10 Beste Functies van Office 365

Office 365 is de online versie van Microsoft Office die in 2011 werd gelanceerd. Eerder was het al gericht op zakelijke gebruikers. Na de komst van Office 2013 kreeg Office 365 meer bekendheid, zelfs bij algemene gebruikers. Eigenlijk is het een op de cloud gebaseerde applicatie die op meerdere apparaten werkt, variërend van je telefoon, pc en tablets. Het kan ook worden gebruikt om overal toegang te krijgen tot uw bestanden. Er zijn veel functies die Office 365 de beste online tool voor het bewerken van documenten maken die u ooit nodig hebt. Laten we een aantal van hen bekijken.

Meerdere gebruikers een enkel document te bewerken op hetzelfde moment: Een enkel document kan tegelijkertijd in Office 365 door uw hele team worden bewerkt. Wanneer uw bestand door uzelf wordt bewerkt, ziet u dat het document verandert overeenkomstig de bewerkingen die anderen in uw document aanbrengen.

Chatten tijdens het werken: er is een knop ‘Chatten’ waarmee je Skype kunt gebruiken met je vrienden terwijl je je document bewerkt. De chat wordt voortgezet, zelfs als u Office 365-apps sluit.

Koppelingsbijlagen: u kunt een koppeling naar het document verzenden in plaats van het hele document in Office 365 te verzenden. Deze zijn voordelig in grote bedrijven. U kunt bewerkingsrechten toewijzen voordat u de link verzendt.

Knop e-mail pagina: u kunt automatisch vergaderingsgegevens van uw agenda toevoegen aan uw notities in Office 365. Vervolgens kunt u de notities naar uw team e-mailen met behulp van de knop “E-mailpagina”.

Lasso selecteren: hiermee kunt u krabbels naar tekst en tekeningen converteren met behulp van deze optie. U kunt het bewerken of de optie “Inkt naar tekst” of “Wiskunde” gebruiken om de krabbels in gewone tekst en cijfers te veranderen.

Wanorde: de Microsoft-versie van de nieuwe gebruikersinterface van Gmail is ‘rommel’. Het lijkt erop dat Microsoft prioriteit geeft aan uw berichten op basis van uw selectie.

Vermogen Kaart: de nieuwste versie van Excel bevat een coole nieuwe functie, de Power Map. Het helpt bij het omzetten van rijen met gegevens in afbeeldingen. De kracht van Excel is hoe gemakkelijk het gegevens omzet in diagrammen. Met de nieuwste versie is deze functie beter geworden.

Snelle analyse: al uw gegevens worden verzameld en weergegeven in de vorm van lijnen, balken, grafieken, enz. Met behulp van deze functie.

Flash Fill: Flash Fill controleert wat u aan het doen bent en helpt u met perfecte suggesties waardoor uw werk eenvoudiger wordt.

Opslaan als PDF: u kunt ook een Word-bestand opslaan als een PDF (klik op Bestand> Exporteren> PDF / XPS maken) of sla slechts een deel van een bestand op als PDF (selecteer een paginabereik). En u kunt de PDF ook met een wachtwoord beveiligen.

Conclusie:

Microsoft heeft alle noodzakelijke dingen in huis om uw Outlook-gegevens en -communicatie veilig te houden met zijn nieuwe Office 365. Waarom wachten? Upgrade uw Outlook naar nieuwe Office 365! Remo Outlook Backup en Migrate helpen u eenvoudig over te zetten & migreren Outlook gegevens naar nieuwe versie – Outlook 365. Het is slechts een paar stappen proces! Upgrade nu uw Outlook en geniet van Office 365-functies.

 

10 Beste Functies van Office 365 was last modified: december 9th, 2019 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*