Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Windows OOBE Opdatering til Windows 11

Den mest ventede Windows 11 -opdatering er her. Microsoft efter at have drillet brugerne med tidlige billeder og videoer af den nye brugergrænseflade er endelig begyndt at tillade brugere at opgradering fra Windows 10 til Windows 11. Spændende nye funktioner som fuldstændig redesignet søgemenu, optimeret til spil og mange flere overbevisende grunde til at opgradere til Windows 11. I denne artikel vil vi dække alt, hvad du har brug for at vide om opgradering til Windows 11.

Indholdsfortegnelse:

Hvordan ved Jeg om Min PC Understøtter Windows 11?

Hvis du er en enkelt pc -bruger og er spændt på at opgradere til Windows 11, anbefales det at vente på, at Windows løser og løser alle de problemer, der kan opstå under en Windows 11 -opgradering. Når du opfylder minimumskravene for at opgradere til Windows 11, forventes din pc at opfylde disse standarder:

Processor 1 gigahertz (GHz) eller hurtigere med 2 eller flere kerner på en kompatibel 64-bit processor
RAM 4 GB
Opbevaring Minimum 64 GB
TPM Trusted Program Module 2.0
System firmware UEFI, Secure Boot -kompatibel
Grafikkort DirectX 12 eller nyere med WDDM 2.0 driver
Skærm 720p, 8-bit pr. Farvekanal, mindst 9-tommer diagonal
Microsoft-konto Windows 11 Home kræver en Microsoft-konto for at fuldføre den første, første gangs opsætning af operativsystemet.

Her er hvordan opgradering til Windows 11 med Windows OOBE

Windows 11 er nu tilgængelig for udvalgte pc’er, der opfylder alle de ovennævnte kvalifikationskriterier. Hvis din pc er en af de valgte pc’er, får du opdateringsmuligheden, når du leder efter at opdatere din pc. Microsoft ruller Windows -opdateringen ud i etaper, og global udrulning forventes at ske inden udgangen af sommeren 2022.

De udvalgte Windows -brugere får imidlertid en opdatering kaldet Windows 10 OOBE -opdatering med navnet KB5005716. Med denne opdatering vil du være i stand til at opgradere til Windows 11 Home or Professional let. Der er imidlertid en fangst i denne Windows OOBE -opdatering, og vi vil tale mere om det i de senere afsnit af artiklen. Lad os forstå, hvad Windows OOBE betyder.

Hvad er OOBE i Windows?

Microsoft omtaler denne OOBE i Windows som Out of the Box Experience. Når du installerer Windows 10 eller Windows 11 på din pc, bliver du gennemgået en installationsproces, efter afslutningen af denne installationsproces vil du kunne bruge det nye Windows -operativsystem. Denne out of the box -oplevelse eller OOBE er den første brugeroplevelse i Windows opstart. Her skal brugerne udføre den første hardware- og softwarekonfiguration på computeren.

Denne proces vil bede dig om at vælge nogle valgmuligheder, f.eks. Accept af licensaftale, valg af land, sprog og tastaturlayout, logning på en Microsoft -konto og mange flere, herunder privatlivsindstillinger og anden primær konfiguration.

Windows OOBE Opdatering til Windows 11

Windows OOBE KB5005716 -opdatering er en opdatering, der primært er designet til nye Windows -enheder, der kører på Windows -versioner 2004, 20H2, 21H1 og endda 21H2. Denne mulighed for at opgradere til Windows 11 er kun tilgængelig fra Windows OOBE -skærm. Fangsten her er, at du skal nulstille din enhed eller rense installationen af Windows 10. Der er ingen anden legitim måde at downloade Windows 11 manuelt.

upgrade to Windows 11

I enkle ord skal du nulstille den eksisterende Windows 10 -enhed og genstarte for at komme ind på OOBE -skærmen for at opgradere til Windows 11. Dette vil være nyttigt for de fleste brugere, der køber nye bærbare computere, hvor de helt sikkert vil komme ind på Windows OOBE -skærmen. . Selv i Windows OOBE -skærmen er der en mulighed for brugere at vælge mellem Windows 10 og Windows 11. Afhængigt af dit valg vil Windows gå videre og installere det valgte operativsystem.

Nulstilling af enheden til at opgradere til Windows 11 vil føre til datatab. Det er vigtigt, at du sikkerhedskopierer dine data fuldstændigt, før du fortsætter med at nulstille din computer og opgradere dem til Windows 11.

Hvis du ved et uheld kommer til at gå videre uden sikkerhedskopiering af data, ender du med at miste alle dine data, og den eneste måde at få tabte data tilbage under Windows -opdatering er at bruge en software til gendannelse af data som Remo Recover.

Endelige ord:

Selvom Microsoft officielt har lanceret Windows 11, bliver det kun gjort tilgængeligt på udvalgte kvalificerede enheder og regioner. Det er vigtigt at forstå, at årsagen bag denne form for udgivelse er let at løse de problemer og fejl, der kan opstå, når brugerne opgraderer til Windows 11.

Så det er en slags testfase for Microsoft, og hvis du er en bruger med kun en pc, anbefales det stadig at vente og opgradere, når den er tilgængelig til din pc i stedet for at gå til Windows OOBE -opdatering, som kræver, at du ren installere operativsystemet. Fortæl os dine tanker om Windows OOBE KB5005716 -opdateringen i kommentarfeltet herunder.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply