Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Ultimative Guide til mails bounce på Microsoft Outlook

Jeg tror ikke, du skal forstå alle de termer, der bruges i e-mail-leksikonet. Men der er visse udtryk, du skal bare forstå. Bounce er et eksempel. Lad os i denne artikel se præcis, hvad dette udtryk er, og finde årsager til, hvorfor dette sker.

Hvad er Afvisninger i E-Mails?

Med enkle ord, hvis en e-mail ikke kan levere til en bestemt adresse, er det et afvisningsfelt. I et sådant tilfælde vil en retur-e-mail (kvitterings-e-mail) vende tilbage til afsenderen. Denne returmail vil indeholde den meddelelse, som afsenderen forsøgte at levere, og årsagen til, at e-mailleveringen mislykkedes.

De to Typer E-Mail Afvisninger

Blød afvisning & hårdt afvisning

Ikke alle afvisningsmails tilhører den samme kategori. Afhængigt af typen af bounce er bounce-e-mails opdelt i to – blødt bounce og hårdt bounce. Som du tror, sker der en hård afvisning, når en e-mail sendes permanent tilbage til afsenderen. Hovedårsagen til en hård afvisning vil blive rettet mod mismatch af modtageren.

Men i bløde afvisninger vil den e-mail, du sendte, blive genkendt af modtagerens mailserver – men den vender tilbage til dig, fordi modtagerens postkasse er fuld. Det kan også ske på grund af mange andre årsager – mailserveren er midlertidigt utilgængelig, e-mailstørrelsen overskredet osv.

Indholdet af en afvisningsmeddelelse

Typisk indeholder en afvisningsbesked tidspunktet og datoen, hvor meddelelsen afviste, detaljer om den mailserver, der afviste e-mailen, og endelig RFC-koden og årsagen til afvisningen.

Generelt vil bløde afvisninger blive afbildet med en 4XX-kode og hårde afvisninger med en 5XX-kode. Under alle omstændigheder følger nogle internetudbydere ikke denne konvention.

For automatisk at fjerne afviste meddelelser i Outlook

Desværre er der ingen mulighed i Outlook for automatisk at fjerne Outlook afviste e-mails. Under alle omstændigheder kan du bruge nogle tredjepartsværktøjer eller plugins. Easy Mail Merge, Incredimail osv. er nogle af disse værktøjer.

Der er visse ting, du skal være forsigtig med – ikke at slette vigtige e-mails, mens du fjerner disse afviste elementer på Outlook. Gendannelse af slettede Outlook-e-mails vil ikke være en hård proces, så længe der findes sofistikerede værktøjer til at reparere PST for at få slettede data tilbage.

Nogle gange kan der være situationer, hvor du bare ikke kan få adgang til dine e-mails. Her er hvordan reparere MS Outlook datafiler der ikke kan åbnes. Men det er altid godt at undgå sådanne unødvendige situationer.

Årsager til Afvisning af E-Mail

·         Ikke-eksisterende e-mailadresse

Hvis afvisnings-e-mailen er markeret som “ikke-eksisterende e-mail-adresse”, er enten den e-mailadresse, du har indtastet, forkert, eller personen med adressen kan være holdt op med at bruge e-mailen og lukket den.

·         Ikke-leverbar e-mail

Hvis de afviste e-mails er i kategorien “Uleverbar”, indikerer dette, at den modtagende e-mail-server er midlertidigt utilgængelig, var overbelastet eller ikke kunne findes.

·         Modtagerens postkasse er fuld

Hvis modtageren har for mange e-mails i deres indbakke, så vil de ikke være i stand til at modtage flere, dine e-mails vil hoppe tilbage, indtil der er plads til dem.

·         Blokeret e-mail

Hvis e-mail-adresserne er placeret i kategorien “Blokeret”, har den modtagende server blokeret den indgående e-mail.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply