Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

10 Makkelijke Tips om Externe Harde Schijven te Beschermen van Mislukkingen

“Externe harde schijf stopte plotseling met werken”, de regel zelf is zo eng, wat me doet denken aan veel gegevens die op mijn externe harde schijf zijn opgeslagen. Echt schrikken toch? Als dat zo is, zorg dan een beetje voor uw externe harde schijf en zorg ervoor dat deze niet defect raakt. Hier heb ik enkele eenvoudige technieken opgesomd die u kunnen helpen bij het verlengen van de levensduur van de externe harde schijf.

Voorzichtigheid : Wanneer de harde schijf niet meer werkt, kom dan niet tot de conclusie dat deze defect is. Controleer eerst of de USB-kabel goed is aangesloten of niet. Zo niet, sluit het dan goed aan.Beschermen mislukkingen schijf

Tip 1: Vermijd fysieke schade

Er zijn enkele fysieke factoren die leiden tot uitval van de externe harde schijf, zoals stof, brand, stroomschommelingen, enz. Ik weet dat het moeilijk is om voor deze dingen te zorgen, maar je moet voorzichtig zijn en goed voor je schijf zorgen om te voorkomen dat het misgaat.

Tip 2: Bewaak de gezondheid van de externe harde schijf

U kunt de gezondheid van uw harde schijf in de gaten houden met Chkdsk en S.M. A.R.T.-programma’s. Als u problemen aantreft, kunt u deze gemakkelijk ter plekke oplossen en zo een storing van de harde schijf voorkomen.Loskoppelen externe harde schijf

Tip 3: Overbelast uw externe harde schijf niet

Vul uw externe harde schijf niet met ongewenste gegevens. Verwijder ongewenste bestanden omdat het de slijtage vermindert die het krijgt als het te vol is. Als u geen bestanden wilt verwijderen, comprimeert u deze om ruimte vrij te maken op uw externe HDD.

Tip 4: Breekbaar

Gooi het niet zomaar ergens weg, want het bevat uw belangrijke gegevens. Externe HDD moet met meer zorg worden behandeld. Zorg ervoor dat je het op een goede plek hebt bewaard. Wanneer u het van de ene naar de andere plaats draagt, wikkel het dan in een gewatteerde doos.Externe harde schijf te beschermen.

Tip 5: Kies Externe HDD Surface zorgvuldig

Externe harde schijf moet op een vlakke, vlakke en slipvrije ondergrond worden geplaatst. Elke fysieke schade aan de externe harde schijf kan leiden tot storingen.

Tip 6: speel niet met USB-plug

USB-kabel moet voorzichtig van de kabelconnector worden verwijderd. Als u het abrupt van de connector trekt, kan de connector beschadigd raken. Controleer ook of de USB-connector beschadigd is of niet. Gebruik de USB-connector niet als deze is beschadigd.

Tip 7: defragmenteer de schijf regelmatig

Defragmenteer af en toe uw harde schijf om deze te beveiligen tegen storingen.

Tip 8: Oververhitting voorkomen

Continu draaien produceert veel warmte op de externe harde schijf, wat er niet goed voor is. Stel dus de spin-down in om het warmteprobleem op de externe schijf te beheren.

Tip 9: Stop abrupt met het loskoppelen van de externe harde schijf

Gebruik tijdens het verwijderen van de externe harde schijf van de computer “Safely Remove Hardware and Eject Media” optie, in plaats van het er gewoon uit te trekken. Dit verkleint de kans op beschadiging van de externe schijf, wat uiteindelijk resulteert in een storing.

Extra informatie:

Wanneer de externe harde schijf beschadigd raakt als gevolg van abrupte verwijdering, kan de volgende keer dat u de plug-in gebruikt, een fout worden weergegeven waarin staat dat “USB-station niet is geformatteerd; Wil je het nu formatteren?” In dergelijke gevallen moet u de schijf formatteren om deze opnieuw te kunnen gebruiken. Als u geen gegevensback-up had, kunt u gewoon herstelsoftware gebruiken en restore data from formatted external hard drive binnen enkele minuten. Dus uw externe harde schijf is veilig en uw gegevens ook.

Tip 10: Weg met slechte sectoren

Een te groot aantal beschadigde sectoren op de externe harde schijf leidt tot schijfstoringen. Gebruik daarom de ingebouwde tool van Windows om de slechte sectoren te repareren en de levensduur van de externe schijf te verlengen.

Onthouden!!!

Foutbericht over bestandscorruptie, verdwijnende bestanden van de schijf, zeer lage overdrachtssnelheid, enz. Als u deze tekens tegenkomt, geeft dit aan dat uw externe schijf op het punt staat te falen. Maak daarom een back-up van uw schijf voordat het te laat is.

Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 85

Geef een reactie