Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

3D-Bewerking en Aangepast Stickers van PicsArt op Windows 10

Als Kim Kardashian Kimoji kan hebben, waarom kan je niet? Nou, we hebben het niet over het starten van een onderneming hier, we hebben het over je eigen aangepaste emoji’s om te gebruiken in je dagelijkse chatten en te delen met je vrienden. Verward? Laat het me uitleggen. Stel je je foto voor als een emoji of een sticker. Hoe prachtig is het niet? U kunt dit waarmaken – converteer uw foto’s naar aangepaste stickers of emoji’s met de nieuwe functie van PicsArt op Windows 10. Laten we leren hoe u dit moet doen.

PicsArt op Windows 10-computer is een van de meest gewilde hulpmiddelen voor het bewerken van afbeeldingen met meer dan 90 miljoen actieve gebruikers. Het heeft in de schijnwerpers gestaan ​​voor zijn krachtige, interessante en uitzonderlijke functies voor het bewerken van foto’s, en nu biedt PicsArt je een boeiend element van “3D-bewerking ” en “Aangepaste stickers”.

Dit zijn geen stickers die je kunt downloaden en nog steeds, met de nieuwe functie van PicsArt kun je je foto’s omzetten in een sticker en dat is het niet, je kunt het ook delen met vrienden. Vooral, je zult de ‘knipsel’ in PicsArt gebruiken om elk deel van je foto te hakken en het in een sticker te veranderen.

Hoe aangepaste stickers maken in PicsArt

De nieuwe suite van PicsArt bevat geweldige gereedschappen die je helpen bij het maken van enkele aangepaste stickers. Om een sticker op maat te maken, moet je een knipsel gebruiken om een specifiek deel van je foto te hakken.

Begin met het downloaden en installeren van de PicsArt-app in de Windows Store. Als je klaar bent, start je de app op je computer. Klik om te beginnen op de toets + (plus) onder aan het venster. Klik op ‘Bewerken’ en selecteer de afbeelding die je wilt converteren naar een sticker. Knip met het uitsnijdingshulpprogramma het gewenste onderdeel uit de foto.

Dit nieuwe uitsnijdingshulpprogramma is zeer goed gebouwd en wordt geleverd met een nauwkeurige randdetectie die u helpt bij het maken van onberispelijke uitsnijdingen. Je kunt ze zelfs opslaan op PicsArt Public, wat betekent dat je de stickers kunt gebruiken die zijn geproduceerd en opgeslagen door heel veel andere PicsArt-klanten.

3D-bewerking in PicsArt

PicsArt heeft nog een andere interessante en verbazingwekkende functie – 3D-editor, om je stickers een 3D-effect te geven. Deze suite heeft ook andere hulpmiddelen zoals bijsnijdgereedschap, effecten, tekst, hulpmiddelen verbeteren, magische effecten, vormmasker, lensflare en nog veel meer. Met deze tools kunt u nu uw stickers bewerken en aanpassen om een ​​realistisch uiterlijk te krijgen met 3D-bewerkingen.

Deze app heeft ook een illustratief hulpmiddel; van waaruit je je stickers kunt ontwerpen of een geheel nieuwe kunt maken. Nadat je de stickers hebt gemaakt en opgeslagen, kun je deze gebruiken via verschillende platforms zoals Instagram, Facebook, OneDrive, Facebook Messenger, Dropbox en anderen. U kunt het zelfs opslaan als een vergrendelingsscherm of achtergrond van uw apparaat.

Conclusie

Met de nieuwe toegevoegde functies kunnen PicsArt-stickers je emoties tot leven brengen. Dus waar wacht je op? Ga naar Windows en sla de app op uw pc op. Als je PicsArt al gebruikt, wil je deze geweldige functies zeker niet missen. Ga en update uw app nu!

Opmerking: met de opwinding van het experimenteren met nieuwe 3D-bewerkingsfuncties, als uw foto’s verloren of verwijderd zijn, onthoud dan dat er betrouwbaar is foto herstellen software die helpt bij het ophalen van verwijderde, verloren beschadigde foto’s van alle afbeeldingstypen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie