25 Beste Plugins en Add-ins voor Microsoft Outlook

Zo nu en dan moeten we onze Outlook-ervaring voor ons gemak optimaliseren. Het komt niet alleen met vooruitzichten, maar met alle websites die we gebruiken. We willen de manier modelleren waarop we de website volgens ons gebruiken. En hier komt de behoefte aan plug-ins en invoegtoepassingen. We hebben de mogelijkheden en behoeften van veelvoorkomende Outlook-gebruikers verkend en 25 MS Outlook-plug-ins en invoegtoepassingen aangemeld.

Een plug-in of invoegtoepassing verbetert de manier waarop we de website gebruiken.

Dus als u de behoefte voelt om een plug-in in uw Outlook te installeren, zal deze lijst u helpen. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan plug-ins en invoegtoepassingen uit de kantoorwinkel en andere bronnen. De behoefte om de conventionele manier om uw e-mail te gebruiken te moduleren heeft een aantal mensen ertoe gebracht om ondersteunende plug-ins voor ons te ontwikkelen. Het internet is gevuld met zoveel handige plug-ins en invoegtoepassingen voor u.

Beroemde interactieve invoegtoepassingen voor Outlook

 1. Zoeken Maps – Deze invoegtoepassing is een ingebouwde kaart voor uw e-mailaccount. Hiermee krijgt u alle functies van een kaart in uw Outlook. Deze kaart in uw Outlook geeft u een routebeschrijving voor uw reis, inclusief de geschatte tijd van uw reis. Het is geïntegreerd met de interface en het is dus gemakkelijk en handig om samen met uw e-mails te gebruiken.
 2. Code Two Catman – De code twee Catman is een interessante invoegtoepassing in de Outlook. Deze applicatie is geschikt voor de mensen die regelmatig contact hebben met hun collega’s of collega’s. Deze invoegtoepassing biedt een gecentraliseerd beheer voor het beheer van verschillende categorieën in uw Outlook. Met een configuratie in bestanden kunnen de andere mensen, zoals je vrienden en kantoormembers, hieraan bijdragen. Dit kan in verschillende categorieën worden gedaan volgens de groepen. Dit is als werken aan een cloud-gebaseerd systeem met uw kantoorgenoten.
 3. Geavanceerde beveiliging – De veiligheid van onze e-mails staat voor ons altijd voorop. En met de geboden functies kunnen we de e-mails over het algemeen beveiligen. Maar dit geeft je uiteindelijk zoveel beveiligingswaarschuwingen dat het soms vervelend kan zijn. Om de complexiteit van beveiligingsmeldingen te voorkomen, wordt de geavanceerde beveiligings-invoegtoepassing gemaakt. Hiermee kunt u de controle krijgen over alle beveiligingsgerelateerde meldingen en beperkingen. Dit voert alle taken uit, samen met het handhaven van de veiligheid van uw e-mails.
 4. PocketKnife Peek – Deze add-in fungeert gewoon als een zakmes voor uw Outlook. Voor alle inkomende e-mails scant deze invoegtoepassing ze zonder ze te openen. Het werkt prima en kan worden gebruikt om een ​​spamvrije mailbox te onderhouden.
 5. Genius Connect – Hiermee worden uw Outlook-mappen gesynchroniseerd met een SQL-database. Dit is een geweldig hulpprogramma voor gebruikers die een techneut zijn en graag in de database willen werken om e-mail gemakkelijker te kunnen gebruiken.
 6. Outlook op het bureaublad – Een offline toegang tot veel van de functies van Outlook ziet eruit als een voordeel voor ons allemaal. Deze tool biedt u enkele offline functies van Outlook op uw computer. Sommige van de nuttige componenten van Outlook zoals agenda kunnen zeer nuttig zijn als u geen internettoegang hebt.
 7. Tijdzone van de afzender – Als u werkt met mensen die in het buitenland wonen of in een andere tijdzone dan u. Deze invoegtoepassing moet zijn plaats vinden in een hoek van uw Outlook. Hiermee kunt u verschillende tijdzones in uw mailbox bijhouden. Dit zal u helpen voorkomen dat u de e-mails op een vreemde tijd naar uw buitenlandse contacten stuurt. Hiermee kunt u ook het gemak van uw contacten evalueren.
 8. Advanced Folder Watch – Deze applicatie is erg handig voor iedereen. Het helpt bij het organiseren van alle e-mailrespons van Outlook volgens uw opdracht. U hoeft alleen maar de criteria in te stellen en het sleutelwoord te noemen, de tool zal al uw nieuwe e-mails daarop afstemmen, groeperen en categoriseren.
 9. Taglocity – Deze invoegtoepassing is een van de handigste en meest interactieve hulpmiddelen die in Outlook worden gebruikt. Hiermee kunt u uw nieuwe berichten, taken, agenda’s, enzovoort labelen. U kunt een goed georganiseerde en getagde inbox hebben om van te genieten met Taglocity
 10. MailWasher – Deze tool is erg handig om spam-berichten te vermijden. Met MailWasher kunt u uw berichten daadwerkelijk bekijken zonder ze te downloaden. Hiermee kunt u een veilige afstand houden tot spam, virussen en malware. Het is gratis beschikbaar voor Outlook-gebruikers en beschermt de computer tegen gevaarlijke e-mails.

Outlook-invoegtoepassingen voor betere efficiëntie en beveiliging

Hier is een lijst van de invoegtoepassingen van Outlook die u zullen helpen de efficiëntie en productiviteit te verbeteren terwijl u uw mailbox veilig gebruikt:

 1. Email Sync – Dit is ontworpen door mail2cloud en helpt bij het synchroniseren van de e-mails. Hiermee kunt u uw e-mail synchroniseren met uw cloudopslag. Het kan een archiveringsprogramma worden genoemd, omdat u de bestanden eenvoudig naar de gewenste locatie kunt slepen en het u e-mail gemakkelijk van de ene naar de andere locatie zal kopiëren.
 2. Eenvoudig bestand – Als u een chaotische e-mail box met veel mappen hebt en u bent niet in staat om ze duidelijk te onthouden. Dit is de juiste tool voor jou. Er worden suggesties gedaan voor het plaatsen van nieuwe e-mail in uw verschillende mappen, het helpt ook om een ​​e-mail naar een taak te converteren.
 3. Polite Mail – De invoegtoepassing is net zo interessant als de naam. Dit helpt u bij het beheren, volgen, segmenteren en maken van sjablonen. Het is een geweldige applicatie voor e-mailmarketing. U kunt de e-mails testen en wijzigingen aanbrengen met HTML-bewerking. Dit is zeker een zeer nuttige en efficiënte invoegtoepassing voor een groot aantal mensen in verband met marketing en digitale mailing.
 4. Duplicate Email Remover – De invoegtoepassing is erg handig voor mensen die niet in staat zijn om zoveel e-mails te onderscheiden. Dit is een geweldige app voor hen. Dit helpt bij het volgen van de mails met dezelfde inhoud en verwijdert ze. Op deze manier kunt u wat ruimte op uw computer besparen. Het verwijderen van vuilnismeldingen uit je mailbox is altijd goed voor je mailervaring.
 5. Afdruktools voor Outlook – Met deze invoegtoepassing kunt u rechtstreeks de inkomende en uitgaande e-mails afdrukken. Afgezien van dit, kan de tool ook sommige van de andere secties zoals taak en herinneringen afdrukken. Het is een geweldige add-in van Outlook, omdat dit een van de vaak benodigde hulpprogramma’s is voor e-mailen. Het is met name handig voor het factuurproces.
 6. Verzend veilig – De e-mailencryptie is een van de belangrijkste benodigdheden voor het gebruik van e-mails tegenwoordig. Met behulp van codering worden uw e-mails beveiligd tegen andere kwaadwillende personen die mogelijk uw gevoelige informatie willen lezen.
 7. Outlook repareren – De Outlook-fix is ​​een van de add-ins die je alleen had wanneer dat nodig was. Dit helpt bij het verwijderen van de bestanden die zijn verwijderd of verloren. Het kan ook de beschadigde bestanden repareren. Dit werkt voor e-mails, taken, kalenders, bijlagen. Outlook-fix kan gegevens herstellen met de gebruiker om de tool aan te passen. Dit is een van de mooiste tools en werkt op alle versies van Outlook.

