Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Vejledning til Videokodek MTS/M2TS

Før vi går ind vejledning til videokodek MTS/M2TS, det er vigtigt at forstå, hvad der er codecs, og hvorfor bruges det.

En videokodec er en forkortelse for indkoder og dekoder. Det er et stykke software, der komprimerer videolagring og dekomprimerer til afspilnings- eller redigeringsformål. De bruges i DVD-afspillere, internetvideo og en række andre applikationer. Der er mange slags codecs tilgængelige. De fleste af dem er baseret på MPEG-standarder.

Hvad er AVCHD og MTS / M2TS?

AVCHD er et HD-videoformat til videokameraer udviklet i fællesskab af Panasonic og Sony. Det bruges mest til at optage videoer i HD-kvalitet og er kendt for sin høje komprimeringskapacitet. Disse videoer understøtter afspilning på Blu-ray-diske, tv- og mediekonsoller.

De filtypenavne, der normalt bruges med AVCHD, kaldes .mts og .m2ts. Både MTS og .m2ts er baseret på MPEG 2-standarder (som er en type MPEG-format).

Som med andre filer kan dine AVCHD-videofiler også slettes på grund af forskellige årsager. Det kan skyldes formatering eller utilsigtet sletning. Virusangreb eller systemnedbrud er andre grunde til sletning af disse filer.

Der er mange codec-pakker tilgængelige, der understøtter .mts og .m2ts codecs. De mest almindelige er VLC codec pack og K-Lite codec pack. Når du har disse codecs på dit system, kan du afspille en række lyd- og videoformater.

Hvad sker der, når en fil slettes?

Når filer slettes fra systemet eller en hvilken som helst lagringsenhed for den sags skyld, slettes markørerne til filen. Således bliver det utilgængeligt for brugeren. Men den faktiske fil er stadig til stede på systemet.

Remo Recover bruger dette koncept og muliggør datagendannelse. Det er en af de bedste AVCHD gendannelsessoftware, som udfører gendannelse uden at beskadige den originale fil. Ved hjælp af en skrivebeskyttet mekanisme udtrækker den data fra filen og adskiller lyd og video. Derefter identificerer og løser det problemer; kombinerer lyd og video for at generere en sund fil.

Mere om Remo Photo Recover

Ud over AVCHD-filer kan softwaren bruges til at gendanne forskellige videoformater såsom MP4, MOV, AVI osv. Det kan også bruges til at gendanne andre multimediefiler såsom billeder, lyd osv.

Det betyder ikke noget, hvor videofilen ligger; softwaren kan bruges til at gendanne fra alle lagringsenheder. Interne og eksterne harddiske, USB’er, hukommelseskort osv. Understøttes alle.

Trin til gendanne AVCHD filer ved hjælp af Remo Recover

Gendannelse af AVCHD-filer er let ved hjælp af Remo Photo Recovery-software. Det giver en enkel grænseflade med trinvise instruktioner. Download og installer softwaren på dit system. Hvis du vil gendanne fra eksterne lagerenheder, skal du tilslutte det til dit system og fortsætte med nedenstående trin:

  1. Vælg Gendan fotos på hovedskærmen
  2. Du får præsenteret 2 muligheder Gendan slettede fotos og Gendan mistede fotos. Vælg indstillingen baseret på din situation.
  3. Vælg det drev, hvor gendannelse skal udføres fra
  4. Vælg derefter filtypen ‘AVCHD MTS / M2TS’ i det næste trin
  5. Når softwaren er færdig med scanningen, vises alle filer
  6. Du kan se eksemplerne på filerne og gemme dem på det ønskede sted.
Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply