Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Udforske Alle Nye Funktioner Office 365

Livet er en æske chokolade, som de siger, ikke sikker på, hvor sandt det er, men det er bestemt rigtigt, at Office 365 er en pakke fuld af nyttige apps. Microsoft undlader ikke at overraske sine brugere, da de tilføjer en ny applikation eller en ny funktion hver måned for Office 365-abonnenterne. Dette er mere end en overbevisende grund til at vælge Office 365, når du overfører Outlook til ny computer.

Udforske alle nye funktioner Office 365 med det formål at hjælpe teams med at strømline styringen af arbejdet, hvilket gør IT-administratorernes liv lettere med den nye funktion, der hjælper dem med at styre Windows 10-enheder bedre og også give den lille og mellemstore virksomhed mulighed for at vokse.

Billedkilde: www.microsoft.com

Nye Funktioner Office 365

 • @Mentions: Microsoft er kommet med denne nye funktion i Office 365 kaldet @Mentions i Word, Excel og PowerPoint. Med denne funktion kan du direkte få en persons opmærksomhed ved at nævne dem i kommentarerne, mens du arbejder på delte dokumenter, regneark eller præsentationer. Hvis du er nævnt i nogen dokumenter, vil du modtage en anmeldelse via e-mail, der fortæller dig, hvor nøjagtigt dit input er påkrævet.
 • Foretag fjernhandlinger på Windows 10-enheder: Dette er en af de største opgraderinger til Office 365, hvor du eksternt kan få adgang til dine Windows 10-enheder. FastTracktil Office 365 understøtter implementeringen af Co-management på Windows 10-enheder, som hjælper dig med at få de fleste af Office 365-abonnementer. Resultatet af implementering af co-management på din Windows 10-enhed gør det muligt for din enhed at blive styret af Configuration Manager og Microsoft Intune på samme tid. Med denne funktion kan en IT-administrator aktivere fjernhandlinger som nulstilling af fabrik og selektiv aftørring af stjålne eller mistede enheder.
 • Få hurtigere betaling med Microsoft Bookings: Microsoft Bookings er et planlægningsværktøj fra Microsoft, der gør det muligt for små virksomheder at booke aftaler med virksomheden. Den nye funktion i Microsoft Bookings giver virksomheder mulighed for at indsamle forudbetaling fra kunderne, når de bestiller en aftale med virksomheden ved hjælp af Microsoft Bookings. Virksomheder kan også levere en direkte link til Microsoft-betaling til kunden, hvilket er en sikker og bekvem betalingsmulighed.
 • Oplev og del videoer på tværs af organisationen sikkert:Microsoft hjælper små og mellemstore virksomheder med at forbedre deres teamwork og forretning. Microsoft Stream er en intelligent videotjeneste, der er tilgængelig for små og mellemstore virksomheder gennem Microsoft 365 Business, Office 365 Business Premium og Office 365 Business Essentials. Microsoft Stream har evnen til sikkert at dele videoer på tværs af organisationen, og det har også nogle funktioner som automatisk genererede og søgbare transkripter og AI-drevet højttalerdetektering.
 • Anden Nye Funktioner Office 365: Nu kan du Access live events in Microsoft 365 at forbinde ledere og ansatte på tværs af din organisation og engagere dem med lokalsamfund, indhold og kommunikation. Nu har Office-objektivets mobilapp Ink og Text Annotations.
 • Sluk videresendelse til et møde:
  Outlook har denne funktion, der giver dig mulighed for at sende en mødeanmodning til en eller flere personer. Outlook holder også styr på, hvem der accepterer anmodningen og reserverer tid til mødet i din kalender. Mens du opretter en mødeanmodning i Outlook, kan du tilføje en placering, tilføje vedhæftede filer. Du kan også bruge Scheduling Assistantfor at vælge det bedste tidspunkt til mødet. Som en del af nye funktioner i Office 365 er der en ny funktion i Outlook, hvor du kan turn off forwarding for a meeting.

Hvordan planlægger jeg et møde i Outlook?

 • Trin 1:Opret en mødeanmodning i Outlook på en af følgende måder:
 • Oprettelse af en mødeanmodning fra indbakken:
 1. Åbn Outlook klik på New items
 2. Vælg Meetingseller tryk på Ctrl + Shift + Q
 • Oprettelse af mødeanmodning fra kalenderen:
 1. Åbn Outlook og gå til Calendar
 2. Klik på New Meetingeller tryk på Ctrl + Shift + Q
 • Oprettelse af en mødeanmodning fra en e-mail i indbakken:
 1. Vælg en fra en e-mail i indbakken Reply with Meeting
 • Trin 2: Tilføjelse af deltagere, mens du opretter en mødeanmodning
 1. Du kan tilføje dine deltagere direkte til linjen i mødeanmodningen
 2. For de brugere af Office 365 eller en Exchange-konto kan du søge hjælp fra Scheduling Assistantog se planerne for de deltagende
 • Trin 3:Brug af planlægningsliste til at tilføje deltagere:
  Åbn Outlook, og vælg Planlægningsassistent, klik på det tomme felt under det felt, der viser dit navn og type deltager nameemail address eller ved at åbne din adressebog ved at klikke på Add Attendees

Der er en mulighed for at markere specifikke deltagere som en påkrævet deltager, valgfri deltager eller en ressource ved at klikke på ikonet ved siden af deltagerens navn.

 • Trin 4:Tilføj et møde Emne, start- og sluttidspunkt for mødet og placeringen. Du kan også vedhæfte en fil ved at klikke på insert menuen og klik på attach file at tilføje de valgte filer.
 • Trin 5:Klik på Send, at sende mødeanmodningen. Hvis du vil gøre dette møde som en recurring meeting Klik på recurring meeting med en passende recurrence option tilgængelig fra listen.

Sådan sendes en mødeanmodning i Outlook. Nu har Office 365-brugere en ny funktion, der giver dem mulighed for at forhindre, at deltagere videresender mødeindkaldelsen. Hvis du er en Outlook-bruger og vil have dine hænder på disse funktioner, skal du flytte Outlook til Office 365 og nyde tjenester og fordele ved Office 365.

Du kan bruge denne funktion, før du sender mødeanmodningen ved at klikke på Response indstillinger og Allow forwarding for at skifte mellem at tillade og ikke tillade de deltagende at videresende en mødeanmodning. Denne funktion i Outlook sammen med andre ovennævnte funktioner er kun tilgængelig i Office 365. Derfor, når du køber en ny pc, kan du overveje at vælge Office 365-tjenester, mens du flytter Outlook til en ny computer.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply