25 Beste Plugins en Add-ins voor Microsoft Outlook

11 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Zo nu en dan moeten we onze Outlook-ervaring optimaliseren voor ons gemak. Het komt niet alleen uit met Outlook, maar met alle websites die we gebruiken. We willen de manier waarop we de website gebruiken moduleren naar onszelf. En hier komt de behoefte aan plug-ins en add-ins. We hebben de mogelijkheden en behoeften van de gewone Outlook-gebruiker onderzocht en 25 MS Outlook-plug-ins en add-ins ingeschakeld.Add ins microsoft outlook

Een plug-in of invoegtoepassing verbetert de manier waarop we de website gebruiken.

Dus als u de behoefte voelt om een plug-in in uw Outlook te installeren, zal deze lijst u helpen. U kunt kiezen uit een breed scala aan plug-ins en add-ins uit de kantoorwinkel en andere bronnen. De noodzaak om de conventionele manier van gebruik van uw e-mail te moduleren, heeft ertoe geleid dat een aantal mensen ondersteunende plug-ins voor ons hebben ontwikkeld. Het internet staat vol met zoveel handige plug-ins en invoegtoepassingen voor jou.Plug in Outlook

Beroemde interactieve invoegtoepassingen voor Outlook

 1. Zoeken Maps – Deze invoegtoepassing is een ingebouwde kaart voor uw e-mailaccount. Dit biedt u alle functies van een kaart in uw Outlook. Deze kaart in uw Outlook geeft u routebeschrijvingen voor uw reis, inclusief de geschatte tijd van uw reis. Het is geïntegreerd met de interface en is dus gemakkelijk en handig om samen met uw e-mails te gebruiken.Add ons Outlook
 2. Code Two Catman – De code twee Catman is een interessante invoegtoepassing in Outlook. Deze applicatie is geschikt voor mensen die regelmatig contact hebben met hun kantoorgenoten of collega's. Deze invoegtoepassing biedt gecentraliseerd beheer voor verschillende categorieën in uw Outlook. Met een configuratie in bestanden kunnen de andere mensen, zoals je vrienden en kantoorgenoten, eraan bijdragen. Dit kan in verschillende categorieën volgens de groepen. Dit is alsof je met je kantoorgenoten aan een cloudgebaseerd systeem werkt
 3. Geavanceerde beveiliging - De veiligheid van onze e-mails is altijd van het grootste belang voor ons. En met de geboden functies kunnen we de e-mails over het algemeen beveiligen. Maar dit geeft je uiteindelijk zoveel beveiligingswaarschuwingen dat het soms vervelend kan zijn. Om de complexiteit van beveiligingswaarschuwingen te voorkomen, is er een geavanceerde beveiligingsinvoegtoepassing gemaakt. Dit stelt u in staat om controle te krijgen over alle beveiligingsgerelateerde waarschuwingen en beperkingen. Dit voert alle taken uit samen met het handhaven van de veiligheid van uw e-mails.Mail outlook terughalen.
 4. PocketKnife Peek - Deze add-in fungeert gewoon als een zakmes voor je Outlook. Voor alle inkomende e-mails scant deze invoegtoepassing ze zonder ze te openen. Het werkt geweldig en kan worden gebruikt om een spamvrije mailbox te behouden.
 5. Genius Connect - Hiermee worden uw Outlook-mappen gesynchroniseerd met een SQL-database. Dit is een geweldig hulpprogramma voor gebruikers die een techneut zijn en graag in de database werken om het gebruik van e-mail te vergemakkelijken.
 6. Outlook op het bureaublad - Een offline toegang tot veel van de functies van Outlook lijkt een voordeel voor ons allemaal. Deze tool biedt u enkele offline functies van Outlook op uw computer. Sommige van de handige onderdelen van Outlook, zoals agenda, kunnen erg handig zijn als u geen internettoegang hebt.
 7. Tijdzone van de afzender - Als u werkt met mensen die in het buitenland of in een andere tijdzone wonen dan u. Deze invoegtoepassing zou zijn plaats moeten vinden in een hoek van uw Outlook. Hiermee kunt u verschillende tijdzones op uw mailbox bijhouden. Zo voorkom je dat je de e-mails op een vreemd moment naar je buitenlandse contacten stuurt. Hiermee kunt u ook het gemak van uw contacten evalueren.
 8. Advanced Folder Watch - Deze applicatie is erg handig voor iedereen. Het helpt bij het organiseren van alle Outlook-e-mailreacties volgens uw opdracht. U hoeft alleen de criteria in te stellen en het trefwoord te vermelden dat de tool zal afstemmen, groeperen en categoriseren van al uw nieuwe e-mails dienovereenkomstig.
 9. Taglocity - Deze invoegtoepassing is een van de handigste en meest interactieve hulpmiddelen die in Outlook kunnen worden gebruikt. Hiermee kunt u uw nieuwe berichten, taken, agenda's enz. taggen. U kunt een goed georganiseerde en getagde inbox hebben om van te genieten met Taglocity.
 10. MailWasher - Deze tool is erg handig bij het vermijden van spamberichten. Met MailWasher kunt u uw berichten daadwerkelijk bekijken zonder ze te downloaden. Hierdoor kunt u op veilige afstand blijven van spam, virussen en malware. Het is gratis beschikbaar voor Outlook-gebruikers en beschermt de computer tegen gevaarlijke e-mails.

Outlook-invoegtoepassingen voor betere efficiëntie en beveiliging

Hier is een lijst van de Outlook-invoegtoepassingen waarmee u de efficiëntie en productiviteit kunt verbeteren terwijl u uw mailbox veilig gebruikt:

 1. Email Sync - Dit is ontworpen door de mail2cloud en helpt bij het synchroniseren van de e-mails. Hiermee kunt u uw e-mail synchroniseren met al uw cloudopslag. Het kan een archiveringstool worden genoemd, omdat u de bestanden gewoon naar de gewenste locatie kunt slepen en uw e-mail gemakkelijk van de ene naar de andere locatie zal kopiëren.
 2. Eenvoudig bestand - Als je een chaotische e-mailbox hebt met veel mappen en je kunt ze niet duidelijk onthouden. Dit is het juiste hulpmiddel voor u. Het doet suggesties voor het plaatsen van nieuwe e-mail in uw verschillende mappen, het helpt ook om een e-mail naar een taak te converteren.
 3. Polite Mail - De invoegtoepassing is net zo interessant als zijn naam. Dit helpt u bij het beheren, volgen, segmenteren en maken van sjablonen. Het is een geweldige applicatie voor e-mailmarketing. U kunt de e-mails testen en wijzigingen aanbrengen met de HTML-editor. Dit is zeker een zeer nuttige en efficiënte invoegtoepassing voor een groot aantal mensen die te maken hebben met marketing en digitale mailing.
 4. Duplicate Email Remover - De invoegtoepassing is erg handig voor mensen die geen onderscheid kunnen maken tussen zoveel e-mails. Dit is een geweldige app voor hen. Dit helpt bij het volgen van de e-mails met dezelfde inhoud en verwijdert ze. Op deze manier kunt u wat ruimte op uw computer besparen. Het verwijderen van afval-e-mails uit uw mailbox is altijd goed voor uw mailing-ervaring.
 5. Afdruktools voor Outlook - Met deze invoegtoepassing kunt u de inkomende en uitgaande e-mails direct afdrukken. Afgezien hiervan kan de tool ook enkele van de andere secties afdrukken, zoals taken en herinneringen. Het is een geweldige invoegtoepassing van Outlook, omdat dit een van de vaak benodigde hulpprogramma's is bij e-mailen. Het is met name handig voor het factuurproces.
 6. Verzend veilig - E-mailversleuteling is tegenwoordig een van de belangrijkste vereisten voor het gebruik van e-mail. Met behulp van codering worden uw e-mails beveiligd tegen andere kwaadwillenden die uw gevoelige informatie mogelijk willen lezen.
 7. Outlook repareren - De Outlook-fix is een van de invoegtoepassingen die u alleen wilt hebben als het nodig is. Dit helpt bij het ongedaan maken van de verwijdering van bestanden die zijn verwijderd of verloren zijn gegaan. Het kan ook de beschadigde bestanden repareren. Dit werkt voor e-mails, taken, agenda's, bijlagen. Outlook fix kan gegevens herstellen met de gebruiker kan de tool aanpassen. Dit is een van de leukste tools en werkt op alle versies van Outlook.
 • Auto BCC/CC – Deze invoegtoepassing helpt u bij het maken van regels voor het automatisch toevoegen van BCC en CC aan uw e-mails. Als u regelmatig belangrijke e-mails naar mensen verzendt en de identiteit van de ontvanger wilt verbergen, is dit de tool voor u.
 • Patiëntinformatie Beheer - De patiëntinformatie op medische zorgafdelingen is een van de meest vertrouwelijke informatie. Deze invoegtoepassing helpt bij het maken van aangepaste velden, zoals een medische aandoening en afspraken, enz. Het biedt de mogelijkheid om de patiëntinformatie op Windows te bewaren en veilig te houden.
 • Verplaats & verwijder Watchdog - Nadat u per ongeluk iets hebt verwijderd, moet u het mogelijk terughalen. Als u een Outlook-gebruiker bent, kunt u voorkomen dat u een dergelijke fout maakt. De MDW-invoegtoepassing vraagt u elke keer dat u een bestand verwijdert, een pop-up. Deze tool waarschuwt u ook voor elke actie die mogelijk schadelijk kan zijn.

Betere connectiviteit met plug-ins voor uw Outlook

De plug-ins helpen u een betere gebruikerservaring met uw Outlook te hebben. Ze helpen je ook om betere connectiviteit te maken met andere platforms en apparaten. Hier is een lijst van dergelijke plug-ins die het meest nuttig zijn om een betere gebruikerservaring te creëren:

 1. Outlook Social Connector - Deze plug-in is nuttig bij het maken van een beter contactbeheer en een betere informatiestroom. Deze tool is best interessant omdat het met Facebook werkt om alle foto's van je vrienden te krijgen en ze op de contactenlijst van je mailbox te plaatsen
 2. Evernote - Voor alle e-mails die een goede brief, herinnering en notities maken, is deze plug-in best handig. Met behulp van Evernote kunt u al uw e-mails goed ordenen als notities. Dit helpt bij het organiseren en archiveren van al uw e-mails.
 3. Skype Toolbar - bijna alles wat je hebt tijdens het gebruik van Skype op Windows, kun je ze ook in Outlook hebben. Met deze Outlook-plug-in kunt u bellen en skypen naar uw contacten.
 4. Microsoft SMS - Dit brengt Outlook-berichten naar uw mobiele telefoon. U kunt met uw mobiele telefoon een sms naar uw Outlook-e-mail sturen. U kunt uw groep berichten sturen en de e-mails opslaan als e-mailconcepten. Het werkt op Outlook 2010 en eerdere versies.
 5. OutTwit - Zoals de naam al aangeeft, kun je tweeten vanuit je mailbox. Met deze plug-in kunt u uw status op Twitter bijwerken vanuit Outlook. Met OutTwit kun je de tweets opslaan als e-mails en ook Twitter-updates ontvangen..

De efficiëntie in de Outlook-ervaring is voor iedereen erg belangrijk. Afgezien daarvan is er een beveiligingsprobleem voor alle Outlook-gebruikers. Er is een dreiging van malware voor spam-e-mails die u via uw mailbox kunnen bereiken.

About the Author: Remo Software