Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Udvid PlayStation 4 Opbevaring med Ekstern Harddisk?

PlayStation 4 er udstyret med en række fantastiske funktioner til gamere. Der var en stor del af spilentusiaster i verden, som havde ventet på PlayStation 4 på det tidspunkt, hvor de blev frigivet 3 år tidligere. Det opstod med sin helt nye teknologi og udstyr til at gøre spilets sjov. Nogle af de mest interessante funktioner i PC-spil blev introduceret af PlayStation 4. Mange spillere har ventet på at bruge en ekstern harddisk med PlayStation 4

Det PlayStation 4

PlayStation 4 dukkede op som en af ​​de mest interessante spilplatforme. Den blev udgivet i slutningen af ​​2013, omkring 3 år siden. PlayStation 4 er en enkelt-chip brugerdefineret processorbaseret gaming enhed med en kraftig processor og en fantastisk grafisk kapacitet. Det er også udstyret med Ethernet- og Bluetooth-teknologi til glat tilslutning.

PlayStation 4 blev til stede med alle de fantastiske funktioner til en fantastisk spiloplevelse. Det har oprindeligt en hukommelsesevne på 500 GB til 1 TB. Denne meget hukommelsesplads er ret mindre for en hard core gamer, men i de fleste tilfælde finder brugerne det praktisk. De kan spille mange spil og gemme og installere spil i 500GB eller 1 TB, der leveres i PlayStation 4.

Brugere fandt det svært at bruge mange spil i PlayStation 4 med så lidt hukommelsesplads. Der er en række spil, der optager en stor mængde hukommelsesplads. For at undgå problemet med en fyldt hukommelse, der i sidste ende påvirker PS4’s ydeevne.

Ekstern Harddisk i PlayStation 4

Problemet med en mindre hukommelsesplads i din PlayStation 4 blev behandlet i den senere fase efter udgivelsen af ​​enheden. Brugere havde ventet på noget, der kunne give dem mulighed for at forbinde og bruge eksterne harddiske med deres PlayStation 4.

Tidligere i år er problemet løst med introduktionen af ​​system software 4.50. Dette program blev udgivet for at give adgang til eksterne lagerenheder for at blive forbundet til PlayStation 4. Du kan nu forbinde din eksterne harddisk til PlayStation og sagsøge det som en sekundær lagerenhed til dit spil.

Ekstern Harddisk

Enhver ekstern harddisk kan bruges til at lave en sekundær hukommelsesenhed til din PlayStation 4. Der er dog visse begrænsninger for tilslutning af harddisken til PlayStation 4. Disken skal være ren og tom, da PlayStation formaterer harddisken, inden du laver det er en ekstra opbevaringsenhed.

Nogle af de vigtigste aspekter er typen af ​​USB-port, der er tilgængelig på harddisken og enhedens lagerkapacitet. For at gøre brug af harddisken til PlayStation 4 skal du først kontrollere de to parametre og derefter fortsætte med trinene.

Den eksterne harddisk skal have mindst 250 GB eller maksimalt 8 TB lagerplads. Nogle af de vigtigste ting at passe på er hukommelseskapaciteten. Hukommelseskapaciteten på din harddisk skal være tilstrækkelig efter dine spilkrav, men ikke for mindre eller for meget mere end 8TB. Sørg også for, at harddisken har en 3,0 USB-port, der kan sluttes til PlayStation 4. Du kan tilslutte en 3,0-port til enheden og bruge harddisken på din PlayStation 4.

Om karakteren af ​​harddisken, kan du bruge nogen form for det. Du kan bruge Solid State Drives og de konventionelle harddiskdrev. En hybrid af SSD og HDD kan også bruges til samme formål. Så vidt hukommelsesgrænsen ikke er overskredet, kan du bruge en hybrid lagerenhed

Guide til brug Ekstern Harddisk i PS4

Brug af din eksterne harddisk i PlayStation 4 er meget nem og praktisk. Når du har alt det nødvendige udstyr, kan du forbinde og bruge det. Men husk bare, at harddisken går gennem formatering, før den bruges som eksternt lager til PS4.

Sådan kan du bruge en ekstern harddisk med din PlayStation 4. Brug en harddisk, som du kan oprette forbindelse til eksternt. Sørg for, at eksternt drev er udstyret med en USB 3.0-forbindelsesport og har mindre end 8 TB og mere end 250 GB hukommelsesplads.

Når du har samlet alle de nødvendige genstande, skal du tilslutte harddisken til USB-porten på din PlayStation 4. Du ved, om harddisken er tilsluttet, og få strøm fra PlayStation med blink i strømlampen. Her er nogle få trin til at gøre den eksterne harddisk funktionel som en sekundær hukommelseslagring til PlayStation 4.

Tilslut harddisken til PS4 via USB 3.0 port.

Kontroller, at harddisken får strøm fra strømlampen.

Gå til indstillingerne for PS4

Gå til enhed> USB-lagerenhed

Vælg den eksterne lagerenhed og format

Når formateringen er gennemført, vil du kunne bruge den eksterne enhed med din PS4. Du kan gøre brug af den eksterne harddisk som en ekstern enhed til din PlayStation 4. Du kan også flytte, kopiere og udføre forskellige operationer på harddiskens hukommelse og intern hukommelse på PS4.

Du kan bruge en hvilken som helst harddisk på markedet, som er kompatibel med PlayStation 4. Der er en række eksterne eksterne drev af god kvalitet, der kan bruges. Enheder som Western Digital, PKT og Toshiba osv. Disse er blandt de bedste valg til dit formål, de er hårde, sikre og har et stort lagerplads. Hvis du har data i drevet og tilslutter det til PS4’en, vil dataene sikkert blive slettet som PS4 formaterer hele drevet for at kunne bruge det. I situationer med data spørger slette brugere det samme spørgsmål “er der en nem metode til at gendanne min western digital harddisk data?”

Nå, dette spørgsmål har en række svar afhængigt af scenariet. Du kan dog altid bruge en harddisk til eksternt tilsluttet din PlayStation 4. Sørg for at få en sikkerhedskopi af alle de data, du har i drevet.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply