Windows 10 Opdatering kb4532695

5 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Microsoft rullede den nyeste version af Windows 10 opdatering kb4532695. Denne opdatering blev rullet ud for at løse problemer forårsaget efter Windows 1903-opdateringen. Nogle af de fejl, der blev rettet, inkluderer problemer med File Explorer, Hej ansigtsgodkendelse, fejl, når USB type C-hub-flashdrev er frakoblet, og få andre. Selvom opdateringen forsøgte at løse problembagagen fra den forrige opdatering, har den forårsaget få problemer i sig selv. Brugerne har rapporteret problemer lige efter opdateringen blev installeret.

Problemer, der blev rapporteret efter installation af KB4532695-opdatering

Blandt de forskellige problemer, der blev løst, fokuserede KB4532695 stort set på at rette bugs relateret til File Explorer. Denne opdatering hjalp brugerne med at løse problemet fra den tidligere opdatering. Imidlertid har få uheldige brugere haft problemer efter installation af opdateringen. Her er et par problemer, der blev rapporteret

 • Sænker computeren
 • Computer tager længere tid end normalt at starte Windows
 • BSOD (Blue Screen of Death)
 • Problemer med Bluetooth og Wi-Fi
 • Kan ikke installere Windows-opdateringer

Januaropdateringen er valgfri, hvilket betyder, at opdateringerne skal installeres manuelt. Hvis du endnu ikke har installeret opdateringen, skal du undlade at installere, indtil Microsoft har gjort det reparation Windows 10 opdatering kb4532695 fejl. Men hvis du allerede har installeret opdateringerne her, er hvad du kan gøre

Afinstaller opdateringerne

En enkel måde at imødegå den problematiske opdatering er at afinstallere den. Her er hvad du kan gøre for at afinstallere den problematiske opdatering.

 • Gå til vindueindstillinger, og klik på Update & Security
 • Klik på View update history mulighed
 • Vælg nu Uninstall mulighed

Dette vil sikre, at computeren begynder at fungere normalt ved at afinstallere de problematiske opdateringer.

Geninstaller Windows ved hjælp af installationsmedier

Der er tidspunkter, hvor du sidder fast på en blå skærm og ikke er i stand til at installere Windows. I sådanne tilfælde er det svært for dig at logge ind på computeren og foretage fejlfinding af problemerne. Den eneste anden måde at løse dette problem er ved at geninstallere Windows ved hjælp af en Windows-installationsfil. Her er hvad du kan gøre for at geninstallere Windows

 • For det første anbefales det at tage en sikkerhedskopi af alle data fra harddisken
 • For at gøre dette skal du slutte harddisken til en anden computer som et sekundært drev og kopiere filerne til et eksternt lagerdrev.
 • Efter sikkerhedskopiering af data skal du slutte harddisken til hovedcomputeren igen
 • Kopier Windows installationsmedie til et pen-drev, og tilslut det til en computer
 • Genstart computeren, afhængigt af hvilken computer du bruger, skal du trykke på funktionstasten, når systemet starter
 • Klik på Installer for at starte installationsprocessen
 • Efter installationen skal du kopiere alle dine data fra sikkerhedskopien til computeren

Windows geninstallation eller BSOD, vær forsigtig med dine data:

Blandt de forskellige problemer har flertallet af brugerne rapporteret, at de har været fast som Blue Screen of Death. Denne BSOD opstår normalt, når operativsystemet ikke er kompatibelt med driverne på computeren. I sådanne tilfælde vil du ikke være i stand til at logge ind og få adgang til dataene fra computeren, hvilket resulterer i et systemnedbrud.

For det andet kan geninstallation af Windows muligvis give dig mulighed for at hvile computeren, men der er ingen garanti for, at dataene på computeren findes, da du ved et uheld måske formaterer den forkerte partition. Brug af en datagendannelse software er den eneste måde at få adgang til data efter formatering af computeren eller drevet.

Nogle gange er det sværere for dig at hente dataene fra drevet, selv når du forbinder drevet til en anden computer. Dette skyldes, at der er chancer for, at harddisken kan blive ødelagt på grund af de tidligere nævnte driverproblemer. I sådanne tilfælde bliver du nødt til at bruge en professionel software til datagendannelse for at få dataene tilbage fra din computer

Konklusion

Windows KB4532695-opdatering har givet nogle få problemer efter installationen som nævnt ovenfor. Hvis du har været i en sådan situation, vil det hjælpe dig at gå tilbage til den tidligere opdatering eller geninstallere Windows reparerer Windows 10 opdatering kb4532695 fejl. Hvis du endnu ikke har installeret opdateringen eller ikke er i stand til at installere dem, skal du vente, indtil Microsoft leverer et hotfix for at løse problemet.

About the Author: Remo Software