Hvad er en WiFi aktiveret SD-kort? Og hvordan man opsætter det i et Kamera?

4 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Med de fleste af os, der vælger at dele vores billeder på sociale medier, føler vi jævnligt behovet for at sikre, at vi opdaterer vores kameratelefon. Nå, vi vil selvfølgelig gerne have vores bedste billeder delt, gerne, kommenterede. Men hvor fantastisk det ville være at bære vores kamera som DSLR, som har bedre billedkvalitet og ikke må vente til vi kommer hjem for at overføre disse fotos til systemet. Find derefter tid til efterhånden at poste det på sociale medier. I stedet, hvis du kun kunne tage billederne og straks overføre den til dine telefoner og i løbet af få minutter sende den eller dele den på sociale medier, ville det helt sikkert gøre tingene meget nemme og tidsbesparende. Men er det muligt at gøre det?

Nå ja, det er muligt at gøre det nu med WiFi-aktiverede SD-kort. Så du kan undre dig over, hvad der er et WiFi-aktiveret SD-kort? Svaret er simpelt, det er et SD-kort med indbygget WiFi. Det lyder også enkelt, det er fordi det er. Det har helt sikkert gjort det nemt og nemt at dele billeder. Det har også gjort arbejdet lettere i et omfang, da tingene er hurtigere, dvs. hvis du er en professionel fotograf eller en entusiast, en aktiv socialmedie person. Dette er uden tvivl SD-kortet til dig.

Men spørgsmålet, der opstår her er, hvordan sætter du det op i et kamera? Interesseret i at finde ud af den enkle måde at sætte den op i dit kamera, så fortsæt med at læse videre...

Opsæt Wi-Fi SD kort i dit kamera:

1. Først og fremmest, som et almindeligt SD-kort, alt hvad du behøver, er at sætte WiFi SD-kortet i dit kamera i kortpladsen.

2. Start derefter med at tage billeder og husk, at som standard så længe kameraet er tændt, er WiFi tændt.

3. Nu skal du bare sørge for at dit kamera SD-kort WiFi er tilsluttet din WiFi via en hvilken som helst app, du foretrækker. Disse apps kan også variere, hvis din telefon er Android eller iPhone.

4. Når du har kontrolleret, at din WiFi-telefon er tilsluttet samme WiFi på SD-kortet, så er alt, hvad du skal gøre, logget ind i en webbrowser. Du kan logge ind på enhver web browser af dine præferencer som krom eller gå til appen og der kan du gennemse dine fotos.

Husk, at opsætning er meget nemt, og det er også at overføre dine fotos, men en ting du skal huske, er at bruge et trådløst SD-kort, der dræner kameraets batteri. Derfor, hvis dit kamera batteri dør ned, så går dit WiFi SD-kort også ned med det. Så altid være opmærksom på kameraets batterilevetid under optagelse af vigtige billeder. Lige nu er der flere gode WiFi SD-kort på markedet, og du behøver ikke at bekymre sig om hvilken en er god. Alt du skal gøre er at tjekke, om det fungerer for dit kamera, hvis det har god fart og er et velrenommeret firma. At sikre disse ting gør det nemmere at oprette forbindelse via en app, der er almindelig for din telefon, tablet, bærbar pc osv.

Med alle de nye måder at gøre fotografering sjov og tilføje spændende nye funktioner i SD-kort. Hvis du nogensinde finder dig selv med et beskadiget kort på grund af en eller anden grund, så sørg for at huske det billeder kan hentes fra beskadiget SD-kort.

About the Author: Remo Software