3 Snelle Manieren om Verwijderde Muziek Terughalen iTunes

Muziek is de sterkste vorm van magie, ik wou dat je wat magie kende wanneer je je realiseert dat je iTunes-muziek verliest. Het proberen van iTunes-muziek herstellen vereist geen magie, dit artikel is goed gecompileerd met verschillende oplossingen om je iTunes-muziek te herstellen.

Het is een bekend feit dat iTunes een van de meest gebruikte muziekdiensten ter wereld is. Gebruikers spenderen elke maand honderden euro’s om te genieten van hun favoriete muziek. Als je echter muziek verliest van een iPod of computer, voel je je echt slecht. Laten we manieren zien om iTunes-muziek te herstellen die verloren is gegaan van de iPod of computer.

Wat is iTunes-bibliotheek en Hoe iTunes muziek terugzetten?

Afgezien van de iTunes-bibliotheek die informatie bevat om je muziek te ordenen, heeft iTunes ook een mediamap die de informatie bevat over muziek, video’s, boeken, podcasts, enz.

Nummers die je hebt gekocht bij iTunes zijn hier beschikbaar, zelfs als je iTunes-muziek bent verloren, kunnen ze opnieuw worden gedownload vanuit iTunes.

De iTunes-bibliotheek bevat alleen de informatie over de muziekbestanden of afspeellijsten die u hebt gemaakt. Als u deze afspeellijsten verliest, is het onmogelijk om iTunes-muziek te herstellen. De nummers die zijn gedownload van iTunes en andere platforms op de computer kunnen echter worden hersteld met Remo Recover, efficiënt gegevens herstel software.

Voor een snel herstel van uw verloren muziekbestanden op uw Apple-apparaten, maakt u gebruik van Remo Recover. Uitgerust met een krachtige scanengine, worden alle muziekbestanden die verloren zijn gegaan op uw iPod classic gevonden en opgehaald.

 

 

 

Er zijn drie manieren om iTunes-muziek op te halen, zoals hieronder vermeld:

 • Muziek herstellen vanaf een back-up
 • ITunes-muziek herstellen van de iPhone
 • Herstellende opgeslagen iTunes-muziek op de computer of iPod

Methode 1: Hoe iTunes-muziek te herstellen van reservekopie

Het is een goede gewoonte om regelmatig een back-up te maken van gegevens op een extern opslagapparaat. In het geval dat u uw iTunes-muziekbibliotheek verloren heeft, volgt u deze eenvoudige stappen om iTunes-muziek te herstellen van een back-up:

 • Sluit de externe harde schijf aan die de back-up van iTunes-muziek bevat.
 • Klik op My Computer (in Windows) of Finder (in mac) om de externe harde schijf te openen
 • Zoek de iTunes-map op vanaf de externe harde schijf, kopieer de map naar de standaardlocatie van iTunes op de computer
 • De standaardlocatie van iTunes op Windows is My Music map en Music map op mac
 • Als er een oude bibliotheekmap bestaat, wordt u gevraagd deze te vervangen. U kunt de inhoud van de bestaande map kopiëren naar de nieuwe map iTunes en deze later vervangen door de nieuwe om te voorkomen dat u de oude iTunes-bibliotheek verliest
 • Start nu iTunes met de Shift-knop in Windows of de keuzeknop in Mac, het vraagt je om te kiezen tussen QuitCreate Library of Choose Library
 • Klik op Choose Library en selecteer de map die u zojuist hebt gekopieerd van de externe harde schijf
 • Nu u met succes de iTunes-muziekbibliotheek van een back-up hebt hersteld, kunt u iTunes opnieuw starten en van de muziek genieten.

Methode 2: iTunes-muziek herstellen met de iPhone

Als u een iPhone-gebruiker bent die iTunes op zowel computer als telefoon gebruikt, is het eenvoudig dat u altijd een back-up van de iTunes-muziekbibliotheek op uw telefoon hebt, zelfs als u deze op uw computer bent kwijtgeraakt. Hier ziet u hoe u iTunes-muziek herstelt met de iPhone

 • Verbind je iPhone met de harde schijf waar je iTunes-muziek wilt herstellen
 • Nadat iTunes is aangemeld, wordt het apparaat opnieuw gesynchroniseerd of ingesteld om het apparaat opnieuw te synchroniseren of om het apparaat opnieuw in te stellen. Hierdoor wordt alles op uw apparaat gewist.
 • Gebruik de optie voor overdrachtsaankopen op je iPhone om alles te kopiëren wat je nodig hebt om te herstellen naar de computer
 • Met de optie Overboekingsaankopen kunt u alle gekochte items zoals nummers, podcasts enzovoort overbrengen naar andere compatibele apparaten. Daarnaar toe gaan File > Devices > Transfer Purchases from [device name]
 • U moet de verbonden harde schijf of computer opnieuw autoriseren met iTunes om de inhoud op iTunes te kunnen afspelen.
 • Zodra u klaar bent met het overzetten van alle gegevens van de telefoon naar de computer, kunt u de telefoon opnieuw instellen om met uw computer te synchroniseren.

Het herstellen van iTunes-muziek van de iPhone kan je alleen helpen verloren iTunes-bibliotheken te herstellen, maar om alle andere muziekbestanden te herstellen die niet toegankelijk zijn vanaf de iPhone of back-up, heb je een betrouwbare data recovery-software nodig zoals Remo Recover.

Notitie: Ongeacht de efficiëntie Remo Harde Schijf Herstel Software kan alleen werken als u alle iTunes-muziek op een bepaald moment op de harde schijf van de computer of iPod hebt opgeslagen.

Remo Recover niet alleen helpt u iTunes-muziek herstellen van de harde schijf of iPod samen met andere bestanden. Met dit geavanceerde gegevensherstel kunt u ook een voorbeeld van de bestanden weergeven die beschikbaar zijn voor herstel voordat u ze opslaat op het apparaat.

Methode 3: 5 Stappen om verwijderde muziek terughalen iTunes van de computer | Windows of Mac

 • Downloaden en installeer Remo Recover op uw Windows of Mac computer, met uitzondering van de gecrashte computer.
 • Start de software en selecteer Recover Drives

 • In het volgende scherm klik op Partition Recovery

 • De software geeft het aantal beschikbare schijven weer, selecteer uw iPod en klik op next beginnen scanning om iTunes-muziek te herstellen

 • Na voltooiing van het scanproces geeft de software een lijst met beschikbare bestanden voor herstel.

 • U kunt op elk bestand klikken om een voorbeeld te bekijken en deze later opslaan op de gewenste locatie.

3 Snelle Manieren om Verwijderde Muziek Terughalen iTunes was last modified: September 19th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*