Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Ved hvad værktøjer Windows 10 tilbyder til nem tilpasning

Vil du gøre din Windows 10-oplevelse mere nyttig? Vil du tilpasse din Windows 10 med flere interessante muligheder, der er tilgængelige i operativsystemet? Nå, der er hjælp. Windows 10 tilbyder mange tilpasningsværktøjer, hvoraf nogle er skjult inde i Start-menuen, mens andre kan udnyttes via Command Prompt.

# Windows Hukommelse Diagnostisk

Når du er villig til at kontrollere eventuelle fejl i din systemhukommelse, er der ikke behov for at vælge noget tredjeparts værktøj. Windows Memory Diagnostic er en sådan desktop app gemt under Windows 10, der hjælper med at genstarte computeren og undersøge hukommelsen for fejl. For at få adgang til dette værktøj skal du blot gå til “Start“, skriv “Windows Memory Diagnostic“. Når du åbner værktøjet, ser det sådan ud:

Klik på “Genstart nu og kontroller for problemer” og få arbejdet nemt.

# Overvågningsværktøjer

At holde styr på dine Windows 10 ressourcer og dens ydeevne er lige ved hjælp af disse desktop apps:

  1. Ressource Monitor

Ved hjælp af dette værktøj kan du få et komplet kig på brugen af den samlede computers ressource. Når du søger efter Resource Monitor i “Starte” menuen, får du et vindue som nedenfor:

Du kan se de komplette statistikker over CPU-, Disk-, Netværks- og Hukommelsesparametre sammen med per-proces detaljer for hver ressource. Det betyder, at du nemt kan analysere hvilken proces der bruger din Disk eller en anden ressource tungt.

Den alternative metode til at åbne dette værktøj er, åbne “Task Manager” gennem “Starte” menuen, klik på “Performance” fanen og vælg derefter “Ressource Monitor“.

  1. Ydeevne Skærm

Dette værktøj lader dig samle alle effektivitetsrapporter og se dem. Det hjælper med at bestemme, hvordan systemændringer påvirker ydeevnen i realtid.

Du kan få adgang til dette værktøj gennem “Starte” -menuen, ligesom du, hvordan du får adgang til Resource Monitor.

 # Diskoprydning

I modsætning til CCleaner (et pc-rengøringsværktøj) gør Diskoprydning et anstændigt arbejde. Det vil scanne din Windows 10-pc til filer, der kan slettes fra midlertidige filer, gamle og venstrefiler fra eventuelle opgraderinger, hukommelsesdumper osv. Gratis.

# DiskPart

 Et af kommandolinjeværktøjerne, der hjælper med at styre diske, partitioner eller volumener i din computer, der kører alle versioner af et operativsystem, herunder den nyeste Windows 10. Du kan direkte indtaste DiskPart-kommandoer ved kommandoprompten for at oprette, slette, rense og formatere skillevægge.

Vigtig info – “Brug af DiskPart CLEAN-kommandoen sletter fuldstændigt hele data på den pågældende partition, hvilket gør det umuligt at fortryde ændringerne. Så det er vigtigt at vælge den rigtige partition, du vil rense korrekt. Desuden anbefales det altid at tage sikkerhedskopier, før du bruger DiskPart-værktøjet. Hvis du har renset den forkerte partition i tilfælde, og du ikke har nogen backup, hvad skal du så gøre? Bare rolig, du kan Gendan partition efter DiskPart ren ved hjælp af Remo Software.”

 # Registerredigering

Uanset hvilke ændringer der skal foretages under Windows-registreringsdatabasen, kan der udføres registreringseditor. Det lader dig oprette, se og ændre registreringsnøgler og de pågældende værdier til hele Windows-registreringsdatabasen.

Men der er ingen “Starte” -menu genvej for at få adgang til dette værktøj. Det betyder at du bliver nødt til at åbne “Registerredigering” ved at udføre det fra en kommandolinje “regedit.

Så … disse er nogle af de nyttige værktøjer, som Windows 10 tilbyder til alle, for en nem tilpasning. Alle disse apps er gratis, vælg hvilken du vil og prøv det. De fleste af disse værktøjer kan også let lanceres og fås, hvis du bare kender deres navne. Gå bare til startmenuen, skriv navnet på værktøjet, og tryk på Indtast. Det er alt!

Er der andre værktøjer, som du mener er nyttige, har savnet her? Eller har du opdaget andre Windows 10-tilpasningsværktøjer? Du kan kommentere nedenfor og lade os nå dine tanker.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply