3 Verschillende Manieren te 7 Zip Bestanden Openen

5 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Zip-bestanden zijn de meest gebruikelijke manier om bestanden in gecomprimeerde vorm over te brengen en te bewaren. Er zijn een aantal bestandsindelingen om een gecomprimeerd archiefbestand te maken. Bestandsextensies zoals ZIP, RAR, 7Z zijn veel gebruikte archieftypen. Deze indelingen worden grotendeels gebruikt om een gecomprimeerd bestandsarchief te maken. Hieruit volgen 3 verschillende manieren te 7 Zip bestanden openen.

De 7 Zip-bestanden zijn gecomprimeerde archiefbestanden met een extensie van het .7z bestand. deze worden gemaakt met een open source-software die bekend staat als 7-Zip. Veel van de gecomprimeerde bestanden gebruiken deze compressiemethode om bestanden te bewaren. Het openen van een gecomprimeerd bestand met de extensie 7 Z is vrij eenvoudig, voor zover je het zorgvuldig doet. Deze archieven kunnen beschadigd raken door een reden zoals onjuiste overdracht, onjuiste compressie of het gebruik van een gebrekkige software om de bestanden te openen. Deze bestanden moeten zijn repareren beschadigde of kapotte 7zip-bestanden met behulp van een externe tool om zip-bestanden te repareren.

De 7 Zip-bestanden zijn gemaakt om een compressiearchief zonder verlies te maken. Het blijft in sommige opzichten achter bij de andere compressie-indelingen, maar het wordt zeker gebruikt om de compressiekwaliteit te behouden.

7 Zip Website voor Windows

Voor Windows-gebruikers is het bijna vrij om de 7z-archiefbestanden te unzippen. De eenvoudigste manier is het gebruik van de open source 7 Zip-website. Deze bestanden zijn een gecomprimeerd archieftype en de inhoud is ontoegankelijk totdat deze wordt uitgepakt. De extractiemethode hier zou het gebruik van de website zijn om de gecomprimeerde bestanden te unzippen. het is een gratis en open bron voor Windows-gebruikers.

1 - Ga naar de 7 Zip-website - 7-zip.org en ga naar het downloadtabblad.

2 - Zoek naar het relevante bestand uit de tabel - De tabel bestaat uit een downloadkoppeling met het bestandstype en besturingssysteem, selecteer de link die voor u geschikt is.

3 - Selecteer de locatie opslaan en klik op "Opslaan".

4 - Open het bestand 7-zip.exe en klik op "Uitvoeren".

5 - Open het 7 Zip-bestand dat u wilt openen en blader door de inhoud van het 7-zip-venster.

6 - selecteer het bestand en klik op "Extract"

7 - Om de locatie in te stellen, drukt u op de [...] knop en vervolgens op "OK".

Hiermee worden de bestanden uitgepakt in de aangewezen map. Nu hebt u alle toegang tot de gecomprimeerde bestanden.

Wat Is Een 7z Bestand?

Er zijn andere hulpmiddelen die u op vensters kunt gebruiken voor het uitpakken van 7 Zip-bestanden. WinZip voor Windows is zo'n geweldig hulpmiddel om de taak uit te voeren. Het helpt bij het extraheren van het gecomprimeerde bestand .7z op Windows. het gebruik van deze tool is vrij eenvoudig, omdat je het op de meeste computers kunt vinden.

De 7 Z-bestanden worden gecomprimeerd voor een overdracht van bestanden zonder verlies van bestanden of gewoon om het laag te houden. De WinZip is een van de handigste manieren om alle gearchiveerde gecomprimeerde bestanden uit te pakken.

1 - Downloaden de WinZip-tool van winzip.com op uw Windows.

2 - Klik op downloaden en stel het downloadpad voor WinZip-installatieprogramma in

3 - Voer de installatie uit en open het WinZip-gereedschap.

4 - Open het 7Z bestand in weergave op het WinZip-venster

5 - Klik op de optie "1-klik op unzippen" in de menubalk bovenaan het venster.

6 - Klik op "Uitpakken naar pc of cloud" en selecteer de locatie.

7 - Klik op "Unzip" om 7z bestand uitpakken naar de bestemming.

De WinZip is erg handig en je kunt het als proef gratis gebruiken. De WinZip-tool is eigenlijk een betaalde tool, maar je kunt er een proefperiode van 30 dagen van maken.

Extraheer 7zip op Mac

De 7 Zip bestanden kunnen ook gemakkelijk worden geopend op Mac OS. Je kunt de .7z-bestanden eenvoudig uitpakken op je Mac-systeem met behulp van Unarchiver. Gebruikers kunnen deze applicatie vinden in de App Store voor je Mac. En gebruik deze tool om toegang te krijgen tot de 7z gecomprimeerde bestanden.

1 - Zoek naar "Unarchiver" in uw App Store en klik op "Get"

2 - Klik op "Installeren" om de app op uw Mac-computer te openen. Om dit goed te doen, volgt u de instructies op het installatiescherm op de voet.

3 - Start Unarchiver en zoek het archieftype dat de bijbehorende bestanden vertelt.

4 - Selecteer 7-Zip-archief in de lijst Bestandsindeling.

5 - Ga naar het extractietabblad en selecteer "Vraag om een ​​doelmap" in de vervolgkeuzelijst.

6 - Klik op het zipbestand 7 om toegang te krijgen tot de doelmap en de doelmap in het pop-upvenster in te stellen.

7 - Klik op "Uitpakken" om de gewenste bestanden vanuit de doelmap te openen.

Je hebt toegang tot elk van de 7 zip-bestanden op je Mac met behulp van Unarchiver. Dit extraheert de .7z extensiebestanden met verliesloze compressie.

Zo krijg je deze drie eenvoudige manieren om toegang te krijgen tot je 7zip-bestanden. Er zijn nog andere opties en hulpmiddelen om 7z bestand openen, maar deze drie aangeworven methoden zijn het gemakkelijkst.

About the Author: Remo Software