at gemme RAW-billeder på Nikon. Mens du udfører trin for at løse Nikons autofokusproblemer, har du måske travlt, og der er chancer for utilsigtet sletning af NEF-filer, der er gemt på kameraet. Hvis ja, så kan du nemt Gendan nikon nef filer ved hjælp af denne software”

Løsningerne til AF-problemer er imidlertid ens for alle DSLR’er, men ikke kun Nikons. Når du har lyst til, at dit kamera løber ud for nogle problemer, skal du slukke for et stykke tid og derefter tænde for det. Hvis dette mislykkes, kan du prøve at fjerne kameraets batteri og sætte det tilbage efter engang. Som en næste mulighed kan du prøve med fabriksindstilling for at nulstille alle funktioner og indstillinger på enheden. Når intet ser ud til at træne ud, tag kameraets objektiv for at blive repareret.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply