Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Vide Hvordan Oger PC-Ydelsen

“Oh! Min pc er aftaget! Det tager mere end et minut at åbne en fil !! Jeg er træt af det! Kan nogen hjælpe mig? Hvordan vil jeg fremskynde mit system? vide hvordan øger PC-ydelsen?”  Dette er det fælles problem med alle pc-brugere.

Over tid falder din computers hastighed, når den bliver ældre og ældre. Du kan finde ud af dette let. Når du f.eks. Prøver at åbne et dokument, kan det tage mere end 1 eller 2 minutter at åbne, tidligere ville det ikke engang have taget kun 1 sekund eller endnu mindre. I nogle værste tilfælde reagerer programmet muligvis ikke overhovedet, det sidder fast på et tidspunkt, og du kan bare sidde hjælpeløs med meddelelsen “Programmet reagerer ikke”. Disse situationer efterlader dig frustreret. Alle disse er tegnene, der viser, at dit systems nedsatte ydeevne.

Følgende er en liste over måder, der kan øger PC-ydelsen. De er:

  • Slip af spyware, malware og vira

Mange gange kan dit system blive langsommere på grund af tilstedeværelsen af Malware, spyware og vira. Malware kan snige sig ind på dit system på mange måder; det hacks dine baggrundsprocesser og genererer spam-beskeder osv. Spywares er de programmer, der kan hacke dine personlige oplysninger på dit system som brugernavn, adgangskoder osv., og vira er de små programmer, der kører på dit system og fortsætter med at formere sig. Alle disse er uønskede programmer; disse kan gøre dit system langsomt. For at slippe af med disse er der mange programmer tilgængelige online. Kør dem og slippe af med dem. Fortsæt også med at opdatere dem ofte.

  • Rens din diskplads

Ledig plads på harddisken vil have en stor indflydelse på dit systems ydeevne. De fleste af jer har for vane at gemme selv de uønskede filer og tænker, at det kan være påkrævet på et tidspunkt senere. Har jeg ret? Men kontroller din harddiskplads, før du gemmer nogen af sådanne uønskede filer. På ethvert tidspunkt skal mindst 10% af den samlede harddiskplads være ledig. Hvis ikke, er det på tide at rense din disk ved at fjerne skrammeldata. Der er mange værktøjer, der kan hjælpe dig med at nå dette. Hvis der er nogen ubrugte programmer, skal du bare afinstallere dem.

  • Ryd op i diskfejl

Når du arbejder med systemer, kan nogle programmer gå ned, du kan opleve strømafbrydelse, eller computeren kan oprette nogle fejl på dens harddisk. Når tiden går, og hvis disse usikkerheder ofte opstår, bremser det din pc. Derfor tilrådes det at tjekke din disk for eventuelle fejl, og hvis den findes, skal du rydde den op. Der er værktøjer til dette, i Windows har du Check Disk-program.

  • Få din webbrowser til at køre hurtigere

Internet spiller en vigtig rolle i vores daglige liv, hvad enten det er arbejde, spille spil eller at kommunikere. Hvis browseren ikke svarer på dine anmodninger, føler du dig irriteret. Derfor skal du øge dens hastighed; bare gør disse indstillinger på din Brower. Reducer størrelsen på webhistorikken, reducer din websidehistorik, ændre indstillingen til ikke at vise de krypterede websider, og gem heller ikke de krypterede sider.

  • Defragre din harddisk

Ved du hvad der sker, når du gemmer en fil? De fleste af dem antager, at det gemmes et sted. Men det er ikke tilfældet! Når du gemmer filer, vil den blive opdelt i mange fragmenter og gemmes på forskellige placeringer på din harddisk. Denne proces kaldes fragmentering. Senere, når du prøver at få adgang til den, bliver alle disse stykker hentet og derefter knyttet sammen i en korrekt rækkefølge for at danne en fil og derefter vises for brugeren.

Denne proces tager enorm tid og reducerer dermed systemets ydelse. Derfor er du nødt til at defragere dit system for at stykke alle dine filer sammen igen og gøre dem tilgængelige hurtigere.

  • Geninstaller operativsystem og programmer

I tilfælde af at et af ovenstående trin ikke hjælper dig med at øge din systemydelse. Derefter installerer du bare dit operativsystem og alle andre programmer.

Før du udfører et af disse trin, skal du sørge for at tage sikkerhedskopien af data. Da alle disse involverer data på hinanden på måde. Og der er derfor store chancer for at miste dine data. Men du kan ikke engang arbejde pc med lavtydende pc’er. Der er ingen anden måde; skal du forbedre dens ydeevne. Selvom du ikke har sikkerhedskopien af data, skal du ikke bekymre dig om dine data; bare gå videre og følg ovenstående trin. Selv hvis du mister det, kan du nemt gendanne filer fra computeren ved at bruge et fremtrædende værktøj som Remo Recover Windows, som er anbefalet af eksperter.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply