Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Vide Hvordan man Undgår Fragmentering af Harddisk

Diskfragmentering er den eneste almindelige årsag til reduceret systemydelse. Det sker, når store filer gemmes på din harddisk. I denne proces gemmes dine filer i mindre fragmenter og spredes, hvor rummet er tilgængeligt på harddisken. Når du forsøger at hente en fil, skal harddisken scanne hele disken og finde alle fragmenterne af filen, omarrangere dem og derefter tilbyde brugeren. Det er således en meget kedelig proces og reducerer systemets ydeevne.

Denne diskfragmentering bliver imidlertid uundgåelig under brugen af computeren, hvilket med tiden påvirker din computers hastighed betydeligt. Men er der nogen måde at reducere eller undgå fragmenteringen på computeren? Selvfølgelig kan du undgå fragmentering let; du er på det rigtige sted her. Her er de tip, du kan bruge til at undgå fragmentering af harddisken:

Flyt alle midlertidige internet-filer på internettet:

Når du surfer på internettet, oprettes der mange midlertidige filer under stien: CI\WINDOWS\ Midlertidige internetfiler, hvilket resulterer i disk fragmentering og dermed bremse computeren. Derfor skal man ændre placeringen af ​​disse midlertidige filer for at undgå fragmentering. For at opnå dette skal du først oprette en ny mappe på en anden partition for at gemme alle dine midlertidige filer, f.eks. D-drev, og derefter gå til Start -> Kontrolpanel -> Dobbeltklik på Internetindstillinger -> Klik på Indstillinger og derefter i Internet Midlertidige filer -> klik på “Fjern mapper” i den mappe, du netop har oprettet. Så dette vil reducere fragmenter, der genererer i C-drev, og dermed optimere din pc ydeevne.

Opdatering og geninstallation af software:

Softwaren og drivere til stede på dine harddiske skal opdateres regelmæssigt for at forbedre systemets ydeevne, og dette undgår også fragmentering betydeligt. Windows og Mac OS har funktioner til at give automatiske advarsler for at fortælle dig, hvornår din maskine har brug for en opdatering. Så du skal blot opdatere dem manuelt.

Afinstaller alle de unødvendige softwareprogrammer, der er installeret

Tilstedeværelse af uønskede softwareprogrammer på harddisken er en af ​​grundene til at forårsage fragmentering på harddisken. Hvis du føler, at nogen af ​​de softwareprogrammer, der er installeret på din computer, ikke længere er nødvendige og uønskede, skal du bare afinstallere dem. Dette er fordi; det forbruger masser af plads på din harddisk, der i sidste ende resulterer i træg opførsel af pc’er. Derfor skal du finde og finde alle disse ubrugte software og afinstallere dem. Når du afinstallerer softwareprogram, vil du frigøre større plads, hvilket forhindrer din harddisk i at blive stærkt fragmenteret.

Udfør regelmæssig defragmentering af harddisken

Faktisk defragmentering er processen med at omarrangere filerne på din harddisk for at forbedre hastigheden og ydeevnen. I tilfælde af fragmentering bliver alle dine filer opdelt i små stykker og spredt over hele harddisken. Men når din defragmentering af drevet bliver alle disse stykker indsamlet, omarrangeret og gemt på et enkelt sted. Dermed hjælper din harddisk til at styre dataene effektivt og frigøre en masse ubrugt plads på din disk. Inden du defragmenterer harddisken, skal du tage backup af data.

For at udføre defragmentering kan man gøre brug af standardværktøjet kaldet “Diskdefragmentering” og følge disse trin

  1. Klik på “Start” og gå til “Alle programmer”, og rul derefter ned og klik på “Tilbehør”
  2. Vælg “Systemværktøjer”, vælg “Diskdefragmentering” og vente, indtil programmet færdiggør analysen af din harddisk
  3. Klik nu på “Defragmenter nu”

Programmet lukkes automatisk, når det er færdigt med at defragmentere harddisken. Dette defragter din harddisk. Selv om dette standardværktøj kunne udføre defragmentering med succes, har det egne begrænsninger. Det er meget kedelig og usikker proces, da en enkelt fejl kan resultere i et harddisknedbrud. Det er derfor tilrådeligt at bruge et sikkert og sikkert defragmenteringsværktøj. Et sådant værktøj er Remo Defragmentering af Harddisk, som kan defragmentere hele din harddisk kun med få museklik.

Konklusion:

Udførelse af vedligeholdelse mod computersystemet er ofte et ansvar for hver computerbruger. De tips, der er beskrevet ovenfor, er nogle af måderne til at forhindre fragmentering af filer ud af din harddisk, der forbedrer systemets ydeevne. Du kan dog stadig finde andre faktorer, som du skal overveje og være opmærksom på med hensyn til computer vedligeholdelse.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply