Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

3 Geweldige Tips voor het Kopen van een Externe Harde Schijf

Onlangs heb ik me gerealiseerd dat de meeste mensen om goede redenen een externe harde schijf willen kopen. Het is belangrijk om deze 3 tips in gedachten te houden voordat u een externe harde schijf kopen.

Immers, foto’s, video’s, werkdocumenten en persoonlijke bestanden, elk van deze heeft zijn eigen belang. Ze moeten absoluut veilig zijn en welke betere manier om een ​​back-up van uw gegevens te maken dan op een externe harde schijf. Maar is het voldoende om gewoon naar buiten te gaan en een externe harde schijf te kopen. Het antwoord is nee. Wanneer je een externe harde schijf koopt, koop dan altijd de beste die je lang zult bewaren en houd je gegevens veilig.

Maak voordat je koopt een lijst met de eenvoudige dingen of de redenen waarom je een externe harde schijf nodig hebt. Dit zal je helpen degene te kopen die je nodig hebt en zal zijn doel op de beste manier dienen. Zoals bijvoorbeeld hoeveel van de gegevens heeft u? Wat zijn uw andere back-ups voor deze bestanden? Zijn deze bestanden alleen werkdocumenten of worden ze ook vermengd met persoonlijke bestanden? Het antwoord op deze vragen geeft u een duidelijk beeld van wat u zoekt en wat u moet kopen?

Maak je geen zorgen als je nog steeds in de war bent. Lees dit artikel verder om de 3 fantastische tips voor het kopen van een externe harde schijf te kennen.

3 Tips voor het kopen externe harde schijf

1. Opslagcapaciteit: Zoals hierboven vermeld, is het belangrijk om te weten hoeveel gegevens je hebt die moeten worden opgeslagen. Onthoud dat deze externe harde schijf uw back-up is voor al uw gegevens. Wanneer u een externe harde schijf kopen, is dit niet alleen voor uw bestaande gegevens, maar ook voor de gegevens die u in de toekomst nodig zult hebben. Koop altijd een externe harde schijf die tweemaal zo groot is als wat je nodig hebt. Het kopen van een externe harde schijf kan duur zijn en je wilt hier niet opnieuw aan uitgeven. Het is beter om een ​​goede eenmalige investering te doen met een grote opslagcapaciteit. U hebt bijvoorbeeld slechts 120 GB nodig of nodig, maar het is altijd beter om te kopen met 250 GB. Als je een groter bestandstype hebt, ga dan met iets dat meer opslagcapaciteit heeft.Opslagcapaciteit externe harde schijf.

2. Overdrachtsnelheid: als u elk weekend of om de andere week een back-up van uw gegevens wilt maken. Dan is het altijd beter om een ​​externe harde schijf te kopen met een goede snelheid. Als je het gaat gebruiken om meestal grote bestanden zoals video’s op te slaan, moet je een apparaat kopen dat sneller gegevens van je computer opneemt. Een harde schijf met een USB 3.0-interface zal bijvoorbeeld altijd beter zijn in vergelijking met de USB 2.0-interface. Hoewel USB 2.0 gebruikelijker is, kopieert de interface uw bestanden op een 10 keer langzamere snelheid dan, een USB 3.0.overdrachtssnelheid harde schijf

3. Compatibiliteit: Het is erg belangrijk om te weten of de externe harde schijf die u wilt kopen compatibel is met uw systeem. Dus laten we beginnen met, heb je een pc of een Mac? Vergeet dit niet, want sommige harde schijven zijn alleen compatibel met pc of Mac en niet met beide. Als u uiteindelijk een pc-specifieke harde schijf voor Mac koopt, moet u de harde schijf opnieuw formatteren of worden beperkt tot pc die specifiek geschikt is voor de pc. Dezelfde regels zijn van toepassing op Mac-specifiek.

Terwijl het overbrengen van gegevens naar uw externe harde schijf als u zich realiseert dat sommige van de bestanden niet nodig zijn op uw harde schijf. Vervolgens kunt u doorgaan en ze verwijderen. Maar let op terwijl u dit doet. Als u uiteindelijk enkele belangrijke bestanden verwijdert, Do not Panic! Het is niet ongebruikelijk dat zoiets gebeurt. In een dergelijke situatie kunt u altijd op klikken, verwijderde bestanden terughalen van externe harde schijf en krijg de nodige antwoorden.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie