Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Windows-Systemgendannelse Mislykkedes

Systemgendannelse er et kraftfuldt værktøj i Windows, der giver dit system mulighed for at rulle tilbage til et tidligere tidspunkt. Grundlæggende bruges det til at fortryde de ændringer, der er foretaget på dit system. Sig f.eks. At du har udført en driveropdatering, og dit system opfører sig underligt efter det. Ved at udføre en systemgendannelse vil driveropdateringen blive fortrykt, så problemet i forbindelse med opdateringen løses.

Men Systemgendannelse er ikke succes på alle tidspunkter. Du kan få fejl (som vist på billedet herunder) som ‘Systemgendannelse blev ikke fuldført’ på Windows 10, Windows 7 eller andre versioner. Du kan også se variationer af denne fejl, f.eks ‘windows-systemgendannelse mislykkedes’, ‘En uspecificeret fejl opstod under Systemgendannelse’, ‘0x80071a91 systemgendannelse’, ‘systemgendannelse windows 10 fejl 0x8000ffff’, fejl ‘0x80070091’ og sådan.

Disse fejl opstår normalt på grund af fejl med det oprettede gendannelsespunkt, Windows-opdateringsproblemer, korruption i systemfiler eller andre uspecificerede årsager.

Formålet med dette blogindlæg er at rette fejlen Systemgendannelse mislykkedes ved hjælp af enkle fejlfindingstrin. Når problemet er løst, kan du køre systemgendannelsen med succes. Derudover kan du også finde, hvordan du gendanner tabte data på grund af mislykket systemgendannelse ved hjælp af Remo gendanne software.

Hvordan Reparere Systemgendannelse Mislykkedes eller Systemgendannelse Udførte ikke en Succesfuld Fejl?

Løsning 1: Vælg et andet gendannelsespunkt

Den første og nemmeste løsning til at rette en mislykket systemgendannelse er at prøve et andet gendannelsespunkt. Det valgte punkt kan have fået beskadigelse og forhindrer dig i at gennemføre gendannelsen med succes. Derfor fjerner du denne mulighed ved at bruge et andet gendannelsespunkt.

Følg nedenstående trin for at vælge et andet gendannelsespunkt og udføre Systemgendannelse.

 1. Skriv i søgefeltet System Restoreog klik på Create a restore point fra listen over resultater, der vises
 2. I vinduet Systemegenskaber skal du klikke på System Protection tabog vælg System Restore knap
 3. Du får vist et antal gendannelsespunkter. Vælg det seneste punkt, og klik på Nextfor at afslutte gendannelsesprocessen

Ideelt set skulle dette løse Systemgendannelse mislykkede fejl. Hvis det ikke gør det, og du ser en fejlmeddelelse igen, skal du fortsætte til næste trin.

Løsning 2: Kør Systemgendannelse gennem fejlsikret tilstand

Safe Mode starter din pc med et minimum af sæt drivere og applikationer. Derfor kan du muligvis ikke se problemerne, når du bruger Systemgendannelse gennem fejlsikret tilstand. For at udføre Systemgendannelse gennem fejlsikret tilstand,

 1. Gå til Settings på din pc > Update & Security Recovery
 2. Vælg Restart Now at indgå i Advanced Optionsmenu
 3. Vælg derefter Troubleshoot Advanced OptionsStartup Settings > Restart
 4. Vælg derefter F4at starte i fejlsikret tilstand

Alternativt kan du også gå ind i sikker tilstand ved at trykke på ‘F8’ tasten på starttidspunktet. (Nøglen kan ændres afhængigt af din pc-producent). Genstart bare computeren og hold F8-tasten nede, indtil Safe Mode vises.

Når du er gået i fejlsikret tilstand, skal du skrive ‘recovery’ i søgefeltet. Vælg Recovery fra listen og vælg Open System Restore. Følg instruktionerne på skærmen, og udfør Systemgendannelse.

Hvis du er i stand til at udføre Systemgendannelse i fejlsikret tilstand, betyder det, at der var et problem med et program / program i dit system som en antivirus. Denne løsning vil normalt løse Systemgendannelse mislykkede problem i mange tilfælde.

Løsning 3: Kontroller status for lydskyggetjenesten

Status for ‘Volume Shadow Service’ og andre komponenter i System Services spiller en rolle i udførelsen af en vellykket Systemgendannelse. Så lad os gå videre og kontrollere, om de er i gang.

 1. Klik på Startmenu og type ‘Services’ i søgefeltet
 2. Klik på Servicesfra søgeresultaterne og tjek følgende tjenester:
 • Volume Shadow Copy
 • Multimedia Class Scheduler
 • Fjernprocedureopkald
 • DCOM-serverprocesstarter
 • Tilslut og brug
 1. Alle disse tjenester skal have Statusindstillet til ‘Started’ og Startup Type indstillet til ‘Automatic’.

Hvis du finder ud af, at en af disse tjenester har en anden mulighed valgt, skal du ændre Status til ‘Started’ og Startup Type til ‘Automatic’ derfor. Udfør nu en systemgendannelse og kontroller, om den skrider frem. Hvis ikke, fortsæt til næste trin.

Løsning 4: Udfør en SFC-scanning på din computer

Korruption i systemfiler kan forårsage problemer og forstyrre udførelsen af en vellykket systemgendannelse. Derfor er det kendt at køre en SFC-scanning reparere systemgendannelse mislykkedes spørgsmål i mange tilfælde. Hvad en SFC-scanning gør, er, at den finder korrupte systemfiler og erstatter dem med sunde. Derfor udfører systemfilproblemer ved at udføre en SFC, og din systemgendannelse fungerer normalt.

 1. Klik på Start menu og type ‘cmd’
 2. Højreklik på listen over resultater Command Promptog vælg Run as Administrator
 3. Skriv derefter ‘sfc /scannow’ for at starte SFC-scanningen

Når SFC-scanningen er afsluttet, kan du prøve at udføre Systemgendannelse igen. Ideelt set skal dette hjælpe dig med at gennemføre gendannelsen med succes. Hvis ikke, kan du prøve at nulstille / opdatere din pc for at løse problemer, som forklaret i næste trin.

Løsning 5: Nulstil / opdater din pc

Opfriskning / nulstilling af din pc løser normalt alle slags problemer med Windows og systemfiler, og derved løser fejlen i Systemgendannelse mislykkedes. For at udføre denne opgave skal du først sikre dig, at du har en sikkerhedskopi af hele systemet. Følg derefter trinnene for at udføre en nulstilling af systemet.

 1. Klik på Start menu og vælg Settings
 2. Klik Update & SecurityRecovery
 3. Under Reset This PC, Vælg Keep My Files(eller fjern kun alt, hvis du har en komplet sikkerhedskopi)
 4. Følg instruktionerne på skærmen, og klik på Resetnår du bliver bedt om at starte nulstillingsprocessen

Hvordan Gendanne Tabte Data under Mislykket Systemgendannelse?

Når du forsøger at vende tilbage til en tidligere dato ved hjælp af Systemgendannelse, kan du miste nogle af dine vigtige data, hvis der ikke tages tilbage. Hvis du har stødt på datatab på grund af ingen sikkerhedskopiering eller mislykket systemgendannelse, skal du bruge Remo Recover. Den leveres med Deep Scan -funktionen til at gendanne mere end 300 filformater som dokumenter (PDF, Word, Excel, PPT’er osv.), Billeder, videoer, råbilleder, lydfiler osv. Dette datagendannelsesværktøj er kompatibelt med alle nyeste versioner af Windows og Mac operativsystemer.

free-download-for-win free-download-for-mac

Her er en detaljeret vejledning om hvordan gendanne tabte filer efter systemgendannelse.

Konklusion

Disse løsninger hjælper dig med at løse ‘Systemgendannelse har ikke fuldført fejl’ og giver dig mulighed for at fortsætte med gendannelsesprocessen uden problemer. Hvis du har mistet filer under systemgendannelsen mislykkedes, skal du tjekke Remo Recover for den enkle og problemfri tilgang til at gendanne dem. Hvis du har spørgsmål, så lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply