3 Snelle Manieren om iTunes Verwijderde Muziek Terughalen

Muziek verliezen op iTunes komt veel voor, wat de meeste gebruikers ervaren. Wanneer u iTunes opent, merkt u mogelijk dat al uw nummers, albums of afspeellijsten zijn verwijderd of verloren zijn gegaan uit de iTunes-bibliotheek. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken!

De meeste gebruikers besteden hun tijd aan het streamen van favoriete muziek op de iPhone via Apple Music. Het verliezen van gekochte muziek van iTunes kan echter erg slecht zijn. Laten we eens kijken naar verschillende manieren om itunes verwijderde muziek terughalende iPod, iPhone of computer.

Hoe muziek van iTunes terughalen?

Afgezien van de iTunes-bibliotheek die informatie bevat om uw muziek te ordenen, heeft iTunes ook een mediamap met informatie over muziek, video's, boeken, podcasts, enz. Muziek, albums of nummers die u via iTunes hebt gekocht, zijn hier beschikbaar. Zelfs als u iTunes-muziek bent kwijtgeraakt, kunt u ze eenvoudig opnieuw downloaden vanuit de iTunes-applicatie.

De iTunes-bibliotheek bevat alleen de informatie over de muziekbestanden of afspeellijsten die u hebt gemaakt. Als u deze afspeellijsten kwijtraakt, is het onmogelijk om itunes-bibliotheek herstellen. De nummers die van iTunes en andere mediaplatforms naar Windows of Mac zijn gedownload, kunnen echter worden hersteld met Remo Recover-software.

Maak gebruik van Remo Recover-software voor het veilig verwijderde muziek terughalen iTunes uw Windows of Mac. Dit Mac Audio Herstel-tool is uitgerust met krachtige gegevensherstelprogramma's om alle formaten muziekbestanden die verloren of verwijderd zijn op een Windows- of Mac-computer te herstellen.

free-download-for-win free-download-for-mac

Methoden om itunes verwijderde muziek terughalen

Hier zijn de 3 snelle manieren om iTunes verwijderde muziek terughalen:

 1. Herstel muziek van de iTunes-applicatie
 2. iTunes muziek herstellen vanaf een back-up
 3. iTunes muziek herstellen met de iPhone

Vind ook: Hoe muziek herstellen op Mac en Windows met Remo Recover?

Methode 1: Verwijderde Muziek Terughalen Itunes

Als u een nieuwe computer hebt gekocht of muziekbestanden in de iTunes-bibliotheek bent kwijtgeraakt na het uitvoeren van bewerkingen zoals het bijwerken van het apparaat, enz. U kunt de iTunes-applicatie gebruiken om verwijderde muziek herstellen iTunes.

 1. Ga naar iTunes en klik op de iTunes store.
 2. Aan de rechterkant van het scherm, vindt u de Music kolom, waaronder het Purchases keuze.
 3. Nu vindt u al uw nummers of albums die u op iTunes hebt gekocht of gedownload op een specifiek iTunes-account.
 4. Nu kunt u afzonderlijke muziekbestanden downloaden die u terug wilt krijgen of u kunt alle beschikbare muziek op iTunes downloaden naar uw iTunes-bibliotheek.

Meestal ziet u de gekochte iTunes-muziekbestanden niet in uw iTunes- of Muziek-app. Dit kan te wijten zijn aan de verborgen iTunes-muziekbestanden. Volg in dergelijke gevallen de eenvoudige stappen om ze zichtbaar te maken;

Hoe iTunes-muziekbestanden zichtbaar te maken?

 1. Open iTunes toepassing
 2. Klik op de Store knop en kies View Account.
  (Opmerking: Mogelijk wordt u gevraagd om uw account te verifiëren)
 3. Op de Account Information venster, klik op Manage rechts van Hidden purchases.
 4. Nu, kunt u klikken op de Unhide knop onder het muziekbestand om het te herstellen in de iTunes Music Library.

Methode 2: Hoe iTunes muziek herstellen vanaf een back-up

Het is een goede gewoonte om regelmatig een back-up te maken van gegevens op een extern opslagapparaat. Als u uw iTunes-muziekbibliotheek bent kwijtgeraakt, volgt u deze eenvoudige stappen om iTunes muziek herstellen vanaf back-up.

 • Sluit de externe harde schijf met de back-up van iTunes-muziek aan op uw Mac of Windows.
 • Klik op My Computer (op Windows) of Finder (op Mac) om de externe harde schijf te openen.
 • Zoek de iTunes-map op de externe harde schijf, kopieer de map naar de standaardlocatie van iTunes op de computer
  (Opmerking: De standaardlocatie van iTunes op Windows is My music map en Music map op Mac).
 • Als er een oude bibliotheekmap bestaat, wordt u gevraagd deze te vervangen. Kopieer dus de inhoud van de bestaande map naar de nieuwe iTunes-map. Vervang het later door de nieuwe om te voorkomen dat u de oude iTunes-bibliotheek kwijtraakt.
 • Start nu iTunes terwijl u de shift-knop in Windows of de optieknop op Mac ingedrukt houdt, het zal u vragen om te kiezen tussen QuitCreate Library of Choose Library.
 • Klik op Choose library en selecteer de map die u zojuist van de externe harde schijf hebt gekopieerd.
 • Nu je de iTunes-muziekbibliotheek met succes hebt hersteld vanaf de back-up, kun je iTunes opnieuw opstarten en van de muziek genieten.

Methode 3: Verwijderde Muziek Terughalen Iphone/h2>
Als u een iPhone-gebruiker bent en iTunes op zowel computer als iPhone gebruikt. Dan is het eenvoudig dat u een back-up van de iTunes-muziekbibliotheek op uw iPhone hebt, zelfs als u deze op Windows of Mac bent kwijtgeraakt. Hier leest u hoe iTunes muziek herstellen met de iPhone

 • Verbind uw iPhone met de computer waarop u verwijderde muziek terughalen iTunes.
 • Nadat de verbinding is gelukt, geeft iTunes een melding om het apparaat te synchroniseren of opnieuw in te stellen.
  (Opmerking: Synchroniseer of configureer het apparaat niet opnieuw, want dan wordt alles op uw apparaat gewist).
 • Gebruik de optie Aankopen overzetten op uw iPhone om alles wat u nodig hebt om te herstellen naar de computer, te kopiëren.
  (Opmerking: Met de optie Aankopen overdragen kunt u alle gekochte items zoals liedjes, podcasts, enz. Naar andere compatibele apparaten overbrengen.)
 • Om dat te doen, ga naar File > Devices > Transfer Purchases from [device name].
 • U moet de aangesloten harde schijf of computer opnieuw autoriseren met iTunes om de inhoud op iTunes te kunnen afspelen.
 • Zodra u klaar bent met het overbrengen van alle gegevens van de iPhone naar de computer, kunt u de iPhone instellen om opnieuw met uw computer te synchroniseren.

Het iTunes muziek herstellen van de iPhone kan u alleen helpen de verloren iTunes-bibliotheek herstellen. Om alle andere muziekbestanden te herstellen die niet toegankelijk zijn vanaf de iPhone of back-up, hebt u betrouwbare software voor gegevensherstel nodig, zoals Remo Recover.Itunes bibliotheek herstellen windows.

Opmerking: Ongeacht de efficiëntie van Remo Hard Drive Recovery software, het werkt alleen als u iTunes-muziekbestanden bent kwijtgeraakt nadat u ze op Windows of Mac hebt opgeslagen.

Snelle notitie: iPhone en iPod Touch van de 5e generatie worden niet ondersteund.

Hoe iTunes verwijderde muziek terughalen met Remo Recover-software op Windows en Mac?

Gebruik Remo Recover, een gebruiksvriendelijke tool die is ontworpen om meer dan 300 bestandsindelingen te herstellen, zoals muziekbestanden, video's, Office-bestanden, foto's, onbewerkte afbeeldingen, enz. Inclusief verwijderd iTunes-back-upbestand. Remo Recover is compatibel met de nieuwste versies van Windows- en Mac-besturingssystemen, waaronder Windows 10 en macOS Catalina en macOS Big Sur.

Herstel muziekbestanden van Windows en Mac

 • Op Windows:

Download en installeer Remo Recover Windows en selecteer de Recover Partitions keuze. Kies nu de drive waarop u uw audiobestanden bent kwijtgeraakt of verwijderd, en klik op het Scan knop. Nadat het scanproces is voltooid, worden al uw verloren of verwijderde bestanden, inclusief iTunes-muziekbestanden, hersteld. Tenslotte, select de iTunes-muziekbestanden die u wilt herstellen en save ze naar elke gewenste locatie.

 • Op Mac:

Downloaden en installeer Remo Recover For Mac en selecteer het Recover Volumes/ Drives keuze. Klik op de Volumes Recovery optie en selecteer vervolgens de drive waar je hebt verloren of verwijderde uw muziekbestanden en klik op de Next knop. Selecteer de Advance scan optie en wacht tot het gegevensherstelproces is voltooid. Nu worden al uw verloren of verwijderde bestanden, inclusief iTunes-muziekbestanden, hersteld op Mac. Select de muziekbestanden die u wilt herstellen en save ze naar elke locatie naar keuze.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 410