Lees ook: leren hoe te repareren en herstellen van ontbrekende e-mails in slechts een paar minuten met e-mailhersteltool.

 1. Auto BCC/CC – Met deze invoegtoepassing kunt u regels maken voor het automatisch toevoegen van BCC en CC aan uw e-mails. Als u regelmatig belangrijke e-mails naar mensen stuurt en de identiteit van de ontvanger wilt verbergen, is dit de tool voor u.
 2. Patiëntinformatie Beheer – De patiëntinformatie in medische zorgeenheden is een van de meest vertrouwelijke informatie. Deze invoegtoepassing helpt bij het maken van aangepaste velden zoals een medische conditie en afspraken enz. Het biedt de mogelijkheid om de patiëntinformatie op Windows te bewaren en te beveiligen.
 3. Verplaats & verwijder Watchdog – Nadat je per ongeluk iets hebt verwijderd, moet je het mogelijk terughalen. Als u een outlook-gebruiker bent, kunt u voorkomen dat u een dergelijke fout maakt. De MDW-invoegtoepassing vraagt u een pop-up, elke keer dat u een bestand verwijdert. Deze tool waarschuwt u ook voor acties die mogelijk schadelijk zijn.

Betere connectiviteit met plug-ins voor uw Outlook

De plug-ins helpen u een betere gebruikerservaring met uw Outlook te hebben. Ze helpen u ook om een ​​betere connectiviteit te maken met andere platforms en apparaten. Hier is een lijst met dergelijke plug-ins die het nuttigst zijn om een ​​betere gebruikerservaring te creëren:

 1. Outlook Social Connector – Deze plug-in is handig bij het maken van een beter contactbeheer en informatiestroom. Deze tool is best interessant omdat het werkt met Facebook om alle foto’s van je vrienden te verzamelen en ze op de contactlijst van je mailbox te plaatsen.
 2. Evernote – Voor alle e-mails die een goede brief, herinnering en notities maken, is deze plug-in best handig. Met behulp van Evernote kunt u al uw e-mails goed ordenen als notities. Dit helpt bij het organiseren en archiveren van al uw e-mails.
 3. Skype Toolbar – bijna alles wat je hebt tijdens het gebruik van skype op Windows, je kunt ze ook in Outlook hebben. Met deze Outlook-plug-in voert u de telefoontjes en skype-oproepen uit naar uw contacten.
 4. Microsoft SMS – Dit brengt Outlook-berichten naar uw mobiele telefoon. U kunt een sms verzenden naar uw Outlook-e-mail met uw mobiele telefoon. U kunt uw groep berichten sturen en de e-mails opslaan als e-mailconcepten. Het werkt op Outlook 2010 en eerdere versies.
 5. OutTwit – Zoals de naam aangeeft, kun je tweeten vanuit je mailbox. Met deze plug-in kunt u uw status op Twitter bijwerken vanuit Outlook. Met OutTwit kunt u de tweets opslaan als e-mails en ook Twitter-updates ontvangen.

De efficiëntie in de Outlook-ervaring is erg belangrijk voor iedereen. Afgezien daarvan is er een beveiligingsprobleem voor alle Outlook-gebruikers. Er is een dreiging van malware om e-mails te spammen die je via je mailbox kunnen bereiken.

 

25 Beste Plugins en Add-ins voor Microsoft Outlook was last modified: December 5th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*